🎓Deha/Гений🎓с Арас Булут Ийнемли🎓тема 1

• 28 488
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Deha Епизод 11 Епизод /3 фраг - "За колко продадохте брат ми на този човек?"

# 691
Рейтинга от снощи

# 692
ИГ Ахсенче

Изненадващ край

Скрит текст:

# 693
ГЕНИЙ, ЕПИЗОД 11 /ПРЕВОД И СУБТИТРИ: NERON ANGELOV

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2024/12/11-neron-angelov-nov_3.html

# 694
Страхотна препратка от Aras Bulut İynemli към Çok Bir Geçer Zaman ki
с неговата сцена в телевизионния сериал Deha

След дълга пауза Арас Булут Ийнемли се завърна на екраните с образа Девран в телевизионния сериал Deha. Сериалът, който се срещна с публиката в неделните вечери, за кратко време успя да достигне до широка публика. Играта на Арас Булут е хвалена всяка седмица.

Aras Bulut İynemli направи препратка към емблематичната сцена на Mete в някогашния любим телевизионен сериал, Öyle Bir Geçer Zaman ki, със сцена в последния епизод на телевизионния сериал Deha.

СЕРИАЛЪТ DEHA ВЗЕ БУРЯ С ПОСЛЕДНИЯ СИ ЕПИЗОД
Aras Bulut İynemli продължава да привлича вниманието с героя си Девран Каран в телевизионния сериал Deha. Девран Каран, математически гений, спечели голяма награда, като реши трудна математическа задача в първия епизод на сериала. Този успех обаче доведе до неочаквани събития в живота му. По-конкретно, сложните отношения на Девран със семейството му и ролята на брат му Боран Каран (Çağan Efe Ak) в живота му се превърнаха в една от най-важните динамики на сериала.

В 11-ия епизод от поредицата Deha героят Девран Каран, изигран от Арас Булут Ийнемли, открива подозрителни улики за смъртта на брат си Боран Каран. Това развитие тръгна в посока, която зрителите на сериала не очакваха. Въпреки че Девран полага големи усилия да разкрие фактите зад смъртта, той също си сътрудничи значително с други герои.

Междувременно други важни фигури в живота на Девран също излизат на преден план. Докато Искендер Каран, изигран от Угур Полат, се свързва със семейството, което е изоставил, влиянието на брата на Девран Боран Каран играе голяма роля. Арас Булут Ийнемли успява да събере всички важни герои от сериала и да извади фактите наяве. Героите, изиграни от Cenk Kangöz (Hakim), Taner Rumeli (Yusuf), Taner Ölmez и Uğur Polat, предлагат голямо напрежение и потапяне на публиката.

Докато телевизионният сериал Deha държи публиката прикована към екрана със своите бързи събития и изненадващи улики, представянето на Aras Bulut İynemli също е аплодирано.

# 695
Deha Епизод 12 1. Фрагмент
"Може ли да има по-опасно оръжие от влюбената жена?"

# 696
Deha Епизод 12 1. Фрагмент
"Може ли да има по-опасно оръжие от влюбената жена?"

Казах ти да не го правиш, казах ти да стоиш настрана!

Как можех да знам?

Девран!

Какво му направи?  Не мисля, че трябва да питаш.
По-добре ще е, ако не знаеш.

Мамо, чакай, къде отиваш?  Не знаеш къде е, какво ще правиш?

Дори да е в дъното на ада ще го извадя от там! Аз никога няма да оставя Искендер.

Може ли влюбената жена да се превърне в опасно оръжие?

От тук нататък всеки ще отговаря пред съвестта си.

Аз убиец на брат си ли съм?

Точно така!

Ти за  какъв  се мислиш,бе!
Остави го и мисли за себе си, защото точно  в този момент тук ще ми дадеш живота си.

Батко!

За пръв и последен път!

# 697
Деха: Аз съм твоят плюс едно...
Наим Байджан
04 декември 2024 г

В моята статия миналата седмица подчертах, че стъпка по стъпка сме на кръстопът. Да, изпаднахме на кръстопът, всъщност ако рейтингите не се колебаеха, щеше да са още няколко епизода, но така се получи и 2-ро действие започна и ще започне... Както вие знам, RTÜK цензурира някои сериали и Деха няма да е в ефир 2 седмици. Надявам се да не се случи такова нещо, но ако се случи, общата статия за Деха ще дойде по-късно, но сега е ред на Есме и Девран да излязат на сцената.

Виждам в социалните медии всеки ден, че двойката EsDev, която Ахсен Ероглу и Арас Булут Ийнемли представят с много енергия и душа, се обича все повече и повече. Толкова ме радва, че този път хората избраха правилната страна... Този път... да, този път няма да има измама, няма да има предателство, няма големи големи събития и игри. Разбира се, че трябва да страдат, разбира се, че трябва да разбират стойността си, но тези двамата, които са заедно от 20 години, не трябва да се разделят. Защото тогава даденото съобщение е грешно.

Какво е посланието, каква е тайната на тази двойка, какво е чувството, което предизвиква у публиката? И мога да продължа това с подобни въпроси. Но искам да обясня този проблем с един туит, изпратен ми от мой познат. Съпругът на приятеля му казал на приятеля си (тоест жена му): "Гледай Деха, там са Есме и Девран, много са красиви и колкото повече ги гледам, толкова повече се влюбвам в теб"...

Това е само един пример за това, за което говоря. Колко красиви неща предизвиква у хората тази двойка... Тази статия и другите ми статии може да изглеждат преувеличени, но може би защото отдавна не съм гледал такава двойка...

