💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 472
  • 961
  •   1
Отговори
# 360
Къде е учил Кралев? Явно съм изпуснала, като се е похвалил. Той много ме дразни.  Надявам се да отпадне вече. Само мрънка и се оплаква.
тук: https://www.dw.com/bg/%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D1%81%D0%BA%D1%8A%D0%B … %D0%B0/a-42845782

Българчетата учат в елитна компания. Първо повлекли крак децата на Илия Павлов. А после на Миню Стайков. Днешният зет на пловдивския бизнесмен Ветко Арабаджиев не понесъл дисциплината и бил отпратен от колежа. Там са учили и учат трите деца на Славчо Христов, малкото дете на Петя Славова, наследникът на Николай Банев, както и малкият син на Маринела и Ветко Арабаджиеви. Фамилия Гергови също са се доверили на колежа в Гщаад за обучението на внука Георги Гергов II. Интересен факт е, че там завърши и щерката на Маргарита Михнева – Неда. По свидетелства на журналистката там учели и наследниците на Емил Кюлев и Младен Михалев-Маджо, които Михнева лично виждала по коридорите на престижния колеж.

# 361
Микяй участвал ли е в Черешката на тортата?
Още от визитката със семейството му ми се върти някакъв спомен, но може да греша, щото не излизат клипове с участието му там, но така и не мога да се освободя от това усещане, че съм го гледала точно там,  ако има по-паметливи фенове на Черешката да споделят.

п.п. Много силен каст тази година. Има доста приятни персони, на които симпатизирам и също толкова дразнители. Кастът силен, но иначе пак си я карат по старо му. Да не забравят, че не са единствените маймунки на клона. Тази година може да не понесат щети, но догодина инерцията ще отслабне и ако не си размърдат зад.иците и съдържанието на черепните кутии конкуренцията ще ги издуха.

# 362
  • София
Мисля, че не е участвал в черешката.

Абе от официалния подкаст 'След игрите' може ли такава една никака работа.
Направиха един епизод с Мартин и Дени, където коментираха визитките от първия ден (събота). Е, хубаво ама после имаше втори ден с още една камара визитки и за тях няма нищо?! То няма и за кога... Сигурно ще имат епизод в петък, когато ще имаме и първия отпаднал участник за този сезон.

# 363
  • София
Абе от официалния подкаст 'След игрите' може ли такава една никака работа.
Направиха един епизод с Мартин и Дени, където коментираха визитките от първия ден (събота). Е, хубаво ама после имаше втори ден с още една камара визитки и за тях няма нищо?! То няма и за кога... Сигурно ще имат епизод в петък, когато ще имаме и първия отпаднал участник за този сезон.

Там Ванчето каза, че "утре ще правим още един епизод със останалите участници", Също така анонсираха, че щели да имат поне по 2 епизода всяка седмица. Какво точно се е случило и защо не са пускали нищо още, и аз това се чудя. Инак се похвалиха, че първият епизод стигнал над 1 милион гледания, но аз видях че в ютуб сега са 55хил и малко гледанията, в vbox не го намерих изобщо епизода, а пък във Play.nova не показват гледанията, ама там едва ли са цял милион Grinning

# 364

Съгласен съм, но от друга страна още по-друго е някой да прочете нещо в спойлерната тема и да дойде да го напише тук "предполагайки бъдещо развитие". Вчера тук сума ти хора "предполагаха" че Жълтите падат, и никой от тях не сбърка (поне така за цвят) Joy
BTW Спойлерът за точно това развитие се оказа грешен и е просто съвпадение, че все пак така се случи и Горди загубиха Joy

Дори да не си чел спойлерната тема и сляп да си, ще видиш че жълтите на този етап няма как да победят с този истеричен капитан с ПМС.
Нас ни не трябва жокер за това😀
Зелените са много сплотени засега. Сините са амбициозни. А слаби играчи няма.

