БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 15 (Между два сезона)

• 29 516
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Леглото на Дани е толкова дизайнерско, колкото Гучитата и Фендитата им от Турция. Наистина не ми се спори на тая тема. Че вече за кой път я чекнем. Емели е обичано дете и това си личи.

# 601
То си е факт, от това, което виждаме ние, като зрители на тяхното зрелище, НО реално ги гледат бабите, а Емели - майка ѝ.
Използването на конкретните думи  ми е грозно.  И  не бих искала да съм на мястото на Наска и да ми се налага да се усмихвам в тоя момент и да питам"  А ти ли ги кърмиш?" .

Човека си е прост....Ако съм на Наска на мястото ще му забия един шамар като излезем от студиото. Кое дете гледа той? Сега аз нападам по много въпроси Наска, но не може никой да гледа дете както майка му според мен и една бременност е голямо изпитание. Тъп си е.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 15:38 от Lotus32

# 602
Тя и тя толкова го гледа Grinning

# 603
Ох, мале последното стори на Даниел доста си му личи че е набрал на някакъв господин.

# 604
Ох, мале последното стори на Даниел доста си му личи че е набрал на някакъв господин.
Понеже му изслушах гневното стори как не можел да си вдига телефона и бил голямата работа с 1000 позиции под него, да го открехна, че за тази работи си има едни хора, дето се казват асистенти или секретарка в краен случай ако няма пари за асистент. Не да се дуе на хората по Инстаграм. Аман от новоизгрели новобизнесмени и новобогаташи с претенции без покритие. Да си наеме персонал, който да му пресява контактите, да му помни ангажиментите и да комуникира с клиенти и да прави организация. Като му се свиди, така ще го ангажират и дразнят по телефона и в нета. Назначил баща си и сума ти персонал там на мениджърски позиции, много ми е интересно те какво правят в офиса по цял ден, ама не можел да вдига телефона на който му позвъни. Добре, фирмите за почистване  и ресторантите свършиха.

# 605
# 606
Вече спомена някой, че имат връзки в БТВ и там им се подмазват. Виновни са зрителите, които гледат бозите по телевизиите и се радват на платени сладникави репортажи.

# 607
Ох , аз пък не разбирам защо се споделят такива коментари . Ами канят ги , защото ще ги гледат и обсъждат .

# 608
Е, вечната тема .. с какво е известен  някой си, че го дават, защо ни го натрапват, с какво е заслужил и т.н...
  Много такива дават. Да те покажат по телевизията не е равносилно на орден " Стара планина ".
  Имаш приятел, платил си си за статия, за репортажче..  А и не е задължително. Телевизиите нали трябва да си запълват и те времето с нещо.   Grinning  Има някакъв интерес към Бачорски, канят ги.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 16:47 от Mirella27

# 609
  • София-Лагера
Понеже му изслушах гневното стори как не можел да си вдига телефона и бил голямата работа с 1000 позиции под него, да го открехна, че за тази работи си има едни хора, дето се казват асистенти или секретарка в краен случай ако няма пари за асистент. Не да се дуе на хората по Инстаграм. Аман от новоизгрели новобизнесмени и новобогаташи с претенции без покритие. Да си наеме персонал, който да му пресява контактите, да му помни ангажиментите и да комуникира с клиенти и да прави организация. Като му се свиди, така ще го ангажират и дразнят по телефона и в нета. Назначил баща си и сума ти персонал там на мениджърски позиции, много ми е интересно те какво правят в офиса по цял ден, ама не можел да вдига телефона на който му позвъни. Добре, фирмите за почистване  и ресторантите свършиха.
Това го писах и аз,по напред.Милионерите,ха ха.Смешковци пълни,предното стори беше от Благоевград.
Те на Аида заплатата не вдигнаха,Атанаска си присвои всичко.После нали търсеха някой да я замести за 1000 лв.
Точно селяни от покрайнините,като държание,манталитет,обноски,изказ, са пълна 0.

# 610
По принцип съм съгласна, но ми е интересно, от къде знаете, че на Аида не са й вдигнали заплатата? Иначе обявата беше за 1800 лв, ако трябва да сме точни. Не, че е достатъчно. Само уточнявам.

# 611
Като чета коментарите под статиите за тях си чудя кой ги харесва изобщо Grinning

# 612
  • София-Лагера
По принцип съм съгласна, но ми е интересно, от къде знаете, че на Аида не са й вдигнали заплатата? Иначе обявата беше за 1800 лв, ако трябва да сме точни. Не, че е достатъчно. Само уточнявам.
1000 е образно казано,1800 е просто смешно.

# 613
Ами не е образно казано, защото разликата е почти двойна. Ако беше казала 2000 лв, щеше да е по-близо до 1800 лв. Иначе и 2000 лв са малко за такава позиция и умения.

# 614
Друго също ми направи впечатление - питаха Даниел дали е присъствал на раждането на първите две деца и той каза, че не е защото имало Ковид. Емели е родина 2019 и тогава Ковид нямаше. Но докато Емилия е раждала, Даниел най вероятно е бил с Атанаска. Няма защо да заблуждава хората.

Общи условия

Активация на акаунт