💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 1 (17.09 - 23.09)

• 55 100
  • 961
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Мернах , че май имат и пуешко филе, така че има какво да ядат и неконсумиращите свинско.

# 856
С какво някой, че смята телето за свещено животно по религиозни подбуди трябва да е по-облагодетелстван от друг…
За втори път се дава пример с индийците и телешкото. В България те са сигурно 20-30 души, мюсюлманите са около 800 хиляди. Има огромна разлика!
И се съгласявам напълно с изречението: на когото не му изнася, да не влиза в такова предаване.
Скрит текст:
Аз се дразня, че вегани участват в Черешката, защото карат другите да готвят доста различно. Просто може да не участват.

# 857
Ама това не е хотел с ОИ? Дават каквото са преценили... Който се адаптира, добре. Останалите с капризи да си стоят гладни или да не се записват за такива формати... То тогава защо жените и мъжете ги пускат по еднакви маршрути (примерно). Или някой, който не може да спи без възглавница, да не би да му дават? Или да им осигуряват по 3 чифта одеала на плажа, да не им е студено...
Работя с турци. Всички пукат бекон с яйца на закуска по командировки (макар да е на блок маса закуската и винаги да има прекрасен избор за всякакви "секти").

# 858
  • София
Много задълбахте с това свинско. Те участниците 100% са свикнали да ядат по три пъти на ден, да не ги хапят комари и да спят под покрив, ама продукцията не се съобразява Joy за луканките се захванали. Цялото предаване е гавра с участниците, то си е цел номер едно на продуцентите и най-чистият да окалят, това поне е ясно надявам се.

# 859
# 860
Аз имам въпрос относно следващия сезон. Вчера на битката участникът се избори за участие в 7ми сезон. Обаче ако добре се сещам миналата година се говореше за ол старс сезон след този. Неща се обърках, кога ще бъде ол старс сезона някой има ли информация?

# 861
То и вие не влизате в на всеки в обувките , като чета повечето ви коментари , така че нека не размахваме пръст. Който има някакви религиозни , сантиментални или прочие задръжки , е свободен да се яви на кастинг в риалити от съответните групи. Играчите гък не са казали , няма нужда тука да се правим на непоискани адвокати

# 862
Не знам за какво спорите. Не се видя нито един недоволен от  протеините, които им дадоха. Ама като няма какво да коментираме- свинското...

# 863
Точно си мислех колко трябва да е скучно, че след епизод с Гатьо, тук се обсъждат луканките.Grinning

# 864
Аз имам въпрос относно следващия сезон. Вчера на битката участникът се избори за участие в 7ми сезон. Обаче ако добре се сещам миналата година се говореше за ол старс сезон след този. Неща се обърках, кога ще бъде ол старс сезона някой има ли информация?

И мен това ме озадачи.
Димо го обяви като първия сигурен участник в ИВ 7.Rolling Eyes

# 865
Всички хора са с еднаква важност! Индийците не се по-маловажни от турците.

Който го е страх от мечки, да не ходи в гората.

С какво някой, че смята телето за свещено животно по религиозни подбуди трябва да е по-облагодетелстван от друг…
За втори път се дава пример с индийците и телешкото. В България те са сигурно 20-30 души, мюсюлманите са около 800 хиляди. Има огромна разлика!
И се съгласявам напълно с изречението: на когото не му изнася, да не влиза в такова предаване.
Скрит текст:
Аз се дразня, че вегани участват в Черешката, защото карат другите да готвят доста различно. Просто може да не участват.

# 866

И мен това ме озадачи.
Димо го обяви като първия сигурен участник в ИВ 7.Rolling Eyes

Може би става въпрос за следващ редовен сезон, който ще дойде 7-ми по ред.
Ол старса е някакъв извънреден.

# 867
  • София
И предните сезони съм се чудила на здравословния "протеин" луканка... но явно някои й се радват. Също като на Гатьо...

# 868
Тук очаквам придружаващ кадър на Димо пиян от "Есента на Демона".

# 869
Не се видя нито един недоволен от  протеините, които им дадоха.
Аз уточних същото (още на предишната страница), че не става въпрос за това дали е имало недоволен, а че продукцията по принцип не се съобразява с тези неща. Важното беше АурораББ да се нахвърли и да иронизира. “Непоискани адвокати”, “размахване на пръст”.. WTF?
@КремонаЛиза, “индийците не са по-маловажни от турците”, разбира се, кой е казал, че са по-маловажни? Просто е несравнимо колко са едните в България, колко са другите. А защо  говорите за “турци”? Аз говорих за мюсюлмани изобщо. (10.9% от населението), никой не е казал, че иде реч само за турци. Ангел може да не е турчин, ама два пъти спомена Аллах още във втория епизод. Може да е помак или да е ром-мюсюлманин.
Скрит текст:
Еляса от Гривните е помак, Берке е турчин, Шериф е египтянин християнин
. Хора всякакви. Както и да е. Реакцията беше грозна, коментарите също (крайно нетолерантни). Смятам темата за приключена.

Общи условия

Активация на акаунт