💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 408
  • 961
  •   1
Отговори
# 810
20кг?? В тая щайга има 2 луканки, 3 шпекови салама и малко шунка..я има кило, я не..

Ели, те тези стърчат само за реклама, другите ги чакат в лагера  Simple Smile
Може..ще проследя дали се тъпчат със шпекови салами Stuck Out Tongue Winking Eye Няма ли възможност да им доставят друг протеин, примерно сурови пилешки гърди, които да си сготвят с ориза или това е "най-доброто" с което разполагат..наденици, кренвирши и шпеков салам..

Е нали трябва реклама. Орехите явно плащат повече от пиле Градус 😀

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 21:33 от Toffee ᡣ𐭩

# 811
Е как, нали рекламират " Орехите"

# 812
20кг?? В тая щайга има 2 луканки, 3 шпекови салама и малко шунка..я има кило, я не..
И всичко е прасешко месо. Едва ли са се съобразили с Микяй, да сложат телешко или говеждо. (В другия отбор Ангел е в това положение). Друг е въпросът, че те може би ще ядат. Но важното е дали продукцията се е съобразила с тези неща.
Скрит текст:
В конкурентното предаване има поне трима мюсюлмани. Интересно е как продукцията ги третира с храната, когато ги "награждава" с подобни месца

# 813

Ели, те тези стърчат само за реклама, другите ги чакат в лагера  Simple Smile
Може..ще проследя дали се тъпчат със шпекови салами Stuck Out Tongue Winking Eye Няма ли възможност да им доставят друг протеин, примерно сурови пилешки гърди, които да си сготвят с ориза или това е "най-доброто" с което разполагат..наденици, кренвирши и шпеков салам..

Може, ама "пиле Градус" не е спонсор.  Добре че  Емека не са спонсор

# 814
Още нямам симпатии към нито един играч. Вие вече имате ли любимци?
Този сезон нещо ми върви безличен и монотонен..

# 815
Така и не харесах Гатьо, дано не го гледам повече.
Това с тези вериги е брутално.

# 816
За Капитани в понеделник мисля, че ще са Гешев,Добрин и Калоян .

# 817
За Капитани в понеделник мисля, че ще са Гешев,Добрин и Калоян .

И аз мисля, че ще са те. Участниците познават и участниците в кастинг-битките. Направо съм в потрес. Grinning
Явно Игрите са равни на религия. Всеки уважаващ себе си кросфитър, калистеник, спортист и плувец трябва да участва и да усети тръпката иначе се цепи от колектива. Grinning

П.с Синът ми яде Луканка само на Орехите - Чардака. При това всеки ден е в менюто му и си я търси като наследство. Grinning Друга не признава. Той е голям каприз и от 10 неща, които яде, това е едното. Grinning

# 818
Няма финанси за сурово месо Grinning

# 819
Синът ми яде Луканка само на Орехите - Чардака. При това всеки ден е в менюто му и си я търси като наследство. Grinning Друга не признава. Той е голям каприз и от 10 неща, които яде, това е едното. Grinning
Да се радва, че не е расъл по време на социализма, с двата вида салам: Хамбургски или Камчия. Друго няма. Разглезила си го с тия Орехи Wink

# 820
  • Буркина Фасо
Няма финанси за сурово месо Grinning
суровото месо е по-евтино от саламите. не е до пари.
ако бяха им дали 20 кг сурово месо къде щяха да го съхраняват? щяха да викат лекар и по местоживеене Smiley

# 821
Абе да ти изтипосат 20кг сурови пилешки бутчета на 35 градуса не е толкова привлекателно, както една щайга добре опаковани и подредени колбаси 😀

# 822
И всичко е прасешко месо. Едва ли са се съобразили с Микяй, да сложат телешко или говеждо. (В другия отбор Ангел е в това положение). Друг е въпросът, че те може би ще ядат. Но важното е дали продукцията се е съобразила с тези неща.
Скрит текст:
В конкурентното предаване има поне трима мюсюлмани. Интересно е как продукцията ги третира с храната, когато ги "награждава" с подобни месца

Аз имам доста приятели турци, всички ядат свинско и си пият алкохол. Дори не познавам такива, които не ядат свинско или не пият. Чак такава драма не вярвам да има.

На запис сега превъртях - Гатьо дори не знам защо се е съгласил, сигурно е бил на плаж някъде в близост, знам, че беше на Елените и явно на път за София е отскочил. Нула хъс. Ама пък си е забавен с непукизма си, както каза - Игри на волята не е всичко, чак се изненадах, че не са изрязали тази част.
А Това момче ако знаеше, че дори с победа няма да е сигурно влизането също щеше да е без желание, добре, че е в невидение.  
Съвсем сериозно започна да доскучава сезона, направо едва го гледам, добре, че мога да превъртам напред. Тези вериги напълно ненужни, тези елементарни “куки” абсолютно ненужни, водата в басейна зеленясала и басейна все така плитък, поука не са си взели. Как го оставиха да се покатери горе, ако падне каква беля можеше да стане.. Ужас.

# 823
  • На Изток от Рая
Скрит текст:
Не виждам защо продукцията трябва да се съобразява с вкусовите предпочитания или религия на участниците. По същата логика в отбора може да има и вегетарианци или вегани... Знаят къде отиват и каква храна предлагат.

# 824
  • София
Е какъв Ол Старс ще е следващият сезон, като ще участват и неучаствали досега? Или пак нещо не съм разбрала?

Общи условия

Активация на акаунт