Отговори
# 585
  • Яко в Матрицата...
Най-много ме подразни това от превода на IV32:"Говорих с партньорката си.....Каква партньорка,какви пет лева бе Орангутан.Афра и Мерт са партньорите.Много сериозно се е взел тоя.Кариера,каква кариера има този,че и десетки жени колеги.Жалко същество.
Кефиш ме JoyJoyJoy

# 586
Толкова е смешен тоя,д*****о вчерашен. Като не му харесва, пътя...като се е хванал на хорото да си го изиграе както трябва,той и това не прави. Ревльо...очаква съжаление,двойно тъпкано ще му се върне

# 587
А какво точно е написал Джем Сакътлъ? Ама че фамилия му сложих... Бая е писал.

# 588
  • София
А какво точно е написал Джем Сакътлъ? Ама че фамилия му сложих... Бая е писал.

# 589
Не стига,че заради тоя "шушляк" и оная "Баба Яга",с кърпата на главата и брадавицата на носа,хората се отказват масово да гледат,не стига,че ги "поотъркаха" малко в най-блестящата двойка от турските сериали,ами взеха да имат претенции за "партньори" и "партньорки".Хайде друм заедно със сценаристите,страдащи от "умствена недостатъчност".

# 590
Сигурен лек за оправяне на настроението ❤️

# 591
Благодаря, Мистери! Flowers Rose
Чета, че има цяла кариера, работил с десетки колежки... и реших да потърся, ама нищо като кариера...

# 592
Мими Joy
партньор – съучастник в съвместна дейност:
партньор – съучастник в игра, танц, представление
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BD%D1%8C%D0%BE%D1%80

Колкото и да не ти се иска те са партньори с Афра, че даже и с Мерт Smirk

Рени, два са. Точно два са епизодите, в които не ни допускат в красивата главица на Сейран. Не 74. Ако не друго с едно съм съгласна в онзи анализ, който пусна Мими- Сейран е перлата в короната на Гюнгер и уважението към този образ се поддържа от всички.

# 593
Благодаря, Мистери! Flowers Rose
Чета, че има цяла кариера, работил с десетки колежки... и реших да потърся, ама нищо като кариера...
И аз като теб реших да потърся.Ами....греда.Тоя ще завърши "кариерата си" преди да я започнал,а пък "десетките колежки" и "партньорки" ще съществуват само в "мокрите му сънища".Грозен нещастник.Juliya* Какъв "съучастник".Тоя не може да бъде "съучастник" и в престъпление даже.Буче поне ставаше за "фикуса в ъгъла",тоя и за "чеп на зеле" не става."Съучастник" разбирам да допринесеш с нещо за успеха на съвместната дейност,а тоя стои толкова нелепо до "съучастничката" си.Виж Баран и Акън,/не му помня името на актьора/,бяха класа и въпреки "образите" им веднъж не се оплакаха,особено Акън,който беше превърнат буквално в "чудовище".

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 17:31 от mimi 65

# 594
Не стига,че заради тоя "шушляк" и оная "Баба Яга",с кърпата на главата и брадавицата на носа,хората се отказват масово да гледат,не стига,че ги "поотъркаха" малко в най-блестящата двойка от турските сериали,ами взеха да имат претенции за "партньори" и "партньорки".Хайде друм заедно със сценаристите,страдащи от "умствена недостатъчност".

Това го публикувай в страницата на сериала и на Стар.тв..
Топ е,направо 10 от 10
Разсмя ме,но е много добро.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 17:23 от Милена Тодорова 756835

# 595
  • Яко в Матрицата...
Джули, приемам, че нямам достатъчно капацитет и нищо не разбирам, така е спирам да коментирам. Явно не съм дорасла за този велик сценарий.

# 596
Този Джем Суджук ли как там е популярност ли търси, взел се е много насериозно ми се струва. Иска внимание, но освен още негативи друго няма да получи.

# 597
Предлагам ви да вземем пример от Мерт и просто да го подминем този Джем, не си заслужава 😀.
Интересно ми е обаче какво мислите, че ще ни покажат във фрага?

# 598
Аз очаквам СейФер. Сейран да отиде в ателието и някакви подсказки от презентацията .

# 599
Мисля, че Ферит няма да използва рисунките и ще фалират.
Мисля, че сватбата ще е невалидна по някаква причина.
Но, по- вероятно е само така да ми се иска. И, аз нямам претенции за добро разбиране.

Общи условия

Активация на акаунт