💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 502
  • 961
  •   1
Отговори
# 420
този истеричен капитан с ПМС.
Ъъъ, какво беше ПМС?
Предменструален синдром Joy

# 421
този истеричен капитан с ПМС.
Ъъъ, какво беше ПМС?

Не искаш да знаеш. Grinning

Браво на Рени. Не съм и фен, ама и плувкинята не харесвам, та тук бях за Рени.

# 422
  • София
Рени спечели. Жалко, неприятна ми е. И само крещи.
Тази Виктория естествен бюст ли има?

# 423
Предменструален синдром Joy
Ох, добре. Интересно Wink Поне знам едно ново съкращение Grinning
А рекламният блок в 20.41 беше 11 минути (до 20.52), луда работа!

# 424
  • На Изток от Рая
Аз май нещо изтървах в началото, защо Раду няма точка от Светлин?

# 425
Магладена ми е много симпатична.

# 426
  • София
И на мен много ми харесва Маги. Анджела не знам какво толкова я харесвате. За сега не ме е впечатлила особено.

# 427
Магладена ми е много симпатична.

Ставаме две. Мъжът ми е фен на баща и.

П.с Еййй знаете ли как ми се гледа битката между Гого и Лефтеров, изиграна от Светлин и Добрин. Епично ще бъде.

# 428
И на мен много ми харесва Маги. Анджела не знам какво толкова я харесвате. За сега не ме е впечатлила особено.
+ 1

Еми нямат шанс тук зелените. Каквато и стратегия да бяха измислили, просто сините са по-силни на тази игра.

# 429
Биваше да не ни показват кое племе пада. Confused Не, че не е ясно.. Ама поне малко съспенс.

# 430
Не очаквах толкова да са зле зелените. Не мисля че тук стратегиите на Раду щяха да помогнат. Браво на Рени. Не я харесвам, но се бори момичето.

# 431
Някой от стажантите на игрите е гледал Нетфликс и Physical 100. Играта, правилата, арените. 1:1. Поздравления.

Поздравления за Рени, но е самоубийствена тази игра за нея. Този кръст и трябва и за след това.

# 432
  • София
Аз пък не я съжалявам Рени. Щом за няколко лайка си рискува здравето, неин проблем. Хич не ми е жал.

# 433
Ренета много преиграва, крещи, лигави се и се превзема. Най-изкуствената като държание от всички жени. А и леко злобна ми се видя, когато се наговаряха кого да номинират със Светлин. Толкова силно играе по време на всяка игра, а след като свърши, започва да куца.

# 434
  • На Изток от Рая
От зелените Миряна и Виктория издишат много, на една психиката не издържа, а Виктория, освен за плуване, което явно скоро няма да видим, за друго не я виждам

Общи условия

Активация на акаунт