💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 425
  • 961
  •   1
Отговори
# 735
Аз изключително много харесвам пък да гледам чужденци, които са дошли в нашата родина, обикнали са я, и са я приели за своя. Такива, които искат да приемат "българщината" и да се интегрират в нашето общество. А това да си научил езика на такова високо ниво(Раду, Пелипенки) показвва точно това.
Предпочитам тях да гледам, пред псевдо-българите, живеещи в чужбина, които се сещат за нашата родина, когато могат някой дивидент да изкарат.

# 736
Силвия би била симпатичен играч без това си поведение, но уви. Тя още на визитката си започна устремно и си показа гърдата, на първата игра определено беше с трико без сутиен и на гредата на която жонглираха с прът и тежести това бе от ясно по ясно. В резиденцията с изрязани горнища, сластни разговори за момченца, а и кой знае какво още има, което ние не сме видяли за разлика от Раду. Лежането на шезлонга и нощницата бяха всъщност нищо не знам защо това дадоха продуцентите, но фриволното и поведение и то на 45 години сред 20 годишни момичета и момчета е проява не само на лош вкус, а на нещо доста повече. Иначе изглежда добричка и неконфликтна.
Тук някой каза, ако искала можела да ходи и гола - сериозно ???? Каква е разликата с ядящия Жорко пред очите на озверяло от глад племе и фриволна жена пред очите на вече загорели мъже, особено по младите.

# 737
  • София
Отново ще се повторя. Това е Силвия Радулова. Тя не играе роля, за разлика от Раду, който явно е изучавал детайлно играта на Алекса и е влязъл яко в ролята.
Силвия Радулова си беше такава и на 20 г. И сега си е същата.
Тя е секси фурия, тя е супер тренирана, сингъл, изкусителка и разбивач на мъжки сърца. Който я познава 100% ще потвърди думите ми. Сигурен съм на 100% за това което пиша.
Така че ако някой има проблем си е негов личен проблем, а не на Силвия. И пак казвам, Силвия на насилва никого. Мъжете във формата са достатъчно зрели хора, имат си глави на раменете и да мислят с тях, а не с долните си такива...
Ако Силвия ходеше по свирката на генерал Раду казармения ред, то никога нямаше да чуете тези негови думи по неин адрес. Та толкова за двойния аршин, обратната психология и псевдоморала.

# 738
Хрумна ми една аналогия между поведението на Ангел и на Раду. Ангел иска да го уважават, защото е шампион. Раду иска Силвия да се съобразява с това, че е женен. На Ангел му казаха да остави шампионството вън от ИВ. Раду също е оставил семейството си вън от ИВ. Той е не Раду- началникът и женен мъж , а Раду от ИВ. Дето се казва- Силвия е в едно шоу и жената си прави шоу.

Не мисля,че прави шоу.Излага се.. като застаряваща жена мъж невидяла. Да си разтворим краката като минават покрай нея, да си покажем задника с прашките,да се мотаем в кухнята по дантелена нощничка,нищо че е обедно време... Това са толкова грозни,ку***** номера.
На мен ми е много неприятно да я гледам как им се слага!

Не е вярно и сравнението ти с Раду и Ангел в играта/в живота.
Това,че Ангел вдига тежести е едно на ръка.В ИВ се иска комплексни умения,които виждаме,че той няма + факта,че е нервен и глупав.Раду си е напълно прав като каза,че няма как да се сравняват двете ситуации без да омаловажава медалите му.Да беше шампионат по вдигане на тежести - ок,но това не е така.

Какво общо всъщност има семейният статут със спортно предаване? Не ти разбирам съпоставката.

# 739
Млади, стари, 21ви век сме. Всеки трябва да може да конторлира сексуалния си нагон, независимо дали бива провокиран или не. На мен дори не ми изглежда като да ги сваля Силвия, а просто така си общува по принцип, познавам и други такива жени.
Аз не мога да поставя гладът за храна и този за секс на едно ниво.
ПС Според мен сълзите в очите на Силвия при връщането на Ангел си бяха искрени, а не стратегия.

# 740
Отново ще се повторя. Това е Силвия Радулова. Тя не играе роля, за разлика от Раду, който явно е изучавал детайлно играта на Алекса и е влязъл яко в ролята.
Силвия Радулова си беше такава и на 20 г. И сега си е същата.
Тя е секси фурия, тя е супер тренирана, сингъл, изкусителка и разбивач на мъжки сърца. Който я познава 100% ще потвърди думите ми. Сигурен съм на 100% за това което пиша.
Така че ако някой има проблем си е негов личен проблем, а не на Силвия. И пак казвам, Силвия на насилва никого. Мъжете във формата са достатъчно зрели хора, имат си глави на раменете и да мислят с тях, а не с долните си такива...
Ако Силвия ходеше по свирката на генерал Раду казармения ред, то никога нямаше да чуете тези негови думи по неин адрес. Та толкова за двойния аршин, обратната психология и псевдоморала.

И това как и оправдава вулгарното и пошло на моменти поведение по националната телевизия? Да нямаш задръжки на 45 години сред 20-25 годишни момчета, ако беше обратното щяхо да го нарекат перверзия.

