Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 44

• 46 102
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Преди филмите рисувах черно-бял свят – този е Добрия,онзи е Лошия. Сега са в другата крайност – не се знае кой какъв е. В майсторския направения сериал "Непознатата" богат и алчен строителен предприемач гони от наследственото му старо жилище скромен човечец. И тъкмо,но ще спра да не издавам сюжета...

# 106
  • Бургас
Това сериала с Ричард Армитаж ли е?
Ако да, сега го гледам по PickboxNow. По книга на Харлан Коубран.

# 107
Това сериала с Ричард Армитаж ли е?
Ако да, сега го гледам по PickboxNow. По книга на Харлан Коубран.
Да,същият...

# 108
  • Бургас
Мислех, че сюжетната линия със съпругата е по-централна, но недей издава, че съм гледала само 2 епизода. Grinning

Аз по принцип не харесвам особено книгите му, но за мини сериали явно са идеални. Гледала съм някалко сериала и всичките са ми били интересни, при това доста, с всичките тези обрати. А за този сериал явно са отделили и голям бюджет, защото има доста известни актьори.

# 109
Предполагам препоръчаният сериал не го дават по МАХ или нетфликс. Е, не мога да плащам за всичко 😂

# 110
Аз лично спирам абонамента на услугата, като се понатрупа за гледане плащам един месец и пак спирам...

# 111
Ох, аз съм раздала на приятели и не спирам нищо. Иначе е идейно.

# 112
  • Бургас
Предполагам препоръчаният сериал не го дават по МАХ или нетфликс. Е, не мога да плащам за всичко 😂

На Нетфликс е, но аз го гледам по телевизията. Превъртам си назад.
Следя няколко:
Кръв във Виена сезон 3 по Епик Драма
Непознатата по PickboxNow
Убийства в сградата сезон 3 по Стар
Вера сезон 3 по БТВ Стори
Професор Т сезон 2 по Стар Крайм
Убийства в Мидсъмър сезон 22 по Стар Крайм

А между тях си пускам нещо от каталозите на Виваком.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 21:34 от Irene Adler

# 113
Не знам дали сте гледали The Mist по книга на Стивън Кинг. Сюжетът много ми напомня на From. Пада мъгла, от която излизат чудовища и хората в градчето трябва да се спасяват.

# 114
  • Пловдив
Не знам дали сте гледали The Mist по книга на Стивън Кинг. Сюжетът много ми напомня на From. Пада мъгла, от която излизат чудовища и хората в градчето трябва да се спасяват.

На мен много ми хареса, но свърши в нищото, а не е
подновен за втори сезон.

# 115
  • Варна
Не знам дали е по романа ,,Мъглата" на Ст.Кинг, но и той е с отворен край.
,,...Ето, това е всичко, което се случи. Или почти всичко — има още едно нещо, до което ще стигна след един момент. Но не очаквайте някакъв строен завършек...Две думи.

Едната е Хартфорд.

Другата е Надежда.

Край
 По темата  -  изгледах С1 на ,,Outer Range'', почвам С2. Фантастика, времева ,дупка"  ...

# 116
  • София
След дълго отлагане, започнах и свърших The Mayor of Kingstown - абстрахирам се от това, че битува мнението, че е една от най-слабите продукции на Шеридън и личното ми мнение е, че е много много добър! Този човек има страшен нюх за избор на актьорски състав - няма слабо в неговите сериали, конкретно и в този. Впечатляваща игра на всички намесени - имам си и любими образи - толкова са изразителни и придават уникалност на своите герои - Айрис, Константин, Майло, Иън, Бъни, Рафаел...И колкото нереалистично да изглежда сюжета - някакъв "посредник" (a.k.a. "Кмета") е навсякъде - пускат го да си митка с "дипломатическа цел" в затвори, местопрестъпления, познават го и е фактор за всички, мнението му тежи навсякъде - престъпници, властоимащи и др.; отделно се гърмят на поразия и с лекота престъпления минават в графа "неразкрити", защото е дадено такова нареждане по телефона, схемаджийство и обещания...Джеръми Ренър е буквално навсякъде като екранно, а и физическо присъствие в живота на Кингстън. А в трети сезон по нищо не личи, че човекът е претърпял жестоко животозастрашаващ инцидент със снегорин и се е възстановявал дълго време, а е бил смазан от огромната машина. С голямо удоволствие си чакам 4 сезон, който може и да не се случи!....и искам да имам желязното привидно спокойствие на Кмета!😂
И с риск да разбуня духовете...допада ми много повече от други сериали на Шеридън😉...като The Lioness е само един от тях. Между другото не знаех защо The Mayer of Kindston ми носеше усещане, подобно на това, докато гледах Щитът навремето, докато не видях един от ключовите актьори от Щитът и тук - в ролята на серийния убиец Чарли😉

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 09:32 от Valena25

# 117
  • Burgas, Bulgaria
Скрит текст:
Изгледах първите две серии, харесва ми засега. Сериала е по истински случай.
Аз изгледах целия сериал. Въпреки че сериала е по действителен случай, имайте предвид, че много неща са променени. Няма как да говоря за примери без да изпусна някой спойлер, но на мен не ми харесаха промените.
Къде изгледахте сериала и има ли го някъде с бг превод?

# 118
В Slow horses за 5 епизода не си смениха дрехите. Май само Ривър се преоблече един път. И Ламб свали шлифера.

# 119
  • Галифрей
Изгледах новият сезон н Heartstopper сезон 3. Хубав беше, главно темата беше за менталното здраве за храненето което води до анорексия. Загуба на апетит, страшно си е. Актьорите са много талантливи ❤.  Този сезон бе малко по-тежък от другите. Въпреки,че Чарли има прекрасна връзка с Ник и добри приятели, които са готови и в огъня да скочат за него. Той се чувстваше не добре главно поради липсата на комуникация с майка му.

Общи условия

Активация на акаунт