БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 15 (Между два сезона)

• 28 966
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Вероника май си работи в се ла ви

# 61
За това и бях изказала мнение, че те всички са маркетинг специалистки.... все едни и същи като по калъп.
Вероника отговори на въпрос, че няма корекция на носа си. А то е толкова видима разликата преди и сега.
Стори на Даниел от механата, отвратена съм. И 10 мин не бих прекарала там. Ултра селяния.

# 62
Механата в Драгалевци поне беше битова. Сега на нищо не прилича. Чудно ми е от къде е копирала този път.

На Вероника главно мъжа и и дава работа. Каквото и да се е случило между тях, заради работата казва, че ще поддържат отношения.
За разлика от Атанаска според мен Вероника има въображение и не копира декорации.

# 63
Много тясна тая механа или това на сторитата е вип залата…

# 64
Наистина ли е поканил персонала си Grinning И ни снима да видим,че е пълно.... Grinning  Много отчаяно

# 65
Даниел сравнително често събира персонала в механата.
Чудесно е, че го е направил в петък, когато всички искат да разпуснат от работната седмица.
Без значение дали заведението е празно или пълно това е правилния подход - петък или събота вечер.

# 66
Всички крадат със сигрунсот ,то няма лошо ,ако се направи качествено.

# 67
Показаха изтеглянето на победителката от играта за Купъра, не е измама, както някои тук предположиха. Да й е честита количката.

# 68
  • В страната на мечтите.
Атанаска пък се оплаква, че всичко им било излязло двойно като цена за сватбата и механата... Аз не съм изненадана като се има предвид нейните идеи, "дизайнерски" решения, ръчно правени маси, огромни торти и какво ли не още.

# 69
Фб ми изплю стара история на Даниел

И хоп кой е турил сърчице

# 70
  • В страната на мечтите.
Ама как си е признал че има любовница без никакъв намек дори, отвратително 🤐

# 71
То ще им се връща тъпкано

# 72
Леле, Сигма, какъв детектив си!

Ужасен момент, девети месец, сърца от Танаска, кашата е тотална

И все пак, дръжте се, не припадайте и не получавайте бяс и епилепсия, за съжаление това са нещата от живота понякога. Преодоляни.

Горката Емилия

# 73
  • на пистата
Интересно как ви ги "плюе" фейсбук тези постове от преди 5г 😁.Или бая сте си поровили 🤣

# 74
Този пост сме го коментирали тук.

Общи условия

Активация на акаунт