# 365
  • София
Дори да не си чел спойлерната тема и сляп да си, ще видиш че жълтите на този етап няма как да победят с този истеричен капитан с ПМС.
Нас ни не трябва жокер за това😀
Зелените са много сплотени засега. Сините са амбициозни. А слаби играчи няма.
Не съм съгласен, конкретно на тази игра с тежести и варели и без пъзел, зелените изглеждаха като абсолютни аутсайдери: при тях липсва тази чобанска сила: Гешев срещу ... Ангел Русев?, хайде по-сериозно Joy
За сплотеността, ми на мен те не ми изглеждат така сплотени, просто са в медения си месец от поредните победи. По скоро от Дръзки виждам един готин вайб и поне в началото ми изглеждат най-сплотени и симтатични: всички са срещу мис 30-те яйца, по-голяма сполотеност от това здраве да е Joy
Даже и песен си измислиха и я пяха преди битката

# 366
dido2K просто спри да подсказваш и всичко ще е ок, аз от твоя реплика-подсказка разбрах, че лилавите си заминават на следващия ден. Няма нужда от такива неща.

# 367
Ние не говорим за победител, за да сравняваме Гешев с Ангел. Говорим за последните.
Дори и сините да са сплотени а зелените амбициозни пак остават жълти за загубили.

# 368
Ангел е щангист, баш чобанска сила и експлозивност има, Раду и Калоян, както и Караолис също са силни, макар и не колкото Гешев. Реално всеки един от зелените физически на сила е по-добре от Павел.

# 369
Жълтите ми бяха ясни,че ще загубят.Нямат силов играч да дърпа и бута.А при другите са Гешев,Ангел и Микяй.

# 370
Очартава се и аз да остана с ИВ тази година, кастът на съседното предаване не ми е симпатичен, въпреки суперлативите, които четох.
Дотук не съм очарована от "идеята" за четвърто племе, нито за пето. Конкретно сред червените и лилавите има 5-6 души, които са си на мястото в такъв формат и можеха да заменят задължителните баласти, които слагат във всяко племе. Какво толкова ще стане, ако има 8 силни играчи в племето, вместо 6 силни и 2 за пушечно месо? Нека е касапница. Нека няма шанс за глупости от сорта на "Пазим слабите, за да си ги бием после". Елица и Миряна са приятни и оставят позитивно впечатление, но не им е мястото там.
Като племе харесвам зелените, там най-много хора са ми симпатични и никой не ме дразни. Раду е силен и играе с разум, опитва позитивна социална игра и иска да е бащицата, но от другите зависи дали си търсят такъв. Така или иначе този човек не може да е последовател, не е такъв характер. А в отбора няма друг с лидерски качества, силните личности там са индивидуалисти. Засега са ок, защото са предимно разумни хора, на които им е ясно, че е рано да "избухват", е с едно изключение Simple Smile
При жълтите са най-отявлените дразнители. Съвсем нарочно тежкия комплексар Димитър е в едно племе с Кралев. Но реално Кралев във всяко племе ще е дразнител. Шокирах се, че го избраха за капитан и си помислих, че не са най-умните това племе, после си казах да не ги съдя прибързано, хората още не се познаваха много. Но не, направо са си глуповати. Как ще го пазиш този егоцитрик и нервак да ти крещи "Ти нищо не правиш" по време на битка, като той само подскача наоколо? И то при положение, че е ясно като бял ден, че изгонения ще бъде заменен с друг играч, който на всичко отгоре ще дойде след като спечели битка срещу 7 опонента? Нали търсим "мъжката сила". Щях страшно да се изкефя, ако бяха малко хитри, луди и смели и бяха го пратили на битка и за да се подсигурят, че ще отпадне, бяха пратили Добрин. Ма се замечтах от дивана Simple Smile))))
Сините са ми все тая племе. Светлин си направи най-нелепото харакири в тв формат. Първо си казват с Рени: "Дано другите не разберат, че сме коалиция", на другия ден: "Е, вие нали знаете, че ние с Рени сме коалиция". За капак и двмата са неумели в тез дела. И като цяло добрия му потенциал ще си отиде с такава ялова завера.
Тук Рени я сравнихте с всякакви хора, на мен ми напомня на Денислава и ми изглежда за нейния "образ" да е сложена, но тази контузия ѝ прецаква всичко и всякакво пазане ще е нелепо. Каквито са и поощрителните коментари на водещите за нея. Не е честно към никого тя да остава в играта и няма да се спечелят зрители от нейните 8-годишни последователи в тикток, не работи така системата, но продуцентите са стари кучета със стари номера и не са разбрали, че правилата се промениха вече. Довечера кой ще се изправи срещу нея? Коя ще е тази дето ще разхвърля саката жена по тепиха и после ще е горда от себе си?