# 741
Силвия се е разхождала по нощница и се пекла на басейна по бански, леле какъв шок 😀 има, показва. Тази стратегия е избрала, нея си следва. Дали е уместно? Не. Дали го подкрепям? Пак не. Обаче всеки има правото да си играе играта по неговия си начин. Всичките там са пълнолетни и никой не им държи главата насила в посока Силвия. Нито ми е в къщата нито в обкръжението, за да и отдавам такава важност ✌🏻и доколкото си спомням на териториалната не тя беше с гол з...ник по трасето а Виктория.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 17:34 от Toffee ᡣ𐭩

# 742
Скрит текст:
Хрумна ми една аналогия между поведението на Ангел и на Раду. Ангел иска да го уважават, защото е шампион. Раду иска Силвия да се съобразява с това, че е женен. На Ангел му казаха да остави шампионството вън от ИВ. Раду също е оставил семейството си вън от ИВ. Той е не Раду- началникът и женен мъж , а Раду от ИВ. Дето се казва- Силвия е в едно шоу и жената си прави шоу.

Не мисля,че прави шоу.Излага се.. като застаряваща жена мъж невидяла.
Скрит текст:
Да си разтворим краката като минават покрай нея, да си покажем задника с прашките,да се мотаем в кухнята по дантелена нощничка,нищо че е обедно време... Това са толкова грозни,ку***** номера.
На мен ми е много неприятно да я гледам как им се слага!

Не е вярно и сравнението ти с Раду и Ангел в играта/в живота.
Това,че Ангел вдига тежести е едно на ръка.В ИВ се иска комплексни умения,които виждаме,че той няма + факта,че е нервен и глупав.Раду си е напълно прав като каза,че няма как да се сравняват двете ситуации без да омаловажава медалите му.Да беше шампионат по вдигане на тежести - ок,но това не е така.

Какво общо всъщност има семейният статут със спортно предаване? Не ти разбирам съпоставката.
Ти още малко девствена ще я изкараш Joy Добре, че влезе в ИВ да си намери мъж Joy

# 743
И аз изумена как се подкрепя поведението на жена на определена възраст,която толкова очевидно се слага на младите момчета.
Диаболо и той ,моля ти се,ама тя си беше такава и на 20. Ок,но сега е на 45. Не й отива.
Нека си е спортна и тренирана, това е хубаво. Но хората няма да я запомнят с това, ще я запомнят като "стара бийп ,която си мечтае да е на 20". (аз със сигурност така ще я запомня).
Tя не е там,за да си търси мъж,тя е там,за да си чеше егото,но се излага.

Ами те много жени се пекат на басейна,но не си разтварят краката пред мъжете,които ги приближават.

Раду с право недоволничи от Ангел,защото Ангел прави проблеми  - нервен,избухлив,глупав,на играта с топката взе думата и потъпка стратегията на целия отбор. Дори в Игрите,ако не е нещо тежко за носене,не виждам с какво друго Ангел би допринесал за победите.
Нито плуване,нито логическа мисъл, нито баланс...NADA.

# 744
И аз изумена как се подкрепя поведението на жена на определена възраст,която толкова очевидно се слага на младите момчета.
Диаболо и той ,моля ти се,ама тя си беше такава и на 20. Ок,но сега е на 45. Не й отива.
Нека си е спортна и тренирана, това е хубаво. Но хората няма да я запомнят с това, ще я запомнят като "стара бийп ,която си мечтае да е на 20". (аз със сигурност така ще я запомня).
Tя не е там,за да си търси мъж,тя е там,за да си чеше егото,но се излага.
Скрит текст:
Ами те много жени се пекат на басейна,но не си разтварят краката пред мъжете,които ги приближават.

Раду с право недоволничи от Ангел,защото Ангел прави проблеми  - нервен,избухлив,глупав,на играта с топката взе думата и потъпка стратегията на целия отбор. Дори в Игрите,ако не е нещо тежко за носене,не виждам с какво друго Ангел би допринесал за победите.
Нито плуване,нито логическа мисъл, нито баланс...NADA.
Силвия изглежда по-добре от повечето 20-годишни, особено в тяло.

И не мисля, че нейният тип поведение може да се нарече присъщ за определена възраст, че да се твърди, че тя с това си поведение показва, че мечтае да е на 20.

Как трябва да се държи? Като Виолета от миналия сезон ли? Да влезе в ролята на някакво мамче ли?

Няма нужда.

Една малко по-колоритна участничка да има този сезон и веднага моралната полиция се включи.

# 745
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
На мен жена, която е на възрастта на майката на момче да му прави Първичен инстинкт момент не ми допада. Пък нека си е луда, първична, мъжемелачка, с перфектна фигура и т.н. Мъжете да се сдържат и да внимават, ама не е зле и жените да имат мяра. Не ми е приятно да го гледам, изглежда ми отчаяно и жалко. Както и обратното, ако Раду примерно почне да си подръпва към юг гащята и почне провокативно да се кикерчи и примерно маже с лосион пред Анжела понеже е младо момиче също ще ми е отвратително, пошло и гнусно.

# 746
Не са толкова евтини варелите (ако ти се е налагало скоро да си купуваш би трябвало да го знаеш), освен ако не са набарали някоя голяма далавера: например предния собственик да е държал тежка вода в тях, това би добавило още по-екстремен момент към играта JoyJoyJoy

Пълно е с обяви за употребявани варели като тези в игрите. Цени от 10 до 15лв. броя. По евтините са от масло, но в случая няма никакво значение. Тегло на варел 20кг. Цена на желязото на вторични средно 40ст./кг. Колко да са скъпи, няма по евтино просто.

# 747
Гледах бегло вчера коментарите за Силвия. Аз реших, че е на 30 и няколко. Браво на нея, за 45 е супер. Наистина не върви да сваля младоците.

# 748
  • София
Аз се дразня, че не мога да си избера фаворит. Миналия сезон още на визитките имах...

# 749
  • София
Гатьо в целия му блясък довечера JoyJoyJoy
https://www.facebook.com/reel/882356430505244

Общи условия

Активация на акаунт