Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 44

• 46 099
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Започнах снощи Тhe Peripheral.
Някъде до средата на 2ри епизод съм.
Интригуващ е, но
Скрит текст:
малко трудносмилаем за мен явно, защото още не мога да разбера кой е врагът и кой за какво се бори точно. Май ще взема да изледам пак 1ви епизод по-внимателно... Rolling Eyes
Laughing

# 77
  • София
Някой, който има МАХ може ли да провери дали Sharp Objects има звук при него. При мен много странно няма..

Има го сериала в Макс. На български е отворени рани и излиза първи в списъка. С Кидман е на 'обложката'

# 78
Да, аз го пуснах, но нямам звук. На други сериали имам. Затова питах дали при някой друг има звук или е проблем на самия сериал.

# 79
  • София
Сега проверих. Има звук при мен.
Ако само с него имаш проблем свърши се все пак с чат на живо.
Или си виж нещо браузъра, изтрий бисквитки и кеша.

# 80
Благодаря много. На тв го гледам през приложение, не знам там какъв кеш има. Ще пробвам пак да рестартирам телевизора, ако не ще пиша на съпорта.

# 81
Сега видях в Замунда нов сериал - Doctor Odyssey - явно за лекар на круизен кораб. Първата ми мисъл беше, че е продължение на Доктор Смърт Joy

# 82
  • Галифрей
Започнах да гледам “Maxton Hall” и се се питам защо си го лрочинявам? 😁
Драма,драма голямата любов и още драма.

# 83
Записвам се в темата с Пингвина. Много готин 1ви епизод Simple Smile
Подхванала съм и Presumed Innocent по Аpple+, интересен е, но не намирам време да му се “отдам”.

# 84
Гледам един по-стар сериал - Firefly Lane, правен по книга на Кристин Ханна. Много душевен разказ за женското приятелство, но не в стила на Сексът и Градът. Проследява се живота на две приятелки, които са тотално различни една от друга, но преминават заедно през всички добри и лоши моменти, преодоляват ревност и даже предателство, но няма да спамя повече. Започва малко клиширано, но след първите епизоди толкова те увлича, че искаш да гледаш още и още. Разбира се, това е повече сериал за женската аудитория. Всяка дама ще припознае себе си в емоциите и на двете героини.

# 85
  • Beyond the stars
Гледам един по-стар сериал - Firefly Lane, правен по книга на Кристин Ханна. Много душевен разказ за женското приятелство, но не в стила на Сексът и Градът. Проследява се живота на две приятелки, които са тотално различни една от друга, но преминават заедно през всички добри и лоши моменти, преодоляват ревност и даже предателство, но няма да спамя повече. Започва малко клиширано, но след първите епизоди толкова те увлича, че искаш да гледаш още и още. Разбира се, това е повече сериал за женската аудитория. Всяка дама ще припознае себе си в емоциите и на двете героини.

Много любим и прекрасна Катрин Хейгъл.

Чакам да се понатрупат епизоди на Пингивинът. И междувременно изгледах Liebes kind/Dear child - много ми хареса, добра психопатия. Напомня един филм по действителен случай - Room от 2015г.
Чудя се на Maid по Netflix дали да не пробвам.

# 86
  • Варна
 Попаднах на ,,HPI: Haut Potentiel Intellectuel''  https://www.imdb.com/title/tt14060708/
  Приятна френска полицейска комедия-3 сезона по 8 епизода, всеки около 50-55 мин.

# 87
  • Варна
Попаднах на ,,HPI: Haut Potentiel Intellectuel''  https://www.imdb.com/title/tt14060708/
  Приятна френска полицейска комедия-3 сезона по 8 епизода, всеки около 50-55 мин.
Страхотен е. Дано скоро пуснат сезон 4 у нас. Сега американците са пуснали тяхна версия.

# 88
  • Варна
 Какъв  смисъл има да се правят такива версии, не разбирам?
Някой отзив за Outer Range?

# 89

Миналата сряда по Star Crime започна четвърти сезон на сериала. Дават го всяка сряда от 22:00 часа, с повторения в четвъртък от 14:15 и в неделя от 20:00 часа.

Общи условия

Активация на акаунт