Скрит текст:
Животът също ни учи да не говорим големи неща. От години съм против двойките в телевизионните сериали (освен ако не е любовна история) да изпреварват основната история, за да се рекламират в социалните мрежи, и все още съм против, защото е грешно... Но понякога идва двойка, която те кара да искаш да ги гледаш повече от основната история...

EsDev е един от тях. „И така, какво виждате в тази двойка?“ Някои може да кажат. Намерих това: мир, любов, преданост, лоялност, доверие, единство без лъжи, да сме добри един за друг, любов и обич, такава любов; Надеждата на любовта за истински живот...
Броенето никога не свършва и така или иначе не трябва да свършва...

Те са толкова естествени и като нас... Готини дрехи, яхти, подове, богатство, блясък и т.н. са в основата както на любовта, която феновете изпитват към тях, така и на любовта, която изпитват един към друг. не спи. Там се крие най-основното нещо, човечността. Просто казах: „Този ​​път също не трябва да има измама; и този път не трябва да се случват големи събития, предателства или игри...“ Не е ли тяхното величие фактът, че се грижат един за друг, спокойствието, доверието и любовта, които намират един в друг?

Едно последно нещо по тази тема. Много обичах EsDev поради много причини, които съм обяснявал, които не съм обяснявал и които не мога да обясня. Те; Обичах ги много заради тяхната естественост, простота (под простота имам предвид, че са искрени и едни от нас), тяхната чиста любов и надеждата, че може би ще изпитаме такава любов. Дай Боже на всички, които имат чисто сърце... Ще го изгледам до края и ще подкрепя сериала и EsDev с моите писания и като асистент на сценария. Все едно си говорихме, окей... Ако един сериал направи няколко души щастливи, той вече има най-високия и ценен рейтинг...

Не си позволявайте да откриете нищо .

Целта на разказаните истории е да накарат читателя и зрителя да намерят нещо от себе си и да го потърсят. Може би затова толкова много харесах тази двойка. Защото в тази епоха мисля, че стойността на любовта не е достатъчно известна. Не искам да съм бум, но понякога не се чувствам като на тази възраст. Има хора, които "флиртуват" и говорят с повече от един човек едновременно и нормализират това. И все пак Есме и Девран блестят като перли на този свят...

"Аз съм твоят плюс едно..."

Смирено искам да променя гледната ви точка... Има едно нещо, което не трябва да се забравя; Какво повтаря Девран на Есме?

„ТИ НЕ СИ МОЯТ ПЛЮС ЕДНО, АЗ СЪМ ВАШИЯТ ПЛЮС ЕДНО.“ Този цитат ясно обяснява дестинацията на EsDev...

Усещам това и в историята и в публиката. Ще напусне ли Девран Есме, кого ще избере? Като казваме това, тогава ние причиняваме несправедливост на нашите женски герои. Ако той и Есме вече не са обвързани един с друг (а те са, но да кажем, че не са), тогава ще се разделят. Това, което казвам е, че не трябва да гледаме на ситуацията само от гледната точка на един човек... Има впечатление, че ако Девран беше с Имре, Есме щеше да загуби. Не, и двете страни ще загубят и ще спечелят други неща, но аз вярвам и знам, че тази двойка е различна двойка, тоест те вече са се спечелили преди 20 години...

Да преминем към сцените...

Имре каза: „Ако пак плача, нека ме застрелят тук“, а Айсел добави „Вече ме застреляха“, след като Имре си тръгна. Добре, Имре може да се е влюбил, можеше да е от пръв поглед в първия епизод, ако искаха, но мотивацията на Имре нито Джейлан, нито мотивацията й да се занимава с Есме и Девран от самото начало не изчезват... Добре, Девран я измами, но и тя се опитваше преди това. Така че това беше кодиран знак, те го кодираха като казващ "твоето нещо е да направиш това и това", но не го попълниха...

Той каза нещо като "Ще взема това, което има Есме". Когато го погледнете от женска гледна точка, не е ли очевидно колко е тъжно?.. Есме каза: "Не можеш да го имаш, освен ако аз не го искам." Така че Есме постъпи благородно тук.

"Спечелихте страстен враг, който никога няма да спре да се бори с вас..."

От самото начало гледаме сцени, базирани на постоянни срещи. Девран ще се извини на Есме със сладкиша в ръката си, Имре е там. Докато Cesur дава покана на Esme, Devran идва, след това İmre е там. В последния епизод, преди Девран да влезе в къщата на улицата, идва Имре... Искам да кажа, разбира се, това не е грешно, но не прави добра сцена, когато се случват едно след друго .

Да преминем към нашата тема. Сега Девран е гений, но както казва той не може да разбере злото, има някои проблеми в човешките отношения и затова може да не разбере отношението на Имре...

Когато срещна Имре на улицата в последния епизод, той каза неща като "Обиждаме ли се? Ти винаги мамиш хората" и Имре започна да говори. Това, което не разбирам е следното:

Защо Имре и Девран винаги се държат така, сякаш той й е изневерил, оставил я е с 3-4 деца, оставил е цял свят на дългове, преследвал е мафията и е избягал? Добре, Melis Sezen дава необходимата емоция, няма проблем с това, а когато Имре влезе късно в сериала, казах да видим Имре, но не този Имре, който гледам сега...

Но въпросът е какъв точно е проблемът на Имре. Тя казва, че е по-голямата сестра на Джейлан, а Девран казва: „Скъпа, ти унищожи всички надежди за нас тази нощ.“ Как е това противоречие?

