💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 600
  • 961
  •   1
Отговори
# 225
Тежка е, сигурно има 80-85 кг.Другите момиченца са дребнички и лекички, минават халките като пчелички.
И аз не разбрах за предимството..

Раду иска ред и комфорт за всички,те го приемат като командорене и досада.

Елица мина халките без проблем,не не мисля,че има голяма полза от нея,евентуално на игри за баланс. На пъзелите не мисля,че има капацитет.

# 226
Наталия... Абе и ти да отпаднеш първа няма да ми е жал. Искам силни участници дагледам.
Добрин мина халките като стой та гледай. Уникален атлет наред с Благо и Светлин. Heart Eyes
Ако може голи да се размотават ще е супер.

Крамарска на мен ми е като Милена от Сезон 3. Такъв вайб има.

# 227
Леле тия халки са толкова елементарни! Не ги ли е тренирала преди да влезе? Винаги има халки. Тя се страхува да увисне на една ръка сякаш и затова се затруднява. За Наталия латернова говоря.

Културистите май още на първите халки изнемогват обикновено.

# 228
Наистина, какво се случи с предимството спечелено на капитанската? Thinking

# 229
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дяволче, благодаря за новата тема и огромния, къртовски труд! Да знаеш, че го оценяваме много високо!

Кралев се очертава като голям мрънкалник. Все нещо се оплаква и намила. Едно 20-годишно момиче 40 кила /Крамарска/ не гъкна нито за условията, нито за храната. И усмивката й не слиза от лицето.
Рени много обичала стратегиите, тя била основоположникът на коалициите в тяхното племе, но май не ги разбира много-много нещата.
Започна играта и тъкмо си мислех колко е приятно за окото всички да минават безпроблемно и с лекота халките и Наталия увисна като прани гащи на първата. Не се ли е готвила, нали голямата спортистка, а изглежда сякаш хал хабер си няма как се минават.

# 230
  • Germany
Кралев е голям капитан, много мотивиращ - сега от глад ще ви се вие свят, ще започне да ви причернява 😆 Мисля че повече няма да го изберат.
Толкова години Игри, халки постоянно и пак има една дето не може да ги мине 🙄

# 231
А колко подготвени участници си заминаха в ден 1..

# 232
# 233
Това с мърлячеството би издразнило и мен. Как ще зарежеш така всичко главата ми не побира. Че и нагли, никой не можел да ги командва. Да го казваше поне човек, който може да си бърше дупето сам. Тийм Раду съм тук.

# 234
Едно 20-годишно момиче 40 кила /Крамарска/ не гъкна нито за условията, нито за храната. И усмивката й не слиза от лицето.
Е точно защото е 40 кг и една джанка я наяжда. А 105 килограмов мъж като Станислав какво да каже?

Крамарска ревеше като в индийски сериал в понеделник вечер по време на дългата игра.

# 235
Халките си имат техника на минаване, полюшвайки се и използвайки инерцията. Няма общо с килограмите. Стан е много по-тежък примерно, но си ги минава. Тя има сила и си се задържа, както отбеляза и Павел, но няма опита явно за да се отпусне към следващата.

# 236
Интересна битка. Гешев е много тромав. Grinning За Караолис съм. Много го харесвам.

# 237
Това с мърлячеството би издразнило и мен. Как ще зарежеш така всичко главата ми не побира. Че и нагли, никой не можел да ги командва. Да го казваше поне човек, който може да си бърше дупето сам. Тийм Раду съм тук.
И аз.
Същото го виждам почти всеки ден в офиса. Синдромът на колективната безотговорност. Общ хладилник, обща микровълнова, обща кафемашина. Познай дали някой чисти този хладилник, дали го забърсва.. дали някой си маха използваното кафе от филтъра или го оставя на следващия? Пълна мърлящина. А като има някакъв рожден ден или някакво празнуване, всеки зарязва кой каквото чинийките, чашите и разпилените ядки... на другата сутрин да му мислят колегите, които идват. И не говорим за 20-годишни. За съжаление това го има на много места. Всеки си мисли, че другият трябва да му оправи кочинката, нали не си е вкъщи...
Недей, че видях как се казваш Wink

# 238
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е точно защото е 40 кг и една джанка я наяжда.
За храната съм съгласна, но какво да кажем за студа и за неудобството? На нея със сигурност й е било по-студено и повече й е убивал пясъкът, просто защото е кожа и кости. Но не се оплака нито веднъж.

Наталия май само яденето на яйца е тренирала.

# 239
Не съм аз това ,просто скрих името на някаква дама.

Общи условия

Активация на акаунт