💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 411
  • 961
  •   1
Отговори
# 795
Гатьо не беше отишъл за победа, жалко. Искаше ми се да го гледам в all stars, но си личеше че му е супер безразлично още от преди да е започнала битката или поне от това което дадоха на синхрон.

# 796
Направи ли ви впечатление, че Димо не каза на Гатьо, че няма да участв в ОлСтарс. Няма как да пропуснат такъв колоритен образ.

Милен ми е копие на Милен от Сезон 2.

# 797
  • София
Браво на Милен и на дръзките, че не послушаха Наталия и Светлин, а заложиха на правилният кон. Той имаше и по-добра тактика, като в началото избута по-тежките варели.. По-умен, по-силен и по-лек беше Милен, така че победата му беше гарантирана. Гатьо пак ще го викнат в ол старса, то закъде без него 😆 Ще го вкарат с някоя друга игра..

# 798
  • София
След като започнаха нови кастиг битки, значи Ол старс сезонът ще е по-натам.

# 799
Иначе ми направи впечатление, че Гатьо грам не си даде зор, разхождаше се по терена като балерина. Направи си шоуто и си тръгна.
Грам не се стара, ама грам. Беше отбий номер от негова страна.

# 800
Догодина ще е  Ол Старс.Гатьо не ми се вярва да участва обаче и дори да го викнат.Той си знае ,че вече не е за там и неговия звезден момент си го е взел ,също както и Гого и Алекса.Докато Рълев е много нахъсан за Ол Старса

# 801
Не знам кога ще е тоя all stars сезон, ама май половината ще са пенсионери дотогава Grinning

# 802
Гатето е легенда Grinning
Аз съм сигурна, че има запазено място за All stars, стига да има желание.
Иначе, дойде, направи шоу и си тръгна като пич Grinning

# 803
  • София
20кг?? В тая щайга има 2 луканки, 3 шпекови салама и малко шунка..я има кило, я не..

# 804
Цял епизод дават битка по светло и синхрони, снимани по тъмно. То беше просто смешно още преди да е започнала битката (по светло) и да дават синхрони на Павел (вече след залез) да говори какво евентуално може да стане на битката и ако загубят какви ще са щетите.
После пак, синхрони на Гатьо и на Милен в мрака ги пускат насред играта. "Веригите са доста тежки, но няма да се откажа", а тя играта вече свършила.

# 805
Аз продължавам да се чудя с блатото какво се случва, забравиха ли ги, тръгнали ли са си 😀 Очаквах за понеделник поне да ги покажат ама не. Нали един си тръгна, не трябва ли сега битка да има за мястото му?

# 806

Синхроните след първата седмица.

# 807
20кг?? В тая щайга има 2 луканки, 3 шпекови салама и малко шунка..я има кило, я не..

Ели, те тези стърчат само за реклама, другите ги чакат в лагера  Simple Smile

# 808
Няма блато. Göl yok  Animal Frog

# 809
  • София

Ели, те тези стърчат само за реклама, другите ги чакат в лагера  Simple Smile
Може..ще проследя дали се тъпчат със шпекови салами Stuck Out Tongue Winking Eye Няма ли възможност да им доставят друг протеин, примерно сурови пилешки гърди, които да си сготвят с ориза или това е "най-доброто" с което разполагат..наденици, кренвирши и шпеков салам..

Общи условия

Активация на акаунт