💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 517
  • 961
  •   1
Отговори
# 210
Вчера, капитанската битка бе толкова монотонна, скучна и излишно дълга, че направо те приспива. Еднообразно стана това предаване и се изчерпва, особено без колоритни личности, Каквото и да си говорим солта на ИВ винаги е била социалната игра, стратегиите и коалициите … и пъзела в края на игрите който преобръща блъскането по терена.

# 211
Аз си мисля,че има мнго колоритни хора,но предаването те първа започна и ще се разгърнат като образи с тяхните характери. Очаквам скандали и интриги,особено около Димитър и Кралев. При жените - Наталия, Галина, Анита ...все досадни и конфликтни.

Приятно гледане.

# 212
Мен пък точно т.нар. социална игра ме приспива и са ми супер скучни изкуствените им разговори.

# 213
Кралев май ми става все по неприятен.Димитър за сега не ме дразни

# 214
Кралев ако може да отпадне още тази седмица ще е супер. Не се търпи.

Рени за каква се взе!?

# 215
Ами изгледай ги и сам прецени. Щом мен успяха да нервират, а сигурно съм им един от най-големите фенове...
Да, изгледах ги. Казаха, че няма слабо при участниците, обсъдиха покемончетата на Филип и Гого. И на няколко пъти казаха, че четвъртия сезон бил най-добрият.
Жалеха за онзи селяк Бисер (новия Динко), че се подготвял цяла година и бил прецакан.  Ама човек каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи. Има логика да е сложен в резервен отбор.

# 216
Светлин ,Раду и Калоян да вземат да махнат тия потници ,голи по-добре Smile

# 217
Голям криндж тия песнопения и лозунги Trollface
С половин ухо слушах разговорите, общо взето едно и също, на резиденцията кой миел чиниите, на стопанството кой с кого ще играе... Работата им там е тотална бутафория. Павел поне да беше поизмил тая тава, не само да я пълни с нова вода. Размотават се с по една лопата в ръка и се подпират тук и там Unamused

# 218
Каква разлика в подхода на поколенията- Раду иска да въведе ред, за да им е комфортно - те го схващат като командорене и "всеки може да си решава в играта". Военният освен да плюе по Кралев- за друго няма сили. Наталия май ще излети първа.

# 219
В официалния сайт на БТВ са публикували снимка на Неделчо и Туджарката като част от екипа, въх, въх, брей, брей... https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/lica/
Туджарката е Верислав. Нямам идея що хората си бягат от имената.
Много добре знам как се казва. И в немалко теми съм го изписвал като Велислав. Просто ми е симпатичен и го наричам така, както и повечето други.
Иначе съм твърдо ЗА хората да са си с малките имена, без прякори и без фамилни имена като в казармата.
Крамарска, Кралев... хората си имат имена, и то хубави. Изабел, Симеон...

# 220
Какво е предимството извоювано от Раду

# 221
Нищо не казаха за предимство

# 222
Леле тия халки са толкова елементарни! Не ги ли е тренирала преди да влезе? Винаги има халки. Тя се страхува да увисне на една ръка сякаш и затова се затруднява. За Наталия латернова говоря.

# 223
Каква разлика в подхода на поколенията- Раду иска да въведе ред, за да им е комфортно - те го схващат като командорене и "всеки може да си решава в играта".
И една от девойките казва "всеки си има съвест, всеки си слага нещата в миялната", друга импонира: "ми да, всеки ще си прибира". Ами.. то нали се видя кой каква съвест има и кой какво е сложил в миялната? Засъхнало картофено пюре и неприбрана храна от съдовете. Нищо неизмито. Синдромът на колективната безотговорност.

# 224
Не знам жълтите защо се заядоха с Елица. Не е чак толкова безсмислена за отбора.
За разлика от мрънкача Кралев.

Общи условия

Активация на акаунт