Отговори
# 600
Този Джем Суджук ли как там е популярност ли търси, взел се е много насериозно ми се струва. Иска внимание, но освен още негативи друго няма да получи.
По-скоро Джем Кютюк.

# 601
Предлагам ви да вземем пример от Мерт и просто да го подминем този Джем, не си заслужава 😀.

Нагледно 😁
https://x.com/urazbulbeni/status/1832350231326826533?s=46&t=Xb2m … NPHyb_KXNOwlstnng

Мемо в зелено този път

# 602
Аз пък си мисля ,че Сейран ще отиде в ателието да стимулира Ферит да рисува..нещо ще направи,дали тя,дали двамата, но след сватбата й със Синан ми е интересно как ще отиде при него.

# 603
Здравейте !  Kissing Heart
Честити 2 години от започването  на Yali Capkini! Heart
Добре ,че ги има Афра и Мерт ,добре ,че го има нашето "Рибарче"  Heart
Дано днес по случай празничната дата от екипа да ни зарадват с един хубав трейлър .  Hands Pray
А тоя па Джем за голяма работа вече се е помислил ,имал бил кариера ,моляяяяяяяяяя Thinking  Simple Smile
Честит  Рожден Ден, sparkling eyes! Жива и здрав и много щастлива бъди! Flowers Rose

# 604
И аз си мисля, че ше видим СейФер в работилницата. Не е случайно, че изтекоха кадри от там. Освен от СейФер си признавам, че имам нужда и от Мемо. 😀 Не знам как се казва актьора, но този образ много му отива, а и е единственото хубаво нещо, което ни дадоха от началото на сезона (поне за мен).

П.с. sparkling eyes, честит рожден ден и от мен. ❤️

# 605
Оооооо,Милена,аз колко неща им публикувах и то на съобщения в официалната страница на Инста,че вече чакам съдебен иск от г-жа Бонче за обида.С това само "ще ги почеша" лекичко.

# 606
И аз си мисля, че ше видим СейФер в работилницата. Не е случайно, че изтекоха кадри от там. Освен от СейФер си признавам, че имам нужда и от Мемо. 😀 Не знам как се казва актьора, но този образ много му отива, а и е единственото хубаво нещо, което ни дадоха от началото на сезона (поне за мен).

П.с. sparkling eyes, честит рожден ден и от мен. ❤️

Ето това е актьора. А вижте го само,бие Джем просто професионално сто пъти. Джем трябва да се учи от Осман дори,да не говорим за Афра и Мерт
https://www.instagram.com/osm4ncakir?igsh=MXY3eWwwMW81YW9rOQ==

# 607
Честити две години от началото на сериала ни. 🥳🥳🥳 Дълго време не бях гледала турски сериал, но този ужасно много ме плени. 🥰

Чакам фрагмана, но вече не вярвам на нищо, което ще ни покажат в него докато не видя серията. Не влизам пак в ролята на шаран. 😄🤪

# 608
Чакаме хахаха

# 609

Е, поне си е написал, че голямата катастрофа наближава. 😂

# 610
Че те катастрофираха вече веднъж, сега чакаме втората.

# 611
То по-точно сблъсък чакаме ,ама да видим между кого 😘🥰

# 612
Катастрофата е ясна. Но ще има ли оцелели? 😀

# 613
Леле как анатемосвате момчето- Джем...участвал е в шест филма No Mouth

# 614
И аз да питам, какво ви е направило момчето Джем, навреди ли на някого? Всеки може да си пише всичко, решил да се обяснява, направил го. А дали не са режисирани от продукцията този негов пост и изявление? Аз пък това си помислих. И защо не, скандал да има, рейтинг да става.
Чакам фраг, дано до е слаб, че критериите много се вдигат след силни фрагове.
Това стори на Мерт, да не отива в Антеп?

Общи условия

Активация на акаунт