БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 15 (Между два сезона)

• 29 449
  • 747
  •   2
Отговори
# 75
Не съм се ровила.
Написах Daniel bachorski и започна да изкарва постове години назад.

# 76
Веднъж в нета, завинаги в нета.

# 77
Тия обикновени нещица от живота дано не ни застигат никога.

# 78
Е, обикновени, обикновени, колко да са обикновени
По-скоро редки и неприятни
Но - случват се, за съжаление никой не е застрахован

# 79
Учудвам се на Емилия, но явно парите са по-важни от достойнството.

# 80
Какво и е на Емилия?
Ти май не си гледала реалитито. Ако е така, писането ти е безмислено.

# 81
Е как може да участваш в риалити на човек, който те е оставил бременна, даже и да работиш при него ?
То пък понеже другите коментари са свързани с шоуто … Всички коментират актуални сторита и снимки, риалити отдавна няма.

# 82
Тя в реалитито каза нейната гледна точка.
Защо е работила при него тя си знае.

# 83
Нека си знае, никой не й пречи. Ние си коментираме тук, след като е избрала да бъде публична личност с публично споделен личен живот.

# 84
Емилия си е екстра. Отървава се е от този селски тип, няма да си къса нервите с него. Спечели само ползи от всичко. Сега си живее живота. Атанаска да си търпи "милионера".😃

# 85
Емилия се отърва, ама като гледам и с Петър не е цъфнала.

# 86
Ще се появи точния човек за нея

# 87
  • В страната на мечтите.
От сторитата на Атанаска, което успях да видя, механата (на мен лично) изобщо не ми харесва и не ме кара да искам да се храня там с тези стотици рога на тавана и кожи навсякъде. Аз не бих посетила точно заради тези неща.

# 88
Като гледам Емилия въобще не страда. Домати ще купува и затваря в буркани жената. Аз я харесвам. Въпреки това, което е преживяла , продължава напред. Мижеше да тъпче на едно място и само да обвинява Даниел и Атанаска. Тя дори е намерила сили да го преживее.

За механата - нищо не ми харесва. Но най се чудя с какъв акъл си сложил килими в ресторант….

# 89
Като гледам Емилия въобще не страда. Домати ще купува и затваря в буркани жената. Аз я харесвам. Въпреки това, което е преживяла , продължава напред. Мижеше да тъпче на едно място и само да обвинява Даниел и Атанаска. Тя дори е намерила сили да го преживее.

За механата - нищо не ми харесва. Но най се чудя с какъв акъл си сложил килими в ресторант….
С акъла на милионерката Наска Grinning Интересно от всички клипове и столита никъде не се вижда Михаела.В ТР пише ,че тя има 51 % дял, а той 49 %.Тя никъде не се споменава. Само се пише  Аз, аз

Общи условия

Активация на акаунт