🎓Deha/Гений🎓с Арас Булут Ийнемли🎓тема 1

• 29 052
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Шепнещ ЧОВЕК:
Deha за съжаление преживява спад през последните 2 седмици, губейки челните места в рейтингите и отделните групи. Мисля, че сюжетната част от сериала тече много бавно и някои неща са много предвидими. За съжаление, Мелис Сезен не се включи добре в сериала. Да, тя имаше привлекателност в трейлърите, но по някаква причина не можах да получа тази енергия в епизодите.

Общо взето е всеобщо мнението като това, за съжаление!
След първа серия, следващите не могат да стигнат нейната енергия.

И другите рейтинги от снощи
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 13:28 от jackie.

# 406
Deha Епизод - 5 фраг 1. Въведение - Правилното определяне на времето е по-точно от куршумите!

За първи път в живота си беше победен Искендер.
И то от кой, от Девран.
Къде е той?
Този, който щеше да се откаже от живота си,заради мен?
Къде е този, който постави на китката ми змия, като белезници?

Изглеждаш като крал, но внимавай, това е най-голямата грешка на краля.
Присъдата се свежда до неговата клевета. Не вижда нищо друго.

Мен никой...

Не може да ме победи!

Сигурен ли си, че ще отмъстиш на сина си?

По-провилно е, че ще го науча на дисциплина.

С какъв урок ще започнеш?

С парите.

Не можеше да открадне толкова много!

Ти поиска война с мен. Значи ще се научиш да губиш.

Точното време, има повече сметка от куршума.

# 407
Наистина не разбирам защо наричат ​​Имре "силна жена". За теб силата означава да се обличаш стилно, да се облягаш на семейството си и да говориш готино (!) Истинският силен женски характер е Есме.. Есме, която не се кланя до баща си и семейството си, има собствена кариера и не губи изправената си позиция.

# 408
Геният, в социалните мрежи е на първо място

# 409
# 410
Кратко резюме на епизод 4

Докато цялото семейство беше шокирано, когато Джейлан застреля Искендер, той спечели голям коз. За да защити Джейлан, Девран решава да помогне на Искендер да изпере парите на Карга.
Девран, който се опита да изпере парите, които Искендер беше натрупал пред къщата им за Карга, също отиде да посети лицето, държано отговорно за смъртта на Боран в затвора, за да докаже връзката на Искендер със смъртта на Боран.
Докато Джесур кроеше планове да се отърве от Девран, той каза на Хаким да внимава с него. Джесур разказва на Хаким един по един за досегашните хитри планове на Девран срещу Александър и предупреждава Хаким, че Девран няма да ги пусне, без да отмъсти за брат си.
Когато Девран беше принуден да въвлече хората от квартала в бизнеса с пране на пари след принудителното си партньорство с Искендер, Искендер предприе нов ход, за да се подсигури. Но този път Девран тръгна много по-твърдо.
Оказа се, че Девран, който се опитва да открие истинския убиец на брат си, е сътрудничил на човека на Искендер Тим от самото начало. И накрая, Девран, който поиска от екипа файловете на компютъра на Искендер, изпадна в криза, след като изгледа кадрите на това, което беше направено на Боран. Девран се втурна към вратата на Есме с новите доказателства, които бе заловил, и я помоли за помощ.
Докато всичко това се случва, Имре се завръща в Истанбул. Докато Александър отиваше да се срещне с Имре, той я заведе в Карга и я накара да достави бижутата. Докато се изправя срещу Карга, Имре му показва, че не е лесна плячка.
Докато Девран присъства на сватбата (сюнет), която организира, за да пере пари със семейството си, Искендер искаше да се похвали със собственото си семейство. Но този път всичко не мина по план.
Когато парите бяха преведени по сметката на Карга, сметките при него бяха затворени без никакви проблеми. На финала на сватбата Девран отмъсти на семейството си от миналото, като носеше пред очите на всички поверената на майка й гривна, която получи от Александър.
Междувременно появата на Есме със затворника, смятан за убиец на Боран, предизвиква голяма изненада за всички, особено за Искендер, Джесур и Хаким, докато Девран съобщава плановете си с Искендер на семейството си.
На финала на сериала моментите, в които Гюлче се изправи срещу човека, който очевидно не е убиецът на Боран и каза „Говори“, засилиха вълнението какво ще се случи в новия епизод.
След спиращия дъха изгледан 4-ти епизод на "Deha", излезе трейлърът на новия епизод. Докато Искендер изпитва болката да бъде победен от Девран в трейлъра, въпрос на голямо любопитство е как той ще отмъсти на сина си в новия епизод.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 12:19 от jackie.

