Отговори
# 615
  • София
Точно този ли ще носи рейтинг, дето го изрязаха от фраговете?
Да пуснат един реален трейлър, с двамата "любимци". Нали са много смели от продукцията, а тези са топ играчи. Да видим тогава резултата. Не СейФер да имат 3 минути сцени, които са сънища и да ми ги слагат в трите фрага.

# 616
И аз му написах на наш Джонджо в личния му профил в инста,едно "мило,майчинско" постче ама не съм само аз.Та сега,освен от Бонче чакам призовка и от него.

# 617
И аз му написах на наш Джонджо в личния му профил в инста,едно "мило,майчинско" постче ама не съм само аз.Та сега,освен от Бонче чакам призовка и от него.

Ще има да чакаш, аз колко съм й писала на оная шаранка и нищо.

# 618

Ще има да чакаш, аз колко съм й писала на оная шаранка и нищо.
Значи казваш да продължавам.Няма страшно да плащам "грешни пари" на безработни и некадърни актьори и сценаристи.

# 619
  • Яко в Матрицата...
Джем да се научи първо да играе, после да се обяснява. Да не говорим, че извадиха кадър от серията как гледа в деколтето на Афра, пардон на Сейран. Сигурно Бурджу му е казала така да направи, така е по сценарий  🤣 Феновете не прощават такива грешки 🤣

# 620
Последният епизод на Ялъто пак е най-гледан в сравнение с другите дизита! 🤘

# 621
Сторито на Мерт да не означава раздяла с Афра

# 622
  • София
Старото на Мерт да не означава раздяла с Афра

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ами нали не се следват в инстаграм, значи са разделени.

# 623
Рени, що бе? Аз няма да се изненадам, ако Джурджу така го е изрежисирала Head Band

Старото на Мерт да не означава раздяла с Афра

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ами нали не се следват в инстаграм, значи са разделени.

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

# 624

Означава, че се е научил да пуска пералня, нали пращахме Кирилова да го учи 😁 виж какви му са бели чорапките.

# 625

Едва ли са се разделили за един ден, да може да се разделят бързо, но чак толкова бързо

# 626
Хахаахахах, MysteryG 😉

# 627
Емрулах пак се заиграва!

# 628
Момичета,нов спойлер
Скрит текст:
Първото и най-важно.Брака между Синан и Сейран е фиктивен,защото сестра му е непълнолетна и не може да бъде свидетел,нещо което Синан знае много добре.Развода между Сейран и Ферит също не е действителен.Асуман ще се появи и ще разруши бизнеса на Корханите.Ще се появи старата любов на Синан заради която е искал да се самоубива.Сейран ще си тръгне и той ще я гони и тогава се очаква да я удари.Синан и Ферит ще разговарят и Синан ще му каже,че е новия съпруг на Сейран.Ферит отново ще бъде разбит и ще направи предложение за женитба на Дияр.Суна ще я пишат ,че тя е тази която е разделила Ферит и Сейран,защото е разбрала,че Абидин е Корхан и не иска сестра и също да е Корхан.

# 629

Означава, че се е научил да пуска пералня, нали пращахме Кирилова да го учи 😁 виж какви му са бели чорапките.

😂😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт