Отговори
# 15
Благодаря Мистери !! 😍

# 16
Мистери, благодаря Flowers Rose

# 17
Попадна ми това в Инстаграм, надявам се да не е вярно защото това е доста неприятно и непрофесионално

# 18
Мистери HeartFlowers Rose  

Еви , хабера го цитираха вече  големите страници Heart Eyes
https://x.com/lamaa_1419/status/1836104893129523706

Скрит текст:
Сори но , кой нормален ще вярва , че това момче ще прави такива неща
Всички имат уважение на сетовете Нека се ограничим в жълтините

# 19
Благодаря за новата тема!
Не съм гласувала, но мисля, че "манипулирането" на Суна идва първо от Серпил.

# 20
  • Варна
Здравейте и от мен.
Мистери, благодаря ти за новата тема и за старанието, което полагаш всеки път да имаме най-хубавите къщички. Дано изпишем тази с хубави мисли и вдъхновени от интересни епизоди.

Много ми е гадно, че пак натопиха Суна. Самата героиня има много комплекси и във втори сезон я очерниха хубаво, но поне в края отново се върна към фабричните си настройки. Симпатична ми е, в много отношения я разбирам, а и Сейран не заслужава единственият човек, на когото вярва безрезервно, да я предаде по този начин.

Искрено се надявам тази сцена във фрага да е извадена от контекста, много пъти се е случвало фраговете да създадат едно впечатление за серията, а накрая да се окаже съвсем друго.

Все пак гласувам за Серпил в анкетата, нека има причина да са я вкарали в сериала, барем завърти интриги на няколко фронта и новите "партньори" станат излишни.

# 21
  • София
Браво на Афра и Мерт. Май от тяхното поколение не взимат и половината на тази цифра. Дано си изкарат цял сезон и после с кеф да си харчат парите.
Аз гласувах за Ифакат. За мен тя е в дъното на всичко, винаги е искала да се отърве от Сейран.

Скрит текст:
Пуснаха спойлер със снимка, намекват, че Сейран помага тайно на Ферит с рисунките. А и тази снимка с надписа СейФер днес също на там води.

# 22
  • Милано
Мистери,благодаря и аз💐

# 23
"Драматичното" разстройство на Суна- хистрионно личностно разстройство
Хистрионните имат постоянна нужда да са център на внимание. Те имат драматично поведение, сякаш постоянно са пред публика и чакат одобрението й. Използват външния си вид, за да привлекат вниманието. Чувствата им са плитки и бързо се променят. Лесно се поддават на внушения....

# 24
Мистери, благодаря за темата! 🌺

# 25
Мистери, благодаря  🌻🌻🌻
Суна най-вероятно страда от раздвоение на личността. Хич я няма като кака, нито е по-силна, нито по-смела, нито по-умна. Има хубави качества, ама и те не са много. Дойде в Истанбул заради брака на сестра си, и забрави бързо къде щеше да бъде, и коя, ако не беше Сейран и уредения брак. Ту обича сестра си, ту я ревнува, предава, използва.
За анкетата,  съм за друг, въпреки че не може все Суна да е невинна, много и стана.

# 26
Мистери  мерси за новата ни тема.  Heart както винаги е много добре и красиво подредена.  Flowers Tulip  Flowers Tulip  Flowers Tulip
В анкетата гласувах ,че Суна сама си е решила да постъпи така.

# 27
Ех,колко бързо изписахме старата тема,нооо не се притесняваме защото Мистери е на своя пост и бързичко спретва новата.Рокси,честита да ти е дъщеричката.С гордост да носи името си и винаги Вяра,Надежда и Любов да бъдат нейните спътнички.За съжаление аз отново няма да съм на линия в петък,може би ще успея да хвана само края.Да си призная,предната серия не исках да я гледам,но сега тази искам.Само се моля да са си взели поука и да не ни подведат с тоя фраг,както са го правили много пъти.Изгледах титрите в края на епизода нарочно за да видя имената на сценаристите,но уви.Не ги видях.Някой да знае дали наистина тая Бонче е новата сценаристка?Казват,че са четирима.Няма да се учудя,защото на тая сценариите и са все в екип и не мога да разбера кой е главния сценарист и кои подгласниците.Все не ми излиза от главата поговорката:"Девет баби,хилаво дете".Та да не стане 4-ма сценаристи и хилав сценарий.

# 28
Аз също гласувах, че Суна сама е решила да постъпи така.

# 29
  • Манчестър
Благодаря за поредната темичка Мистери!
                     🧄🧿♥️🦄♥️🧿🧄
Гласувах за Ифа(изключително подла и зла жена е)

Общи условия

Активация на акаунт