# 411
Могат ли онези, които стъпват в мрака, да намерят пътя си обратно?

# 412
Привет !
Споделям мнението ви за епизодите, макар,че продължава да ми харесва всеки следващ. НО за огромно съжаление първия беше много силен и останалите не споделят неговото ниво.

Появата на Имре не беше огромен форор, може би защото аз имах прекалено завишени очаквания, а и от продукцията така ни представиха нещата. Пък лично не мога да си обясня, защоя вкараха толкова късно, в този мемент и какво целяха с всичко което показаха.

Желая ви успешна и  усмихната седмица.

# 413
Нинче, споделям мнението ти за сериала.
Първата серия беше много силна и динамична.
Следващите са по-мудни, въпреки че все още ми задържа вниманието.
От голямото чакане да се появи Имре, не бях впечатлена, ама и екранното й време беше малко.
Ще чакаме развитието на героинята й.
Четвърта серия беше по-добре конструирана от предишната, една идея ми беше по-интересна.
Ама онова чакане след първа серия ми се изпари.

Повторният епизод на #Deha , който беше излъчен снощи,
 надмина Güzel Aşk lar Dyarı и Kardut в AB и ABC1.
Общо | (17) | 1,85
ЕС | (14) | 1.67
ABC1 | (12) | 2.31

# 414
„Жената, която никога не се отказва от теб и те вдига всеки път, когато паднеш.“
Най-сладката хаотична двойка

# 415
Много са готини тези двамата, много бойна мацка.
Между Есме и Имре, засега Есме води по точки.
Тя наистина, застава винаги зад него, но не сляпо.
Много е умна и знае какво иска и прави.
Много му помогна на Девран за разобличаването на убиеца на Боран.
Когато заведе уж убиеца на празненството, всички замесени останаха в ступор.
Изобщо много добро попадение за партньорка на Арас.

# 416
Успях да изгледам най-накрая трети епизод.
В интерес на истината го гледах бавно, цели два дена. Нещо не ме грабна...
Не намирам това вълнение, което го имаше в първи епизод.  Беше дадена заявка за по-динамично действие, но аз не го намирам за такова.
Не ми харесва и това, че Девран отново по някакъв начин се доверява на баща си...
Хареса ми много сцената ретроспекция с Боран.
Хареса ми и Джейлян.
Ще изгледам и четвъртия епизод и се надявам да променя мнението си.

# 417
Есме  до тук е доста добре написан персонаж.  С  Девран имат доста странно сладка връзка.   В същото време двамата актьори си пасват.
С Ирем изглеждат твърде различни на пръв  поглед. Но предполагам,че героя ще залитне леко в тази посока, с фаталната жена.  С удоволствие бих наблюдавала и това взаимодействие  с Мелиса.

# 418
Много ми хареса ретроспекцията на познанството на Девран и Тим....добре замислено!
Винаги помага, да имаш човек, внедрен при врага. Тук ще стават още интересни неща.
Изобщо все повече ще се затяга около врата на Искендер от няколко страни.

https://x.com/Merve500/status/1846320752473133209

# 419
От сета, Арас с малките си приятелчета актьори

Общи условия

Активация на акаунт