Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 44

• 46 101
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Какъв  смисъл има да се правят такива версии, не разбирам?
Някой отзив за Outer Range?
И аз не разбирам, но явно са им свършили идеите на американците.

Попаднах на ,,HPI: Haut Potentiel Intellectuel''  https://www.imdb.com/title/tt14060708/
  Приятна френска полицейска комедия-3 сезона по 8 епизода, всеки около 50-55 мин.

Миналата сряда по Star Crime започна четвърти сезон на сериала. Дават го всяка сряда от 22:00 часа, с повторения в четвъртък от 14:15 и в неделя от 20:00 часа.
Ура. Пропуснала съм че е почнал.

# 91
  • Бургас
Гледах първи епизод на "Тревожност" по БНТ. Зверска тъпня. Актьорите всъщност бяха много добри и се стараеха, режисурата беше добра, предвид сюжета, но сценария е страшна боза. Едни диалози по 10 минути. Да заспиш направо. И изказа един такъв, кой говори така в днешно време, особено на 16г. Разбирам, че това не е екшън, все пак, но грам динамика няма в тоя сериал.

# 92
О да, безкрайни монолози и много изкуствени. Малко ми напомни на Истински истории или както там се казваше онзи риалити сериал Grinning

# 93
  • Галифрей
Правилно съм избрала да не го гледам.

# 94
Изгледах ревю на Матлок със спойлери, за да преценя дали искам да го гледам и прецених, че не искам.
Скрит текст:
Тази работа с тайната самоличност ми изглежда изключително тъпа. Ако ставаше дума за работа в друга сфера - ок, но адвокат, който работи със съдии и полицаи, да се представя с фалшиво име и никой да не го осъзнава, е абсолютно невероятно дори за САЩ. Излиза, че всички са малоумни?

# 95
  • Бургас
Хареса ми  еп.1 на "Тревожност". Ще гледам!

# 96
За феновете на кримки, като мен Smiley Murdoch Mysteries 18

# 97
Аз го следях, но спрях преди един сезон. Като приключи, ще изгледам финала.

# 98
Сцена от "Тревожност":

"Психотерапевтка:

–...Радославе..

Пациента:

– Знаеш,че не обичам така да ме наричаш..." LaughingJoy

# 99
И аз се разочаровах от първи епизод на “Тревожност”, не знам дали ще продължа да го гледам

# 100
  • Вестерос

# 101
  • Галифрей
Софи изглежда доста по-възрастна на този постер сякаш е на 40.

# 102
  • След завоя в дясно
Изгледах първите две серии, харесва ми засега. Сериала е по истински случай.

# 103
Изгледах първите 2 серии на From, добре започна третият сезон. Някак ми е по-динамичен за сега.

# 104
Изгледах първите две серии, харесва ми засега. Сериала е по истински случай.
Аз изгледах целия сериал. Въпреки че сериала е по действителен случай, имайте предвид, че много неща са променени. Няма как да говоря за примери без да изпусна някой спойлер, но на мен не ми харесаха промените.

Общи условия

Активация на акаунт