🎓Deha/Гений🎓с Арас Булут Ийнемли🎓тема 1

• 28 505
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Deha Епизод 9 Епизод 3 фраг

Не бъди толкова контролиращ.
Нека момичето да реши. Ако иска ще дойде, ако не- няма.

Разбира се!
Аз уважавам решението и.
Но по този въпрос съм нерешителен.
Все пак съм образован, грижа ме е, но донякъде.
Когато става въпрос за семейството ми сестра ми, любимата ми, ще използвам всичко което знам,за  да ти разбия устата.
Не ме карай да го правя!

Е, ти си бил бая мачо!

Точно така! Разбира се, вие не знаете какво е да те обичат и да се грижат за теб и това ви е чуждо, но за мен е нормално.
Никой не може да доближава сестра ми!
Никой не може да доближава любимата ми!

Шшш! Какво става?
Страхувате се, че нашият свят няма да ви одобри, когато ви види?
Страхуваш се, че когато видят, че има по-добър живот от този, който предлагаш, ще те изоставят?

От какво да ни е страх от теб,бе!

Тогава няма нужда да правите сцена. Щом не се страхуваш, взимай любимата си и идвай. Толкова е просто.
В края на краищата сте поканени.
Чакаме ви довечера.
Нали, братле?

# 661
Рейтинга от снощи.

На фона на не толкова добрата серия, рейтинга не е паднал много.

Но пък Тешкилата е избил рибата с рейтинг.

# 662
Епизода, беше много  много хубав. Чакам го с български  субтитри, споделете впечатленията си.

Успешна нова седмица. 

# 663
Гений – Този свят е светът на адекватните
Прегледът на Гений епизод 8 е от Büke .

Той излезе на екраните миналата седмица с епизод, който започна с гениално въведение, което с удоволствие гледах. Предишната седмица някак наблюдавахме задкулисието на сцената, която завършва със смъртта на Чаалар в началото. Тук изпитах първата изненада от епизода. Казах, че със сигурност Джесур търси Чаалар, Хаким се оказа този. Гледахме Чаалар , докато мъжът заплашваше да убие донора и след това следваше инструкцията: „Ако искате синът ви да живее, застреляйте го директно в главата, без да казвате нищо.“ В продължение на една седмица имаше теории за смъртта на мъжа, дали Девран го е застрелял или Джесур. Имаше слухове, че куршумът е влязъл отстрани, така че стрелецът е друг. Видяхме, че Çağlar се застреля, когато не успя да накара Девран да го убие. Докато се жертваше, за да оцелее синът му, с мълчание предотврати възможността отново да излезе наяве за убийството на Боран. Cesur не беше този, който информира Hakim за местоположението на Çağlar. Хората на Hakim вече преследваха Çağlar, както знаете, Hakim беше издал заповедта за екзекуцията миналата седмица и тогава Çağlar реши да говори с Devran.

След самоубийството на Чаалар, Девран се изправи пред факта, че всяка охранителна камера, на която се натъкна, докато бягаше от болницата, не беше шанс и че накрая, когато беше в опасност за живота, той прие, че има голяма сила срещу него и че той не може да се справи сам, и той се опита да намери подкрепа, предприе действия. Не ми се стори странно, че камерите не работят, защото в болницата се правят незаконни операции. Оказва се, че камерите са повредени от негов човек, специално по нареждане на Съдията.

Беше седмица с важни преломни точки не само за Devran, но и за Cesur. Станахме свидетели как Cesur за първи път наистина се страхува и тревожи за някого. Виждайки Девран да преследва човека на Хаким, Джесур рискува живота си, за да спаси Девран и няма да е лъжа, ако кажем, че се е опитал да се пожертва, без да му мигне окото, точно както направиха „добрите“ хора, които той критикува. Дали се страхуваше от смъртта на Девран, защото започна да го е грижа за него, или искаше още един невинен човек да умре заради вътрешното си разкаяние за Боран?

Сблъсквайки се отново с жестокото лице на Хаким, осъзнавайки, че всяка стъпка на човека е била планирана, че той е взел всички предпазни мерки, за да не се изцапа, и че не е контролирал партньорството си с Хаким, Джезур започна да се съмнява може би за първи път. В този момент Cesur също е объркан относно Devran. Джесур не може да предвиди какво може да направи Девран, за да постигне целта си, колко далеч може да стигне, дали ще си изцапа ръцете или не. Може би колебанието му се дължеше на това, че го сграбчи за гърлото в момента, в който го спаси, на гнева, който видя в очите му, и на факта, че каза, че е сигурен, че той е замесен в това.