Тогава Имре е лош човек, психично болен човек. Казвам това, за да подчертая ситуацията. Най-големият му талант е манипулирането. Точно както манипулира Джейлан и Карга и прониква в умовете им, той се опита да направи същото и с Девран.

Когато тя каза на Девран, „Видях начина, по който ме погледна по същество“, и Девран направи друго изявление, преглъщайки леко, Имре успя и създаде подозрение. Ние също гледахме сцените и Девран даде съобщението "Имам любим човек" от първия момент. Така че нито е давал надежда, нито е направил нещо друго...

Нека си представим, че е иначе, ако беше истинско, това, което гледахме, Есме и Девран, щеше да е разочарование. Позволете ми да завърша това с туит, който видях в Twitter: „Ако ще ги разделяте, направете го по начин, който им харесва...“

Имре говори за преживяване на истинска любов и страст.

Да отидем на "Selvi Boylum Al Yazımalı", един от шедьоврите на турското кино. Каква красива любовна история започваше между Ася и Иляс. (Разбира се, имаше някои проблемни сцени, като İlyas, който гони Ася с камиона. Но разбира се, няма да навлизам в това дълго време.)

Между тях има страст, но това не е истинска страст. Защото, ако бяха страстно обвързани, той не би изневерил или предал. Тя не го оставяше сам с детето му... И Джемшит влиза в историята. Истински, надежден, добър, искрен, искрен, любящ, приятел, когато е необходимо, съпруг, когато е необходимо... Така че EsDev е подобен на този. С една разлика, те се свързаха един с друг, без да изпитват нищо с другите, техните страсти и тази любов...

Каква е тази любов?

За любовта е казано много, но този цитат, който чух наскоро, е един от най-красивите:

„Любовта е вид химия, която няма знание, това е невежеството, което се натрупва, докато преживявате.“

Не мога да обясня какво е любовта, но мога да кажа, че това е превъзходна любов и че основното е любовта и връзката... Имре се опитва да впечатли, като се облича стилно, украсява се, но ако Девран или Есме се обичат, тя така или иначе няма да бъдат засегнати от това.

Защото любовта е такова нещо, че не гледаш дрехите и украшенията на другия. Да, има и такива, но това е само песъчинка в пустинята... Ако си влюбен, се влюбваш в развяващата се от вятъра коса, в начина, по който гледаш филми по нощница, в начинът, по който говориш с колите, които не дават път на пешеходците, докато караш по пътя, с начина, по който питаш как е гримът ми, с красивото ти сърце, със състраданието ти, с отношението ти, в което се влюбваш стилът му, начинът му на хранене, яркият поглед в очите му. Влюбваш се в начина, по който караш колелото си, в начина, по който пиеш чай, в успеха, който виждаш, в щастието, което виждаш... Мога да го броя до сутринта, но "същността" на въпроса е, като Девран казва, "СЪЩНОСТ"!

Имре го целуна първи и Девран не реагира, да повярваме, че той си спомни как Айсел направи това на баща му и замръзна. Но защо той не се отдръпне сега, когато е навътре, защо не каже „Влюбен съм в Есме“? Неотстъплението е голяма грешка.

Мислете лично, съчувствайте, това правя. Имам приятелка или жена и някой ще дойде така при мен и ще спра. Това е голяма грешка...

Що се отнася до другото, което казах, Девран няма нужда да обяснява любовта си към Есме. Специално за тези двамата...

Тогава Есме дойде и отново се държеше много благородно. Но начинът, по който се почесва по врата и изражението на лицето му, докато ги гледа, показва неговото страдание и Девран е единственият отговорен за това... И докато Имре си тръгваше, той каза "...добродетел за тези, които нямат избор " за съюза на двамата. Да, всъщност е прав, защото никой не е невинен за греха, за който не е изпитан...

И така, какво каза Девран? Той веднага заговори за тези, които искат Есме. С други думи, той дори не е мислил за друг избор за себе си, от тук разбираме, че фокусът му е върху Есме...

След като Имре си тръгна, гледахме сцена на EsDev, която ни разсмя, трогна и натъжи, но все пак беше великолепна...

Четох нещо в едно списание, което казваше, че човек има 4 лица. Лицето, което той познава, лицето, което семейството му познава, лицето, което неговият социален кръг познава, и лицето, което никой не познава. Ако си спомням добре беше така.

Девран разкрива истинското си лице до Есме. Девран отвън е контролираният Девран, но когато той идва при Есме, романтичният мъж и детето в него се появяват... Той казва това, което не може да каже на никого... Мисля, че имаме право да видим как тази връзка се образува...

Лицето на Девран, което той самият не познаваше, беше разкрито в последната сцена на последния епизод. Надявам се нашият герой да продължи да заема директната страна...

Най-важната част от тази сцена, която я прави забавна, е, че след като оставя Есме у дома (глаголът да оставя, наистина оставя), той казва на Софи: „Моето семейство е поверено на теб“...

Виждал съм някои коментари за прескачането на времето. Мисля, че това ще се случи на финала на сезона, говоря за прескачане на времето до момента, в който Есме става адвокат, но това не може да се случи сега. Може да е много малко, 1-2 месеца, но толкова. Тъй като Ферман намери пари, той създаде проблеми на Яман, Искендер, Имре каза на Карга, „Дайте ми Девран, така че проблемите все още са там, сценарият се усмихва, преди да са затворени...

