Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 44

• 45 388
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Като фен на Колин Фарел (а и ми хареса ролята му в последния Батман) смятам да гледам The Penguin.
И аз се нареждам на опашката.

# 31
  • Out of the Mix
Я какво било излезнало вече с 5 серии.

https://www.imdb.com/title/tt30428188/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm … q_fight%2520night

Някой чеквал ли го е? Май ще пробвам тия дни 1-ва серия да видим как е, може и да не е лошо шоуто.

Събрали почти всички без Дензъл, Форест, Морган Фрийман, и Джейми Фокс, може би и Махершала Али. Smile

# 32
  • София
Изгледах епизод 1 от сезон 2 на Кралят на Тълса със Слай. На Шеридан. Добър старт!
https://www.imdb.com/title/tt16358384/

Изгледах и сезон 4 на Кметът на Кингстаун с Джереми Ренър пак на Тейлър Шеридан.
https://www.imdb.com/title/tt11712058/

Не съм сигурен ама май е последен сезон. Поне по начина по който завърши ама не съм търсил за инфо.
Дано да е последен сезон, защото според мен този сезон беше най-слабия дотук и вече прекалено много преекспонираха всичко. Освен това се изтърка. Лично според мен това е и най-слабия сериал на Шеридан. Но слаб по неговата твърде висока скала.
7.0 от 10. крайна генерална оценка.

# 33
The Penguin на Нетфкикс ли е?

# 34
# 35
жалко че ще спират Бош:Легаси след 3-тия сезон. Дали не са замислили някой нов спин-офф?
Макар че с този последен сезон ще станат общо 10 сезона, никак не ми омръзва да ги гледам.

# 36
Нещо ново (клипът е от вчера) - Джеф Уард (Бъги) показва костюми и реквизит от втори сезон на Уан пийс:
Скрит текст:

Странно ми е - какво се случи със Стив Мейда, имам чувството, че нещо стана (конфликт?) и другият продуцент си присвои всички заслуги за успеха на шоуто.

# 37
Цитат на: Пеева
Вчера следобед и вечерта си запълних времето с ,,Land of women". Лежерно, малко забавно, съвсем предсказуемо, с чаша вино го приключих.
Снощи и аз догледах. Наистина предсказуемо, но по приятен начин и разтоварващ начин.

# 38
  • Вестерос
Аз почнат The perfect couple, то все едно Големи малки лъжи Grinning

# 39
# 40
Киану Рийвс ще се появи във втори сезон на Древен апокалипсис:

# 41
  • Галифрей
Чудех какво да гледам и видях,че качват в друг сайт “ Корабът” El Barco почнах отново да си го гледам ❤ Уникален. Винаги държи в напрежение и на моменти брутален. Жалко,че рядко правят такива сериали.

# 42
  • Out of the Mix
Много е готина първата серия на The Penguin.
Чакам следващите с интерес.

Фаръл много добър.

"Някои хора не знаят какво имат, защото винаги са имали".

Цитат от филма. Simple Smile

# 43
Благодаря за новата тема.
Аз карам наред сериалите на Apple, след Silo, вече съм на 2ри сезон на Ted Lasso, приятен е и той. След това мисля да почвам The Peripheral.

# 44
И аз действам по сходен метод. The Peripheral е спрян, за съжаление. Един път да ме грабне нещо така и ще го канселират.

Общи условия

Активация на акаунт