Джесур, който отива да посети съпругата на Чаглар, задава й въпроси за събитията, убеден е, че жената няма да говори, ако Девран дойде при нея, пита какво е да се жертваш за някого, а жената пита „не си ли някога обичан/обичан ли си?" Стана ми тъжно, че не можа да отговори на въпроса и след това добави, че не е човек, който заслужава да бъде обичан. Мисля, че подобно мислене се дължи както на живота, който е живял от детството си, така и на злото, което е извършил днес.

Между другото, въпреки че първоначално мислех, че имат далечна връзка, от две седмици се радвам на приятелството на Имре Джесур. Имам чувството, че имат сърдечни отношения. Техните шеги миналата седмица, разговорът им за Девран тази седмица, разбирането на Имре, че има нещо нередно в поведението на Джесур, предупреждението на Джесур към Имре „Не се доверявай твърде много“ по отношение на Девран. Както казах миналата седмица, ако искате да накарате Имре Девран да се влюби във вас, тя самата се влюби. Дори името Devran нарушава настройките му. Реакцията на Джесур на това, че Девран е наречен добър човек, е "За първи път ли чувам сестра ми да хвали мъж?" се случи. Въпреки че Имре отрича, външният й вид и фактът, че си спомня момента, в който Девран погледна раната й, говорят много.

Откривам също искреността в отношенията между Имре Джесур и Яман Девран. В този епизод сцената, която наблюдавахме, след като Яман беше заловен и отведен в ареста с превозното средство и неговите собственици, в които той имаше тайно скривалище, беше една от тях. Яман, който преди това е научил, че Искендер е подкупил полицая, за да го измъкне, поиска да бъде задържан, опита се да нападне баща си и отново беше задържан от полицията заедно с Девран и Искендер. Докато разговаряха там, детските спомени на двойката се върнаха, когато Александър им се скара. Сцената, в която разговаряха за тези спомени, беше много естествена. Чудех се дали Александър наистина спи или просто ги слуша.

Тази седмица сцена, подобна на сцената с Имре Джейлан Есме, беше дадена с малко смекчаване. Не ми харесаха приказките, че образованието не е важно и че парите могат да купят диплома. Имре отново отиде при Джейлан, но този път тя каза, че Есме отклонява темата, че четенето разбира се е важно, това, за което говори, е да не изхвърля възможността да учи в областта, която иска, да не й пълни главата с предмети, които не харесва, и да позволи на Искендер да плати за образованието си като цена за напускането им. Джейлан вече беше объркана, това, което чу от Имре й хареса и накрая тя отиде при Имре.

Ферман също даваше изпит в семейството на Девран. Въпреки целия натиск и предложения на Александър, той не прие предложението му за работа, в който момент Александър започна да играе върху слабостите на сина си. Ферман вече имаше ревност към Девран, която се усети в първите епизоди, който си спомни думите на Искендер "Който има пари, той е уважаван, дори майка му не обича тези, които нямат пари" , реагира на майка си, след като научи. че Гюлче отново е започнала работа. Майка му попита: „Да поискам ли разрешението ти?“ Той се съгласи с думите на Александър и упрекна майка си, че не се е държала с него като човек.

Докато Девран изпълняваше плана си срещу Карга стъпка по стъпка, той също се опитваше да направи своята роля, за да гарантира, че Есме може да продължи да учи в университета и да спечели сърцето на момичето по отношение на проблема с Имре. И сцената в магазина, и сцената в училище бяха красиви сцени.

Девран, който дойде в магазина, този път вместо да се подиграва на бизнеса, говореше за чувствата си, подчерта колко важна е Есме за него, каза, че каквото и да прави, няма да се конкурира с това, което Есме прави за него, но все пак му позволи да направи нещо за нея, на следващия ден по обед в университета. Той я помоли да го изчака. В тази сцена получихме поздрава на Девран към телевизионния сериал "Çukur" и го приехме.

Благодарение на Есме Девран научава за проблема с Имре-Джейлан, че Искендер следва Ферман и че майка му отново е започнала да чисти къщите. В този момент стана по-смислено, когато Девран каза на Есме : „Ти си тази, която вижда това, което аз не виждам и знае, че не съм достатъчно умен.“

Cesur също ли следва пътя на İmre по отношение на Esme или само аз? Сигурно е, че целта му да се конфронтира с Есме при всяка възможност, да прави намеци за Девран и Имре, да предлага помощ на момичето, да казва на Девран, че тя може да говори с него, докато говори с когото той иска, и да й дава телефонния номер, не е невинна помощ. Ясната позиция на Esme срещу Cesur трябва да бъде пример за Devran. Очаквам същата позиция от Девран към Имре. Фактът, че Есме защитава Девран при всякакви обстоятелства и не приема чужда помощ, е доказателство, че тя го обича и му вярва.

За Есме беше важно Девран да излезе на сцената на университета, макар и късно. Не искаше да греши за нея, не искаше да бъде разочарован. Нещо повече, мисля, че той не искаше Cesur да е прав.

„Нашите жени ще придобият знания и наука и ще преминат през същите образователни нива, през които преминават мъжете. "Жените ще вървят заедно с мъжете в социалния живот и ще си помагат и ще се подкрепят."

Една от любимите ми сцени в епизода беше как Девран отбелязва паметта на Мустафа Кемал Ататюрк по негови собствени думи по случай 10 ноември на сцената на университета и показва, че ще бъде с Есме по този начин. Хареса ми Есме да прегръща Девран и как Девран искаше да остане така.

Тази седмица Девран нарече Есме „Госпожо“ за първи път пред Искендер и Имре . Той винаги запазваше мълчание към Искендер, когато Есме го питаше кой е той. Винаги съм смятала, че това е, защото той не искаше да покаже слабостта си към нея. Добре, че Есме открито каза какво означава това за нея.

Девран се свърза с телефона на Имре с помощта на Тимучин, предаде информацията, която получи за бандата от Капалъ чарши, на Кадир и когато пристигна в къщата на Карга с Искендер и Имре, Кадир предприе действия и предаде информацията на полицията, а на новината за нападението беше споделена с Хаким и при достигане на Карга Девран предложи решението, което щеше да ги спаси. Имре отдава това на неспособността на Девран да каже не на парите. Според него единствената причина да спаси мафиот от полицията може да са парите. Разбира се, тази ситуация не устройваше Александър. Целта му беше да елиминира Девран и да включи Ферман в играта.

Въпреки колебанията и съпротивата на Хаким, Карга прие предложението на Девран, за да избегне полицейско разследване. Благодарение на Devran, записите бяха изтрити, преди полицията да успее да проследи получените записи. Нещо повече, Девран предложи да инсталира защитения софтуер за криптиране, който направи на компютъра на Карга. След като Карга прие, Девран предприе действия. Сега срещите на Карга и всички, с които той е правил бизнес, са били поверителни и не е било възможно никой друг освен тях самите да има достъп до тези срещи. Когато Карга искал да се отплати на Девран за тази услуга, Девран го помолил да открие убиеца на брат му. Той предаде парите от джоба на Боран на Карга. Той добави, че Александър е свързан с тези събития. Карга го увери, че отсега нататък е зад него и че ще направи всичко по силите си, за да открие убиеца на брат си. За сметка на това победоносно каза: „Радвам се, че намери правилния път. Докато ни гледаше отвисоко, той не се поколеба да каза: „Сега искате нашата помощ“. Девран каза още, че разбира, че управлението в този свят принадлежи на тези, които могат да си го позволят.

Девран дойде в кафенето на Софи под съпровода на песента на Barış Manço „Eğri Doğru“ . Едновременно с това гледахме как Джейлян идва при Имре, Яман отива с шефа си, Ферман минава по същия път като Боран, баща му го води на същите места и се снима с него в същата кебапница. В началото на епизода, когато Девран помоли за помощ Софи, той обеща, че ще следва крив, но правилен път, а сега спазва обещанието си. Благодарение на софтуера, който Карга бил инсталирал на компютъра си, всички и цялата комуникационна мрежа, чрез която мъжът извършвал мръсната си работа, вече били в техни ръце. Когато дойде времето, всички тези доказателства ще стигнат до полицията, но първо Девран ще научи за убиеца на Боран. Епизодът завърши с тази сцена.

Съдейки по трейлъра, нещата започват да стават трудни за Девран. Ако няма грешка, Девран изглежда научава, че Ферман и Искендер са започнали да работят заедно. Изглежда, че Девран най-накрая избухва, когато Цезур се разхожда около братята и сестрите на Есме и Искендер и Имре. Девран казва, че трябва да спре Искендер, преди да разбие семейството му. Разбира се, Имре не се въздържа да изнервя хората.

# 664
Добро утро!
Много интересно, Жаки!
А ето и серията с превод
ГЕНИЙ, ЕПИЗОД 9 /С БГ ПРЕВОД/

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2024/11/9-neron-angelov-nov_18.html

# 665
Преди подготовка

След подготовка

# 666
Нови снимки на Арас

# 667
Deha Епизод 10 фраг 1 - "Вече няма къде да бягат!"

# 668
Deha Епизод 10 фраг 1 - "Вече няма къде да бягат!"

Защо? Защо не мога да те оставя?

Подозираш човек, който  се е грижил за теб години наред. Браво на теб,момиче!