EsDev има следното пред себе си. Каква ситуация ще има Девран с нелегалното парти оттук нататък, намесата на Девран в семейния проблем на Есме, молба за дъщеря, ако е възможно, обещания, раздяла, раздяла, събиране, брак... Най-големият тест за Есме е нещо, наречено доброта. Чух коментар, много е верен и това също е фактор в хода на тази двойка... След това завършването на училище на Есме и т.н... Всички неща, които се случват в живота, ще бъдат великолепни с EsDev...

Но както казах в последната си статия, тези двамата трябва да бъдат издоени за сцената и повече от това, за историята, така че да може да се създаде дълбочина и да се почувстват повече емоции. А сега нека гледаме сценарий, в който Есме също е в играта...

Хиляди благодарности на всички, които допринесоха,

Благодаря за четенето,

Наим.

# 698
Привет.
За мен, има нещо хубаво и в двете двойки.  Това което ми липсва в една детска приятелска  любов, като тази на Девран и Есме, го виждам между  Девран  и Имре. Има някаква особена химия, която е,като статично електричество. В реалния живот това ще бъде страст и пърхане на пеперуди в стомаха. Нещо  като противоположностите се привличат. А образа за Имре  е многопластов, определено има какво да се види и покаже.  Харесвам мн и Есме, но определено  няма да страдам ако сценария завие в друга посока,в което се съмнявам.

Надявам се да не залагат  твърде много  върху любовната история, очаквам тя да е пълнеж в този сериал. Мисля,че трябва да има много  промени и преломни моменти,  а не да се идеализират любовните взаимоотношения на гения.

# 699
Deha Епизод 12 / фраг 2 - "Смъртта е най-леката цена в сравнение с това, което сте направили!"

# 700
Deha Епизод 12 / фраг 2 - "Смъртта е най-леката цена в сравнение с това, което сте направили!"

Хвърлих го в огъня.Съдбата му даде шанс.  Каза, Искендер, избирай по дяволите.

Ако е добре.

Какво прави това момче! Полудя! Кой знае какво е направил твоят Искендер?

Боже мой, толкова много се молих!
 Да може да се изправиш пред мен.
Искендер! Любими!

Ще приемеш ли, че си убил баща си?

Какво следва сега?
Видях смъртта и се върнах, защо?

Доведете ми сина на Искендер!

Смъртта е най-лекото, което може да ти се случи, за това, което си направил.

Вече Двран се завръща, Софи!

# 701
Прегледът  на Deha епизод 11 е от  писалката на Büke .
Приятно четене.

Deha буквално се отърси от мъртвата почва с 11-ия си епизод. От пети епизод нашият сериал беше влязъл в омагьосан кръг. От момента, в който Девран реши да изпере парите, които беше получил, като измами баща си, аз, като зрител, имах усещането, че каквото и да направи, Александър винаги ще бъде победител, застанал на четири крака. В края на краищата Девран загуби парите си, а след това и къщата си - докато се надяваше, че ситуацията ще се промени, когато Девран достигна комуникационната мрежа на Карга като отмъщение - Ферман започна да работи с Искендер, Девран отново се отказа от разкриването на Искендер и накрая Яман Честно казано, Малко ми беше скучно, че попадна в капана, заложен от Александър.

Въпреки че нямах големи надежди за епизода след първия трейлър, започнах да чакам с нетърпение епизода с втория. Иска ми се само сблъсъкът с Искендер Девран в последната сцена да не беше даден като третото въведение. Мислех, че сцената, в която Девран слуша съобщението на Боран, ще бъде краят на епизода. Аз лично смятам, че последната сцена щеше да е много по-впечатляваща, ако не беше даден финалният трейлър и го бяхме изгледали изненадващо след тази сцена.

От тази седмица сериалът се върна към основната си тема, сблъсъкът между баща и син. В центъра бяха Девран, който беше направил умен план да достигне до убийците на Боран, Хаким и Искендер, които бяха все по-близо до разобличаването, и Цесур, който се опитваше да спечели доверието на Карга, за да смени Хаким и да заеме мястото му. Докато Ферман беше заклещен между братята си и баща си, този път Искендер държеше Яман в дланта си. Когато Яман разбере за това, той ще си бие главата в стената, но ще бъде твърде късно. Джейлян, от друга страна, потънала по-дълбоко в мечтите си да учи в чужбина. Докато Имре му обещаваше изпълнението на мечтите му, от друга страна, тя предприе действия, за да отмъсти лично на Девран.

Последният епизод завърши с това, че Девран открива последното място на Боран и отива във фермата на Хаким и почуква на вратата. Новият епизод започна от същата сцена. В тази сцена имах чувството, че ще ме застрелят, мислейки си, че Девран ще претърпи съдбата на брат си, но Хаким реши Девран да живее по основателна причина. Вместо това го обвинили в убийство и го арестували. Чудех се дали Карга ще може да разбере, че къщата, в която Боран умря, принадлежи на Хаким, и получих неговия отговор.

Процесът по намирането на убиеца на Боран се ускорява, когато Девран е задържан и издирва Софи. Сега полицейските сили бяха зад Девран и каквото и да ставаше, той нямаше да позволи убийството на брат му да остане неразкрито. Мислех, че когато Софи отиде в онази къща, ще намери празен патрон от другия пистолет. Оказва се, че Девран е поставил камера и е заснел момента на инцидента. Това беше хубав обрат. Елате при нас с такива умни стъпки.

Чесур каза на Хаким, че ако Девран е като баща си, той ще стане бързо, ако не, оздравее скоро Девран доказа, че е като баща си. Съдията беше много сигурен в плана си, но подцени Девран. В този момент един аспект на Cesur, който оценявам, е, че за разлика от другите, той не подценява враговете си и винаги действа предпазливо към тях. И за пореден път беше прав.

Докато Девран преследва убийците на брат му с риск от смърт изненада неговия началник, това разтревожи Софи Гюлче и Яман. Искендер беше там, за да се опита да разбере какво е намислил Девран.

Гюлче и Софи бяха много сладки на изхода на полицията. Първо, те се карат на Девран от три страни, след това и двамата казват едновременно: "Сине, ами ако нещо се случи с теб?" Бяха като родители. Трудно е да държиш Искендер да крещи отстрани. Е, той не съжалява, че е загубил това семейство, но не може да се справи с това Гюлче да е щастлива и спокойна с някой друг. Той не може да търпи някой друг да дава стойност, която той самият не дава. Не казвам, че синовете му трябва да уважават другите, докато мразят себе си.

По думите на Девран, Искендер отиде при Хаким с първото си откровение и каза, че е само въпрос на време гласовото съобщение, което Боран му е оставил, да бъде разкрито. Докато планирали да накарат мъжа да млъкне със заплахи и подкупи, Девран вече бил достъпен до аудиозаписа.

Сцената, в която Девран слуша аудиозаписа на открито, беше една от най-добрите в епизода. Връзката между Девран и Боран е различна. Чувствам това още от първия епизод. Боран умря, но той беше този, който даде сила на брат си от самото начало, когато той падна. След първата среща с баща й в казиното, когато не можеше да гледа лицето му и беше на ръба да се откаже от играта си на отмъщение, звънящият телефон на Боран беше като послание за нея. Той позволи на Девран да се събере и да продължи пътя си. По същия начин, когато гледаше как оставят Искендер в къщата му, внезапно звънящият телефон на Боран го вдигна от мястото, където падна по пътя към Есме. В сцената от тази седмица, докато Девран и Боран не успяха да включат аудиозаписа, телефоните им иззвъняха отново. Може би душата му беше там и искаше да намери мир. Той изслуша последните думи на брат си към баща си със силата, която получи от него. Преди седмици Ферман му беше казал нещо като : „Може би най-много искаш баща ми да докаже невинността си“. В момента, в който разбра, че Боран говори с баща си по телефона, нямаше как да не затвори, което сякаш потвърди думите на Ферман. Девран очевидно не искаше да е прав. Докато Девран слушаше записа, сънят на Боран се появяваше и изчезваше, когато разговорът свърши, а колебанията в дърветата, които създаваха впечатлението, че са идвали и си отивали с вятъра, правели сцената още по-впечатляваща, докато малкият Девран се опитвал да го направи успокой бебето Боран, който се събуди от съня си, след като сънят на Боран изчезна. Този епизод беше може би последният път, когато гледахме сцената, в която Девран намира Боран. Докато брат му, когото се опитваше да предпази от кошмари, когато беше бебе, поемаше последния си дъх, желанието на Девран да вярва, че това е кошмар, беше хубав паралел.

Девран, който тръгва с разочарованието, че се оказва прав, научава кой е убиецът на брат му, когато научава, че адресът, на който отива Искендер, принадлежи на Хаким. Сега беше време да разчистим сметките с Искендер и Хаким.

Когато гледах трейлъра, се надявах, че Девран и Сезур ще имат сцени един на един, но отново не бяха написани сцени за дуото. Очаквах Сезур да измисли план, който да елиминира Хаким, и сигналите за това бяха дадени. Той приложи плана си в действие тази седмица. Чудех се дали би предложил сътрудничество на Девран, но за разлика от Сесур, Искендер и Имре, той предпочита да стои далеч от него. Може би това беше най-умното нещо, което направи. Колкото повече е извън полезрението му, толкова по-малка е вероятността да бъде набелязан от Девран.

Докато Сесур се опитваше да действа заедно с Хаким и да заеме мястото на Искендер, от друга страна, той се опита да се доближи до Карга, за да свали Хаким. Когато даде на Карга документите, показващи, че брат му не се е отказал от навика си да играе хазарт, реших, че са фалшиви и че Цесур лъже. Но видяхме, че възрастта не надделя над трона, той се яви пред Карга с истински доказателства. Докато Карга се изправяше пред тази реалност, истинският удар, който щеше да получи, щеше да бъде по-тежък.

Когато съобщенията на Карга, изпратени едновременно до Хаким, Искендер, Сесур и Имре, се събраха в къщата на Карга, Девран също дойде там. По думите на Девран беше създаден съд и съдията щеше да бъде Карга. Той изслуша съобщението на Боран и след като чу изстрела в края, се видя, че Искендер и Цесур затвориха очи и Имре беше доста уплашен. Имре очевидно има травма, свързана с оръжие. Мислех, че може да е бил свидетел на смъртта на баща си и преди. Но може да е и нещо друго, независимо от бащата. Той попита дали са застреляли Карга и Девран му каза. В края на краищата двата най-важни обичая на Карга бяха „Да не се пипат жени и деца“ и двата обичая бяха нарушени. Когато най-накрая каза, че Хаким е този, който го е направил, брат му, разбира се, щеше да отрече. Карга избра да повярва на Девран вместо на брат си, вероятно защото вече е бил предаден от него веднъж, но Девран дойде подготвен и извика полицията там, за да предотврати затварянето на въпроса в рамките на семейството. Полицията залови не само съдията, но и мъжа, който щеше да даде подкупа за унищожаване на записите. Въпреки че съдията запази спокойствие и продължи да отрича, Девран беше решен да направи всичко, за да предотврати освобождаването му. В крайна сметка, ако нямаше пари, нямаше и власт.

