🎓Deha/Гений🎓с Арас Булут Ийнемли🎓тема 1

• 28 511
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
От публикацията на Aras Bulut İynemli в Instagram💥❤️‍🔥

# 646
Има повече, отколкото се вижда на пръв поглед... Той е много уверен в своите смели мисли. #Деха с новия си епизод в неделя от 20.00ч💥
https://x.com/dehatvdizisi/status/1857393350820675796

# 647
Новият трейлър на Deha е в ефир тази вечер!⌛️

# 648
Deha Епизод 9 2-ро въведение
"Ще видите най-голямото предателство от Него!"

# 649
Deha Епизод 9 2-ро въведение
"Ще видите най-голямото предателство от Него!"

Джейлян , вземи това, задръж го.

Една звезда се ражда и аз трябва да я изгася. Иначе ще се превърнем в играчки в нейните ръце.

Толкова ли си добър?  Казваш на всички,  какво да правят, но  това не работи при мен.

На теб ли ще ти давам обяснение?

Ще обясниш!

Ти ми обясни!

Вратата на Искендер вече е отворена за всичките му деца.

Слез, слез!

Луд ли си? Какво искаш?
Превозното средство ли искаш?

Ти, още ли не си  готова?

Това е моят дом,не може всеки  да се връща,  когато си поиска.

Този мъж няма ли да се откаже да вижда Гюлдже, която му е бивша съпруга, а!

Е, с какво ме удари?

С кое?

Ще видиш най-голямото предателство от този, за когото правиш най-големите жертви.

# 650
Резюме на епизод 9 на Деха и какво ще се случи с Деха в неделя, 17 ноември?

9-ти епизод на Deha съдържа резюмето и темата. Подробности за 9-ия епизод на Deha, който се излъчва по Show TV всяка неделя вечер, са включени в тази новина. Разказваме ви за гениалния актьорски състав и какво ще се случи в последния епизод.
Вторият трейлър на дългоочаквания девети епизод от сериала Deha на Show TV, режисиран от Ай Япъм, се срещна с публиката.

Докато Девран става свидетел как Имре се сближава с Джейлан, той се изправя срещу Искендер, за да защити семейството си. Докато Искендер ревнува Гюлче, Айсел се отнася покровителствено към бившето си семейство. По време на тези събития Чесур е държан отговорен от Хаким.

Сърцераздирателната битка на Девран постепенно повишава интереса към новия епизод.

Написан от Damla Serim и режисиран от Umut Aral, „Deha“ е с участието на Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Emel Göksu, Taner Rumeli, Cenk Kangöz, Umutcan Ütebay , Ogulcan Arman Uslu, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak и Abdurrahman Юнусоглу участва.

"Деха" е с вас в неделя вечер по Show TV с новия си епизод.

# 651
Не знам за вас,но на мен втория фрагмент много  ми  хареса.  Сблъсъци, интриги, симпатии, ревност, скрити емоции.. Все така да е 😍🤣
 Първо не мога да скрия,че много харесвам Мелиса. И изглежда,че Арас  ми харесва и до двете девойки.
Второ. Исками се Искендер още повече да покаже това,че не е безразличен към бившата са, за да се ядосва новата му жена 😅 Може би са комплекси при него,  но все тая.
Трето сблъсъците между братята биха ми били интересни. Макар,че живеят в един дом, изглежда  не си споделят най-важните чувства и емоции. Може би предстой още по-голям листопад и събиране за семейството. Липсват ми само екшън сцените в Гадара и всичко е супер.
Имре ще подведе малката,това не ми харесва.
А Джесур и Девран тепърва предстои  да преминават през много етапи на отношенията  си, поне така ги виждам аз.

# 652
Неочаквано сближаване и игри на властта в Деха

В новия епизод на сериала "Deha" отношенията се усложняват, докато Девран предприема действия, за да защити семейството си, Имре и Джейлан се сближават.

Амбициозният сериал "Deha", представен на публиката от Show TV и подписан от Ay Yapım, отново ще привлече вниманието с новия си епизод. Детайлите в трейлъра на 9-ти епизод сигнализираха на публиката както за емоционални, така и за екшън моменти.