Аз зададох въпрос.

Може ли да питаш човек дали е убил детето си?
Особено Искендер!

Какво още ще стане?

Не ми викай! Ще ти разбия устата!

Стига! Спрете!

Един път говорил ли си така на другия си брат? А?

Те измамват с любов, а не с пари.
Нека научат какво означава да си играеш с емоциите на хората.

Майко било е лъжа. От самото начало всичко съвпада.

Ако действията на съдията се разкрият, той няма да спре. Той си го изкарва върху теб!

Вече няма място за бягство!

# 669
Deha Епизод 10 Епизод 2 - "Този човек също ще те използва!"

# 670
Deha Епизод 10 Епизод 2 - "Този човек също ще те използва!"

Батко?

Ферман, синко, какво правиш?

Хайде, синко!

Ферман?

Те ми отнеха Боран. Сякаш това не стига, атакуват брат ми, който от години се опитва да ме накара да уча.

Това е моят най-добър син. Нищо не мога да направя без него.
Отнема цялото ми бреме.

Какво правиш тук?

Всъщност ти какво правиш тук?

Кой си ти, че да ми държиш сметка?

Недей!

Махни си ръцете от мен !

Не забравяй този ден.
Този човек и теб ще  те използва.

HTS записите на брат ти.

Ще мога ли да науча местоположението от  записите сега?

Да.

Моя брат...в тази къща...е бил убит.

# 671
Deha - Епизод 10 Резюме:
Искендер притисна Девран в ъгъла, като взе Ферман със себе си.
Девран, който направи план да победи Александър, без да нарани Ферман,
този път разрешава плана му за измама с интелигентността си.
Но този път, вместо да се изправи директно срещу Александър, той поема по много различен път.
Докато моли Карга за помощ в намирането на убиеца на Боран,
той също намира начин да го притисне в ъгъла, благодарение на Имре.
Но тази ситуация го кара да се изправи срещу Имре.
Заклещен в ъгъла, Карга се изправя лице в лице с Искендер с хода на Девран.
Въпреки че Сесур и Хаким се опитват да неутрализират с намесите си Карга,
който се доближава все повече до убиеца на Боран, и двамата осъзнават, че са подценили силата му.
Благодарение на Карга, Девран поставя Искендер в трудна ситуация и е на крачка от убиеца на Боран.

Деха Епизод 10 Снимки Част 1 📸

# 672
Deha Епизод 10 Епизод 3 Въведение - "Каквото и да ме накара да изживея, аз ще го  накарам да изпита хиляди пъти повече!"

Какво ти направи?

Нищо.

Имре!

Излъга ме.
Мамо, какво направи той?  Всичко е било игра от самото начало. Например начинът, по който ме караше да се чувствам, начина, по който ме гледаше в очите онази вечер, всичко!

Изобщо не плачи скъпа, защото това е от твоята глупост.  

Ще видим кой ще плаче накрая на тази история, мамо!

Имре,  изобщо не се притеснявай за тези момчета!

Защо да не се притеснявам? Трябва ли да оставя това, което направиха?
Никога! Ще видиш!
Ще плаче като куче на вратата ми и каквото ме е  накарал да изживея, аз ще го накарам  да изпита хиляди пъти повече.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 15:37 от NeZ_9

# 673
Deha Епизод 10 Епизод 4 Въведение - "Вие не знаете какво означава да обичаш!"

# 674
Deha Епизод 10 Епизод 4 Въведение - "Вие не знаете какво означава да обичаш!"

Нека да го направим така тази вечер, на тази маса, да общуваме без да се нагрубяваме и да станем, без да се мразим един друг, без, ти  да ме мразиш.

Добре.

Така, нормално, нормално .

Така,така!
Просто се опитвам да бъда честен.

Значи не лъжеш?

Всеки казва лъжи, Имре.
На любимите ми  например казвам неща и дори правя неща, които съм си мислел, че никога няма да направя.
Не преувеличавам.
Понеже не мислиш така, виж, не се сърди, аз наистина се занимавам с наука.

Добре.

Мисля, че наистина не знаеш какво означава да обичаш и да си обичан.
Само се страхуваш да обичаш, страхуваш се от загубата.
Най-много се страхуваш да не бъдеш наранена.
Ето защо искаш да си толкова силна.

Хората ,които толкова се страхуват как може да са силни?

Вашата любов ви дава силата да направите всичко за тях.
И да го жертваш, това е глупаво, аз  все пак го наричам любов, нямам други  думи, съжалявам.

(Момичета, много бързо  говореше този път Арас, да ви кажа, не съм 100% сигурна,че съм разбрала всичко правилно)

Общи условия

Активация на акаунт