Девран се погрижи за безопасността на Есме и цялото й семейство, преди да отиде да разчисти сметки с Искендер. След това той задържа Александър за голямата разправа и го заведе до скривалището на парите на Карга.

И се случи класически герой на Арас Булут Ийнемли – горящи неща. Александър бил уловен в пламъците с парите, за които пожертвал сина си. Човекът, който беше разстроил Девран преди няколко минути, като каза за Боран: „Ако беше моят син, той щеше да намери изход оттам“, сега молеше сина си да не го напуска. Докато правеше това, той отново си играеше със съвестта й. Но този път не помогна. Огънят в Девран беше горял веднъж и единственото му желание беше да превърне злото в пепел. Последните думи на Девран бяха много смислени:

„Сега за първи път научих какво е наистина да искаш. Искам брат ми да знае, че е отмъстен.“

— Ако ти си мой баща, можеш да се махнеш оттам, Александър.

Преди месеци баща му му казал : „Когато много искаш нещо, остави го да гори в огъня, тогава ще видя кого изгаряш и кого не. Да видим дали има огън вътре в теб, остави този огън да те изгори, тогава ще видиш огъня. Когато каза , аз казах, че Девран вече има мотивация, че намирането на убиеца на Боран е най-голямото му желание и че не е нужно да се влюбва в жена, както намекна Искендер, за да гори огънят в него. Тази сцена потвърди това.

Всички знаем, че Александър няма да умре. Той ще намери изход от там. Мислех, че Cesur или İmre ще го намерят, Imre няма да може да устои, той ще убеди Cesur да тръгне след тях, мислех, че ще го изведат, когато Devran си отиде, но според трейлъра това няма да се случи. Когато Имре пита Девран какво си й направил, докато тя говори с Чесур, Айсел казва: „Няма да я оставя, ще я намеря, където и да е.“ Ще остане ли Искендер там от вечер до сутрин или Карга ще разбере, че в склада има пожар и ще отиде там и ще го потуши? Или хората на Кроу?

Когато гарванът разбере, че парите горят, той полудява, с право. Докато се отправя на това пътуване, Девран трябва да е взел предвид, че ще бъде подложен на гнева на Карга. Да видим как ще избяга от тази бъчва. Пистолетът, който е избухнал, не може да е бил на Карга. Може би Софи или хората му са стреляли, за да го спрат. Девран ги беше оставил на вратата от съображения за сигурност. Аз също си помислих, че може да е Cesur или İmre, но защитата на Devran не би била в интерес на Cesur в ситуацията, в която се намира, той се страхуваше да не умре веднъж, не се знае дали ще се страхува този път или дали вижда това като възможност за бягство, а Имре не може да стреля, докато тя вероятно се страхува дори от изстрела.

Този пожар ще бъде повратна точка както за Девран, така и за Искендер. Александър е като феникс, който току-що ще се роди в пепелта, но важното е дали оттук нататък ще гледаме по-лош Александър или този, който бавно се развива към по-добро, осъзнава грешките си и искрено иска да ги компенсира ? А Девран... От този епизод той няма да бъде стария Девран, защото огънят на отмъщението за първи път надви съвестта му. Сега ще играе по-силно. Не се съмнявам, че той ще продължи да търси справедливост, но може би ще направи това, като си изцапа още повече ръцете.

Едно нещо, за което съм любопитен, е каква промяна ще се случи в Cesur, започвайки от този епизод. Никой освен Хаким все още не знае какъв е причастният към смъртта на Боран. Но колко още Джъдж ще мълчи за Сезур? Ако не може да използва силата на парите и да намери някой, който да поеме вината, няма ли да даде името на Сезур на полицията като негов сътрудник? Cesur определено ще вземе някои предпазни мерки, за да предотврати тази ситуация. Друго нещо, за което се чудя, е какво ще стане, ако Cesur бъде разкрит. Това е събитие, което ще предизвика изненада и може би разочарование не само за Искендер, но и за Айсел и Имре. Това вече беше възможност за Devran, но гневът му ще се увеличи и той ще иска да отмъсти на Cesur. Чудя се какво прикритие ще използва Cesur за това, което направи, какви извинения ще използва, ако това се случи.

Що се отнася до другите събития от епизода; На първо място, Азра е на път да се превърне във втората Айсел. Този епизод се оказа манипулатор точно като него. Тя се вслушва в думите на Айсел и използва не само своята женственост, но и се вслушва във Ферман и му дава съвети. Ако съм казал, че дава съвети, така или иначе може да се заблуди... Много добре използва слабото място на Ферман. Ако не знаех, че са се запознали преди Искендер да се появи в живота им, щях да се чудя дали мъжът е наел специално момичето и я е изпратил в същата компания като Ферман, те мислят толкова еднакво, говорят толкова много на момичето. Не се притеснявайте за Ферман, оставете го да използва собствения си ум. Е, изключването и обвиненията на семейството му, а не на Азра, го тласнаха да вземе окончателното решение и да вземе дължимите данъчни задължения от клиентите си и да плати един от записите на заповед на баща си. За Ферман беше трудно да не каже на Девран, че се е изправил лице в лице със смъртта и се е озовал в полицейския участък, и това го накарало да направи нова грешка.

