Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 44

• 45 393
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Първите 2 еп са "подготовка" за игрите и как нашия човек отново влиза да играе.
Самите игри започват в еп 3 с Куклата Simple Smile Епизода завърши страхотно,но няма да давам спойлери.
Сега сме на еп 4 и продължават с игрите. Нашия човек им помага да оцелеят. До довечера ще го изгледаме със съпруга ми.

Разликата със сезон 1 е,че са включили повече странични ситуации, кадри и разговори на служителите в розовите облекла, дори един от снайперистите (Куклата) го показаха още в еп 1.

# 721
  • София
Целия ли втори сезон излиза сега?
Четох някъде, че Нетфликс са разделили сезон 2 на две части. Една половина сега и другата половина 2025 г.

# 722
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В интернет пише,че това е сезон 2,а сезон 3 ще гледаме догодина есента (доколко е вярно,ще видим).

Сезон 2 е от 7 епизода по 1 час всеки. Края е отворен и определено историята не е довършена.
На мен лично края ме ядоса и разочарова,защото реално нищо конкретно не се случи в сезон 2. Няма как да влизам в детаили,за да не ви разваля гледането.
Прекалено много странични сцени,докато игрите се случваха да,но между другото. Не се набляга на тях като главен елемент. Заложили са повече на междуличностните отношения и описване на героите.

Сезон 2 не е разочарование,но е категорично по-слаб (мое мнение) от сезон 1.
Оценка 7/10.

# 723
  • Вестерос
Тези дни ще пусна новата тема, че съм малко болна и искам да я подготвя.

# 724
Току що свърших Squid Game 2 и съм ужасно разочарована, няма нищо общо с първи сезон. Това ли чакахме три години?

# 725
И аз. Очаквах много повече...
Гледа се, но няма същия заряд и нищо особено не се случи.

# 726
Изгледах Squid Game 2. Първите два епизода са много добри, но после качестовто спада. Трябваше да кръстят сезона Squid Game 2 - Част 1, особено с този 'отворен' край става ясно, че сезон 2 и 3 са снимани едновременно. Видимо продължението е направено с цел печелене на пари.

За мен, най- голямото разочарование в новия сезон е, че не става нищо ясно за създателите на Игрите. Очаквах да научим нещо повече за тях.

# 727
Дори самите игри не бяха толкова вълнуващи.
В Алис в Бордерланд бяха по-интресни.

# 728
Знае ли се кога се очаква трети сезон на Alice in Borderland?

# 729
Жалко. Аз още не съм го започнала, но ако не ми хареса, ще го зарежа.
На мен и продължението на La casa de papel не ми хареса и не го догледах. За мен първият обир си имаше идеален финал, а всичко друго беше за доене на зрителския интерес. И тук ще се окаже, че е същото. Може да си намеря подробно ревю на сезона и да си спестя време.

А Алис все още не мисля да я гледам. На мен в Калмарите ми хареса психологическия елемент, докато там става дума за съвсем друго нещо (прочетох), което не ме влече.

# 730
Знае ли се кога се очаква трети сезон на Alice in Borderland?

Няма официално обявена дата все още, но се говори за 2025та.

# 731
На мен пък много ми допадна Simple Smile Изгледах го на един дъх. Simple Smile

# 732
  • Бургас
Diavolo, би ли ми препоръчал филми, сериали на тематика за индианци и земите в Америка, как им ги отнемат. Мисля чети беше споменал, че си гледал и затова се обръщам към теб. Благодаря ти!

# 733
За мен Alice in Borderland категорично е по-добрият сериал. Краят не го очаквах, но не ме разочарова. Поне придаде смисъл. Мъченията бяха ужасни, имаше тежки сцени, но и много оригинални.

# 734
И аз гледах сезон 2 на Squid game, но някак си очаквах повече, да няма толкова еднакви игри и очаквах по - сериозна развръзка.  Иначе още в началото забелязах и друго познато лице (освен главния герой).

Общи условия

Активация на акаунт