# 371
Аз нямам търпение за битката тази вечер. Не знам защо но тези битки 1 срещу 1 са ми най-интересни още от миналите сезони. А и искам да гледам Микяй довечера какво ще покаже 😀

# 372
  • София
dido2K просто спри да подсказваш и всичко ще е ок, аз от твоя реплика-подсказка разбрах, че лилавите си заминават на следващия ден. Няма нужда от такива неща.
Чакай малко, преди да почнете със другарския съд, може ли да ми цитираш точно кога съм подсказал за лилавите преди епизода, защото аз не си спомням такова нещо (може и на лични за да не занимаваме другите).
Инак аз си подбирам много внимателно какво и как да го напиша в тази тема и гледам да говоря само за неща които вече са "показвани по телевизора", както се разбрахме в същата тема, а също така ако има по-чувствителна информация, тя да се слага във скрит текст: това са правилата на групата и аз поне ги спазвам.
Ясно че не може на всеки да се угоди, но тук по-рано хем ме критикувахте че съм издавал неща, ама във същия пост питате и Diavolo, какво се случвало на блатото Joy Това не е ли малко лицемерно? Joy

# 373
И аз чакам днешния епизод с нетърпение , дори и в сполейрната тема няма инфо кой бие.😉На първо четене според мен сини ще победят, много силови екземпляра са се събрали ( изключвам Рени и Павката ), но пък с правилна стратегия и зелените могат да измъкнат победата. Интересна битка ни предстои. Но на мен ми много повече интересно кои ще са номинираните и от двете племена, че много сплотено и приятелско го раздават до тук, ама след съвет ще ги видим. При сините ясно , че едната номинирана ще е  дразнителката, ама вторият / ата ??? Рени дали ще я овардят ? Коментари от Иванина и Магда не са се чули. И зелените са ми мъгла  и те много приятелски го раздават.

# 374
За мое съжаление очакванията за промени в новия сезон не се оправдаха. Neutral Face Единственото ново е мястото на заснемане. Не е отстранен нито един от дразнещите за мен недостатъци на формата: намеса на продукцията в стратегиите на играчите, подлагане на участниците на неразумни от здравословна гледна точка условия на живот, реквизит от китайски боклуци, слаб каст с еднотипни образи на "новата" Виолета, "новия" Гого, "новия" Алекса и т.н., еднотипни и излишно дълги битки, които се решават според степента на трудност на пъзела в края, променящи се споредед сценария правила, липса на ясни правила и много други изписани стотици пъти в темите.  За капак, явно плуването отпада като елемент и ще гледаме спортно ходене във вода.

Не съм отваряла темата за спойлери, но съм почти сугурна, че всичко вече е написано седмица по седмица, което отново е проблем на продукцията. Щом за последната Ферма нямаше инфо до финала, значи не е непостижимо, при добро желание, да не говорим, че дори продуцентите на Youtubе риалитита се светнаха да си правят финала на живо, за да няма теч на инфо и да е интересно до края.

Не ми допада тоталната липса на желание за развитие от страна на продукцията и смятам, че е време да спра да се примирявам с претоплената манджа. Приятно гледане на всички, чиито интерес все още не се е изгубил!

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 15:28 от Amm

Общи условия

Активация на акаунт