По същия начин Яман става част от мрежата за пране на пари, като дава паролата за мобилен интернет на новооткритата си сметка на своя шеф.

Джейлан, от друга страна, е хваната от Гюлче, докато седи с Имре и крои планове да учи в чужбина. Въпреки че Джейлан се страхуваше от реакцията на семейството си и от това да направи нещо, което да ги разстрои или ядоса, Имре не остана мълчаливо и каза, че баща й, като нейна по-голяма сестра (!), ще осигури необходимата подкрепа на Джейлан да учи в чужбина. Гюлче отново беше права, Имре Джейлан е нищо. Докато Яман и Кавидан щяха да се намесят в ситуацията, те донесоха новината, че Айсел Девран е арестувана за убийство, което предизвика прекъсване на въпроса. Интересно е, че Чесур информира майка си за положението на Девран преди баща си. Може да е направил това, защото беше по-близък с Айсел, но тъй като Девран беше по-скоро проблем за Искендер, очаквах първо да се обади на баща си.

Хареса ми факта, че Девран и Софи действаха заедно през целия епизод и Софи се тревожеше за Девран. Най-големият страх на Софи беше, че Девран ще се отклони от пътя си и ще си изцапа ръцете и макар да иска справедливост, може да реши да напусне закона и да потърси собствената си справедливост. При всеки удобен случай искаше гаранция от него, че това няма да се случи. Когато Девран решава да сложи пистолет на кръста си и да тръгне след Искендер, това е причината да се опита да го спре, но не може да спре Девран.

Нека стигнем до сцената, където Девран, връщайки се от полицейския участък, среща Имре на улицата, идващ от Карга. Девран, ти се нарани, като направи коментари на Имре, която се престори, че не те вижда и си отиде. Беше по-добре да не виждаш Имре, докато тя беше въоръжена срещу теб. Казах тези думи за Имре миналата седмица.

„Онзи ден, когато Девран щеше да вземе Имре, той знаеше, че е в игра. Той отиде там, знаейки, че Гарванът не докосва жените и децата. Той също така каза на Имре, че не вярва в нейните игри. В този епизод Имре избра да се довери на Девран. Тя си приписа заслугата за изявлението на Девран, че би направил всичко за близките си и вярваше, че тя е важна за него. Така че проблемът е повече за Имре, отколкото за Девран. Искам да кажа, че ако случилото се онзи ден беше съвпадение, а не игра, Имре можеше да се довери на Девран по същия начин. Защото дори и да не го приеме, той има очаквания от Девран. Ситуацията е само в това, че Имре сама става булка и младоженец. Искаше чувствата, които изпитваше към Девран, да са взаимни, просто искаше да вярва, че го е грижа за него. Когато не получи отговора, който очакваше от Девран, той отново се амбицира. ”

Това, което каза на Девран за любовта в този епизод, оправда наблюдението ми миналата седмица.

„Скъпа, ти не ми даде надежда. Дори да имаше и най-малката надежда за нас, ти я унищожи тази нощ. Можете да научите какво означава любов за първи път в живота си. Загубихте жена, която би ви направила щастлив във всеки смисъл. Но си спечелил много страстен враг, който няма да спре да се бори с теб.

Може би тя ги е казала, за да манипулира и съблазни Девран, но всъщност това са чувствата на Имре. Ако Имре казва тези думи на базата на вечеря, въпреки че мъжът дори не й е дал ни най-малък намек за любов, можем да видим това като признание, че сме влюбени в Девран. Докато се опитвах да объркам Имре Девран в първите епизоди, казах, че ми се струва, че тя ще се влюби първа. Виждам, че съм бил прав. Въпреки че каза на майка си, че ще спаси Девран от полицейския участък, ако трябва да отмъсти на Девран, изненадата на лицето й, когато чу, че той е извършил убийство, не беше изражението на жена, която иска отмъщение, а на израз на любяща жена.

Когато Есме, която е свидетел на част от разговора на Имре Девран, идва при тях, Имре отново започва да омаловажава чувствата им един към друг. Или по-скоро се подигра с това. Явно лоялността е добродетел за тези, които нямат избор. След доброто, съвестта и саможертвата, лоялността също беше оклеветена в нашия сериал. Научихме нещо ново. Всеки, който има избор, изневерява и ако има втори мъж или жена, с които да изневериш, човек не може да остане верен. Ще започнем да гледаме от следващия епизод дали Имре ще бъде прав или не.

Преди това би било невъзможно да не споменем сцената на Есме Девран. Естественият и искрен разговор между Девран и Есме се почувства много добре, след като Имре се приближи до Девран и прошепна, говорейки с онзи съблазнителен (!) изпотен глас. Есме стои до Девран, не се опитва да се отдалечи и не дава победа на Имре, прегръщат се с Девран и Есме предупреждава Девран за последен път, след като Имре си тръгна... Мисля, че ще е по-добре Девран да вземе под внимание думите на Есме сега, защото Есме отново вижда това, което той не вижда или не иска да приеме, тоест Имре се опитва да го съблазни. Надявам се, че Девран ще удържи на думата си и няма да позволи на Имре да те съблазни. Надявам се да не правиш грешки с Есме, които да не можеш да компенсираш. Междувременно харесвам как Девран говори открито за всичко с Есме, съчувства й и намира убежище в нея. Девран, който понякога е силен, а понякога небрежен около всички, сваля гарда около Есме и тогава се появява истинският Девран. Както казах през последните седмици, Есме е едновременно любовницата на Девран и нейното лекарство. Когато Девран каза, че се страхува, че ще чуе последните думи на брат си, че ще научи за убиеца му и че се страхува, защото не знае дали след това ще остане същият човек, Есме пое лицето му в нея ръце и каза, че ще мине, това чувство на мир върху лицето на Девран, че те се прегърнаха, че Девран каза "Ти" "Ако можех да намеря думите, които да кажа, щях да съм поет." Тогава той се отървава от тази емоционалност и отново се превръща в подигравателния Девран. Девран беше прав в това, което каза, докато искаше внимание от Есме. Неговата реакция беше на фокуса на Есме върху въпроса за Имре, когато мъжът се беше върнал от мъртвите, но има и следното: Ако Девран се беше прибрал директно вкъщи, без да започне разговора с разговор с Имре, нямаше да има проблем с İmre за разговор между него и Есме. Тогава Есме щеше да я попита как е, преди да обясни неудобството си от Имре. Ако очаквате внимание, ще проявите интерес, г-н Девран.

