💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 432
  • 961
  •   1
Отговори
# 570
Ангел все едно гледам и слушам маймуна честно! Раду обаче и него не го понасям с превземките и философстването му. Като някакъв политик на предизборна кампания. Геле ще му викал, че и ще ги прекръства. Изключително сериозно се взима явно.

# 571
Ау, това малко странно ми се вижда да си перат заедно дрехите с чужди хора? В шок съм...

# 572
Не разбирам Ангел и помислите му. Какъвто и да е Раду, каза много правилно нещата. Шампиона е вън. Там е дребното човече с голямо его, комплекси и липси.
Кралев е комплексен. Ами, добре.

# 573

Всъщност е доста трудно да се държиш по този начин. Мислиш, че Виолета е лесна за изкопирване? Въобще не съм съгласна. За подобно поведение се иска голяма дързост, доста акъл и никаква милост.
Спомням си го Илиян от четвърти сезон колко много искаше да е злодей. Ама сблъскаше ли се с истинския злодей Алекса си гълташе граматиката. Щото онзи беше истинско профи на голям гадняр и манипулатор.

Истината е някъде посредата. Има много хора, които могат да се държат като нея и много хора, които не могат. Има много фактори, които определят държанието на един човек. Авторитет, възраст, разбирания за живота, характер, среда и т.н.

Доста от жените, които са влизали в Игрите и са близко като възраст до Виолета са всъщност с много сходни разбирания, държание и персонажи до някаква степен. Това, че не на всеки му се е получило по същия начин е друг въпрос, но примери за жени на възраст, които са били с рогата напред в ИВ точно като Виолета има доста. В някои сезони примерите са дори повече от един. Че някои от тези жени са също с корекции и татуси, точно като нея, което е забавна прилика. Сходствата са очевидни и моя аргумент беше по-скоро за самият стремеж към дадено държание, а не толкова дали на всеки му се получава до същата степен. Като цяло от лични наблюдения съм виждал прекалено много хора в днешно време, които имат разбирането, че чрез обиди, нападки и ненужна директност се демонстрира непукизъм, а чрез непукизъм се демонстрира и увереност.

Точно поради тази причина човек като Кулагин имаше и фенове по време на неговия период в Брадъра. Доста хора си мислят, че това е начина да се държиш. "Да си казваш всичко, което мислиш в очите" дори да е меко казано ненужно и непредизвикано. Да търсиш лесния скандал и да заемаш ролята на злодей. Доста хора вече се опитват да го правят това особено по такива предавания, защото носи по-голям шанс да бъдеш избран ако не друго.

А, колкото до сравнението с Илиян. Той няма авторитета на Виолета, това е така, но той беше срещу доста по-сериозен опонент според мен, което трябва да се вметне. Едно е да се съревноваваш срещу Вики, Мудева, Моника и Теодора, които са или доста уязвими и нежни жени или прекалено тихи и не се борят за някаква лидерска позиция, както Алекса го правеше.

Самата мъжка среда е доста по-различна от женската, което също трябва да се отбележи сред множеството други фактори. Съревноваването за лидерска позиция и доминация при мъжете е много по-голяма и по-ясно изразена.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 20:43 от Иван С. 659770

# 574
Накрая на сезона ще направя колаж с всичките подредби и използване на варелите JoyJoy хорозонтални, вертикални, провесени, провлачени, търкаляни, мъкнати, подритвани варелите са главно действащо лице.

# 575
Що за самочувствие има този Ангел- какво име бил, каво уважение му дължат? Ама верно ли си вярват тези хора?

# 576
Раду наистина не е трябвало да се обръща към Ангел с Геле на номинациите особено.Малко е "селско"пред цяла България така да го нарича ,трябва усет.

# 577
Раду изобщо не схвана какво имаше предвид Силвия със "сладкия лимон".

# 578
Има нещо неприятно в Раду. Сякаш на пръв поглед излъскан образ, а от вътре гнил. Много високопарни думи с поучителен тон.....
От друга страна Ангел, първичен, но никой не може да отрече постиженията му, камо ли да се държи неуважително.

# 579
Започнах да гледам игрите заради Раду , но нещо започна да ме разочарова. Жалко. Очаквах образ като Петър от Фермата , но не би .

# 580
Айде пак промяна на правилата в движение. "Откъдето сте паднали, оттам продължавате". Май ги достраша че Миряна ще се самоубие

# 581
Кралев колко хитро стъпва на дървена част, която държи варела.

# 582
  • Другата България
Като ви чета, разбирам, че, първото ми мнение за Раду е било съвсем правилно.
Не го харесах изобщо.

# 583
Добре де , тия хора кога ще разберат ,че да си добър в определен спорт  не те прави добър във всичко .Вчера Раду правилно каза на Ралица

# 584
Тук в тази игра жените бяха бита карта по презумпция. Доста нечестно, ама то форматът си е нечестен.

Общи условия

Активация на акаунт