В този дългоочакван епизод от поредицата новите съюзи и неочакваните сближавания излизат на преден план, докато отношенията между героите стават все по-сложни. Искендер добавя ново измерение към игрите на властта, като представя Ферман на Хаким, важна фигура. От друга страна, Сезур, който кани Есме със специална покана, показва, че напрежението между двамата може да се развие в различна посока.

Сближаването между Имре и Джейлан е изненадващо.
Един от най-впечатляващите елементи на промоцията е неочакваното сближаване между Имре и Джейлан. Това изненадващо развитие предизвика голямо любопитство сред феновете на сериала. Публиката с нетърпение очаква как сближаването на тези два героя ще се отрази на хода на историята.

Девран продължава да се бори да защити семейството си от опасности. Суровите мерки, които предприема срещу заплахите към семейството си, стават още по-очевидни в новия епизод. Стратегиите и смелите ходове на Devran ще отведат историята до още по-вълнуваща точка.

Силен актьорски състав и екип
на сериала Докато сценарият на "Deha" е написан от Дамла Серим, на режисьорския стол седи Умут Арал. Успешният актьорски състав включва имена като Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez , Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu и Seda Akman. Актьорите, всеки от които прави разлика в собствената си област, внасят дълбочина и реалност в героите си.

Плановете на Александър и борбата на Девран ще изненадат публиката
Очаквания от Епизод 9:
В новия епизод се очаква развитие, изненадващи колаборации и емоционални конфликти, които ще изненадат публиката. Историята задълбочава емоционалното объркване на героите, заклещени между миналите си грешки и бъдещите си надежди. Темпото и драматичният тон на сериала са пълни с елементи, които ще държат публиката прикована към екрана.

“Деха” ще продължи да среща публиката си по Show TV и в неделя вечер от 20.00 часа. Както със силната си история, така и с динамичния си актьорски състав, новият епизод се очаква да настоява за върха в рейтингите.

# 653
Мелес Сезен, след голяма популярност в Италия, стана гост на италианското предаване Верисимо.

# 654
Финалното гласуване на наградите Panten Golden Butterfly.

Има номинации за:
Най-добър сериал - Deha
Най-добър актьор - Арас
Най-добра двойка от телевизионни сериали - Ахсен и Арас
Най-добър сценарист - DAMLA SERİM
Най-добър режисьор - UMUT ARAL

https://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/oy-ver-final

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 08:26 от jackie.

# 655
Ахсен Ероглу в нова реклама за марката Sephora!

Една за всеки момент, всяко настроение@sephoracollectionИма Cream Lip Stain! Кой избирате от 40 уникални цвята с обновената му формула?
https://www.instagram.com/p/DCZg20suJXc/

# 656
Деха Епизод 9 Резюме и кадри:
Искендер започва работа с Ферман за блестящо отваряне. Имре, от друга страна, вече е започнала да обърква Джейлян, като му показва своя свят. Девран осъзнава това и след като говори с Имре, той разбира, че няма да е лесно да спре Искендер да проникне в семейството му. Той се заема да саботира началото, което е научил от Тим, като измисля нов план. Когато съдията научава, че Карга е решил да разгледа по-отблизо убийството на Боран, той оказва натиск върху Джесур. По молба на Искендер, Джесур отваря пътеката, където Девран е полагал камъни, но това не е достатъчно, за да спре Девран. Голяма изненада очаква Девран и семейството му, които събират всички заедно, за да се срещнат с Искендер в деня на откриването.

# 657
Deha Епизод 9 Епизод 3 фраг

# 658
Ще съм благодарна на превод, моля ви.
Много интересно  се получава. Не вярвам сценаристите  да отстъпят от основната девойка. И все пак  имаме официален  многоъгълник, поне аз виждам тази заявка. Много яко, харесвам и четиримата, как ще ги  комплектоват не зная, но ми е интересно. 😄😅

# 659
Нинче, след малко Нези ще го преведе

Деха Епизод 9 Снимки Част 2 📸

Общи условия

Активация на акаунт