Сега се чудя как Девран ще реагира на думите в тази сцена и Имре, който го целува в новия епизод, или ще остане без отговор. Есме ще стане ли свидетел на този момент? Ако той не стане свидетел, дали Девран, който му е казал всичко, ще му разкаже ли и за това или той ще избере да го скрие? Ако Есме научи това от Имре вместо от Девран, няма да има компенсация за грешката на Девран. Причината, поради която Есме застава до Девран въпреки Имре, е, че тя му вярва при всякакви обстоятелства. Една лъжа, изречена от Девран, ще разклати това доверие и Есме няма да прости това лесно, дори ако събитията се развият по този начин. Есме е силно момиче и има по-важни цели в живота си от това да бъде с мъж. Аз лично искам да гледам Есме, когато завърши училище и стане адвокат. Може да има и сцени, в които той прави стаж, докато учи. Особено би му било приятно да действа като адвокат срещу Искендер в дело, заведено срещу него. Съгласен съм също, че ще има прескачане на времето в сериала, за да гледам как той и Имре се изправят един срещу друг в съдебна зала.

В сцената с Есме Имре я вижда слаба, но се колебае между ревност и разочарование, когато вижда огърлицата около врата й. За да потисне тези чувства, Имре се опитва да застреля Девран, казвайки, че Девран е в ареста, казвайки, че аз. знам повече за Девран от него и че имам поглед върху него. В съзнанието й тя се опитва да задоволи женското си его, като казва, че това, което е оставила, някак си ще се върне при мен.

Сериалът набляга на сина на бащата на Девран при всяка възможност и Имре получава това, което иска, използвайки своята женственост, точно като дъщерята на майка си Айсел. Той се държи по този начин не само към Девран, но и към Карга. Не го казвам като критика, защото това е начинът, по който Имре е възпитан. Така го е научила майка му. Това е щит, защитен механизъм, който използват срещу мъжете. Девран направи дупка в този щит и проникна. В момента Имре се опитва да поправи този щит. Тя може да си позволи да влезе в живота на мъжа като втора жена за сметка на това да получи това, което иска, също като майка си.

Ето защо Айсел осъзнава опасността. Въпреки че Искендер е с нея, той все още нарича Гюлче своя съпруга, така както Искендер нарича Гюлче специално място в сърцето си, Айсел смята, че дори Имре и Девран да са заедно един ден, половината от ума и сърцето му ще принадлежат на Есме, точно като баща си. Въпреки че той изглежда неин приоритет в живота й, той знае, че тя винаги ще се конкурира с първата си любов.

Концепцията за любов и привързаност е различна за всеки. Хората преживяват любовта си по различни начини. Някои хора търсят похот и страст, те искат любов, която ще ги взриви, ще ги помете и ще накарат сърцето им да бие като лудо. техният любим също е пристанище, където могат просто да мълчат заедно, понякога да се смеят и плачат и да се приютят. Някои хора са поразени от пръв поглед, вярват, че са намерили смисъла на живота си, някои работят усилено, любимите им хора растат, чувствата им узряват, докато растат, но тази детска страна, това вълнение никога не изчезва.

Мисля, че истинската любов е страст и похот, чувствата, които остават в сърцата ни, когато времената, когато любовта е в своя пик, са оставени зад гърба си.

Имам слабост към детските любови, затова обичам да гледам любовта в нейната чиста и естествена форма. Ето защо намирам връзката на Есме и Девран за по-близка.

В тази история ще поставим под въпрос както концепцията за любов, така и за лоялност. Да видим дали огънят, запален от похотта и страстта, ще надделее, или ще бъде като море, понякога вълнисто, понякога спокойно, но мирно, пълно с вълнение, детска любов, отдаденост и обич на моменти?

И накрая, Девран очевидно кара семейството си да слуша гласовото съобщение в трейлъра и изглежда има голяма битка с Ферман. Но ако посочи Ферман като убиец на брат си, ако това не е измама, пак ще бъде несправедлив към брат си. Всички членове на семейството отново ще проверят съвестта си с посланието, което чуват. Най-любопитен съм за реакцията на Cavidan.

# 702
Деха Епизод 12 Снимки!

# 703
Актьорите от сериалите Sandık Kokusu и Deha се забавляваха заедно в истанбулските нощи!
Арас Булут Ийнемли…

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Деха Епизод 12 / Фраг  3 - "Той не прилича на баща си и е измамник!"

# 704
Deha 12. Bölüm Fotoğrafları Part 2 📸

Общи условия

Активация на акаунт