🎓Deha/Гений🎓с Арас Булут Ийнемли🎓тема 1

• 27 278
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Рейтинга от снощи:

Седмичният рейтинг:

# 706
ГЕНИЙ, ЕПИЗОД 12 /ПРЕВОД И СУБТИТРИ: NERON ANGELOV /NOV/
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2024/12/12-neron-angelov-nov_23.html

# 707
Благодаря, нямах търпение.  Flowers Hibiscus

# 708
Интервю на Муамер Брав с Ахсен Ероглу и Озан Йолери, режисьорът на филма „Началото“(има вграден автоматични суб.)

Първият пълнометражен филм, режисиран от Озан Йолери, който се завърна с наградата NETPAC от 27-ия филмов фестивал Черни нощи в Талин, където имаше световната си премиера, ще излезе на 13 декември. "Началото" с участието на Ахсен Ероглу, Хазал Субашъ и Йозлем Зейнеп Динсел, която спечели наградата за най-добра актриса на 14-ия Международен филмов фестивал в Асти, беше номиниран и за най-добър чуждестранен филм на годината в италианското списание за кино Fabrique Du Cinéma. Филмът, написан съвместно от Айсън Кадирбейоглу и Озан Йолери, разказва историята на Дефне, млада реставраторка на изкуството в средата на двадесетте си години, която се завръща в Истанбул от Париж, защото академичният и личният й живот са преобърнати в резултат на неочаквано събитие. инцидент. Режисьорът на филма Озан Йолери и главният актьор Ахсен Ероглу бяха гости на Муамер Брав'ла Екшън.

# 709
Жаки. Какво ще кажеш за епизода ? Има много неща, което могат  да бъдат коментирани. ❤

# 710
Нинче, направо съм в ступор от случващото се.
Джесур, не очаквах, че ще е толкова хладнокръвен, да убие майка си.
Не ми харесва завоя на двойката към Имре, аз съм си за Есме.
Иначе върви доста динамично и това ми харесва.
Сега Искендер, ще изживее болката на Девран, когато намери брат си убит.
Дали ще я занулят Айсел или ще я спасят...любопитно!

Деха Епизод 13 / Фраг 1 - "Жената, която обичаш, стана жертва на твоята алчност!"

# 711
Според мен, ще я затрият, но й е рано.
Под ябълката не седи круша. Девран много прилича на баща си. Може би в отмъщението му, предстой да заприлича все повече на него и да изпита същите неща.
Харесвам Есме, но отношенията им с Девран  са много детски, като между брат и сестра.  Харесвам завоя към Имре. Ако изобщо бъдат двойка, в което се съмнявам.
Погледа на Девран към нея е поглед пълен  с любов и страст. Има химия, огън, динамика, това е истинската тръпка.
Още от самото начало привлече вниманието  му, въпроса е какво ще прави с тези чувства... 🤩😍

Интересува ме замисъла на сценаристите, щом има любовен триъгълник  и рискуват разцеплението на феновете.  Може би нещо ще стане с Имре. Няма да крия,че не мога да си представя сериала без цвета и динамиката, които внася.  Някоя от двете сигурно ще е извън историята, на по късен етап.

Лично за мен да убиеш майка си е извън всякакви норми. Напълно е нелогично, защото  тази връзка се запазва дори в брутални случаи на отхвърляне и насилие. Не мислех,че това ще е избора му.

# 712

Деха Епизод 13 / Фраг 1 - "Жената, която обичаш, стана жертва на твоята алчност!"

[/center]
Може ли човек да застреля майка си? При това родната си майка!

Бърза помощ!  Бърза помощ!
Помогнете!

Жената, която обичаш,  стана жертва на твоята алчност.
Като това, което се случи с Боран.

Не искаше ли това?  Искаше и аз да преживея същото, нали!

Ти! Какво си ти, а?  Човек ли си?

Закрих двадесет годишни сметки.
Никой не може да ме съди!

Не започвай, с това, скъпи!

Той е по-силен от нас. Той може да бъде победен с моят ум и твоята безскрупулност.

# 713
Благодаря за превода. 

# 714
Deha Епизод 13 Епизод /2 фраг - "Ще станеш ли убиец?"

# 715
Привет.

Интересно ме е, какво ще прави Девран  след като постигне целта  си и  отмъсти за смъртта  на брат си.  Дали ще опита да се оттегли или ще бъде късно.

# 716
Deha Епизод 13 Епизод /2 фраг - "Ще станеш ли убиец?"

За първи път искаме едно и също нещо. Ти искаш да отмъстиш за стореното на жената, която обичаш, а аз, искам да се уверя, че убиецът на брат ми никога няма да излезе от тази дупка.

Убиец ли ще бъдеш?

Ще бъда, но няма да оставя този човек да живее.

Няма връщане назад, след като този куршум излезе от този пистолет.
Разбра ли ме?

Доверието се върна при собствениците си. Какво казва баща ми?
Казва, че няма място за съвестта на този, който нарушава обичая.

Когато не чуваш съвестта си, не е толкова лесно, нали?

# 717
Деха епизод 13 Резюме
Искендер, който беше разстроен след прострелването на Айсел, се готви да предприеме неконтролирани действия, за да отмъсти на Карга, този път Девран му прави предложение.
Те се нуждаят един от друг, за да победят Карга и Хаким, които имат различни цели.
Джесур, който остава сам, се оказва, че помага на Хаким в стъпките, които предприема, за да оцелее.
Докато всеки е фокусиран върху собствената си цел, всички те са обединени в една и съща игра, но бащата на Карга и Хаким Ихсан влиза в играта по начин, който те не са очаквали.
Този неочакван ход кара Есме да направи огромна жертва.

Деха Епизод 13 Снимки Част 1

# 718
Деха Епизод 13 / сцена - "Заслужаваш всичко, което си изпитал до края!"

# 719
Деха Епизод 13 / сцена - "Заслужаваш всичко, което си изпитал до края!"

Съжалявам те,  знаеш ли!
Ти направи това, ти заслужаваш всичко, което си изпитал до края.
Иска ми се да те бяха убили онзи ден.

Ако само!  Ако само!
От седем годишен съм сам, нали?
Ето защо никой не може да ме обвинява, че уредих двадесет годишни сметки.

Ти си луд!

Ако бяха нормални, ако наистина ни обичаха, щеше ли да бъдеш такава?

Не започвай с тази любов!
Не можеш да ме накараш да се чувствам по-добре по никакъв начин.
Чуваш ли ме?

Майка и Искендер разбраха какъв си ти, затова дори не дойдоха да ти спасят живота.
Права ли съм?

Добре, добре, стига вече, добре.

Вече свърших, аз вече нямам брат Джесур.

Добре, хайде, стани.

Ти?

Бавно.

Идваш ли?

Не бих искала да съм на твое място.
Не бих искала да съм на мястото на никой от вас.
Имре!

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 12:55 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт