Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 1

• 10 722
  • 740
  •   1
Отговори

Арас Булут Ийнемли е роден на 25 август 1990 г. Смятан е за един от най-талантливите и най-добре платени турски актьори. Най-известен с ролите си в Времето лети (2010–2013), Великолепният век (2013–2014) , Вътрешен човек (2016–2017) , Ямата (2017–2021) и Чудото в клетка №7 (2019).

След като участва в 2-3 реклами, той получава роля в драматичния сериал Времето лети през 2010 г. Тази драма печели международен успех и Ийнемли също получава награда.
Преди това той участва в драмата Back Street, но напуска след първата част, тъй като трябва да завърши образованието си по авиоинженерство. Продължава обучението си в катедрата по аеронавигационно инженерство в Истанбулския технически университет.  През 2011 г., когато е на 21 години, той получава наградата в Анталия за най-добър поддържащ актьор.

През 2013 г. се появява в азербайджанско-турския филм „Махмут и Мерием”, базиран на романа на Елчин Ефендиев, където играе момче с увреждания. Същата година участва в историческия сериал „Великолепният век” в ролята на принц Баязид.

През 2015 г. Ийнемли е избран да изиграе главната мъжка роля в сериала Maral: En Güzel Hikayem заедно с актрисата Хазал Кая. През 2016–17 г. той играе ролята на Умут Йълмаз/Мерт Карадаа в сериала „Вътрешен човек”.
През 2017 г. той пресъздава ролята на Ямач Кочавалъ в  сериала „Ямата”.

Арас Ийнемли участва в много реклами и е лице на множество марки.

Награди:

Скрит текст:

Реклами:

Сериали и филми:

Mahmut ile Meryem/Махмут и Мерием (2013)

Игрален филм
Режисьор - Mehmet Ada Öztekin
Продуцент - Ali Kaygısız, Sevda Kaygısız
Сценарист - Yerkan Kahraman, Eşref Dinçer

В главните роли - Aras Bulut İynemli и Eva Dedova

7. Koğuştaki Mucize/Чудото в килия 7 (2019)

Игрален филм
Продуцент - Hakan Karamahmutoğlu, Saner Ayar, Sinan Turan
Сценарист -    Kubilay Tat
Продуцентска компания - O3 Medya

В главните роли -  Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur
Това е най-гледаният филм в Турция през 2019 г.  
Това е четвъртият най-касов филм в Турция.

Atatürk/Ататюрк (2023)

Игрален филм
Продуцент - Saner Ayar и Cengiz Çağatay
Сценарист - Necati Şahin
Продуцент - Lanistar Media, O3 Medya

В главните роли - Aras Bulut İynemli, Songül Öden

Öyle Bir Geçer Zaman ki/Времето лети (2010 - 2013)

Телевизионен сериал
Драма - Kanal D
Режисьор - Zeynep Günay
Продуцент - D Productions
Сценарист - Coşkun Irmak

В главните роли - Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl

Muhteşem Yüzyıl/Великолепният век  (2011 - 2014)

Телевизионен сериал
Историческа драма - Show TV - Star TV
Режисьор -    Taylan Brothers (1-103), Yağız Alp Akaydın (104-139), Mert Baykal (104-139)
Продуцент - Tims Productions
Сценарист - Meral Okay (1-56), Yılmaz Şahin (57-139)

В главните роли - Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Perçin, Nur Fettahoğlu, Aras Bulut İynemli

Maral: En Güzel Hikayem/Марал: Моята най-красива история (2015)

Телевизионен сериал
Драма и любов - TV8
Режисьор - Bahadar İnce
Продуцент - Arzu Eğmir
Сценарист - Gökhan Horzum, Korean Derinsu, Caner Yalçın, Hazar Kozice, Serpe Yener
Продуцентска компания - Medyapım

В главните роли - Aras Bulut İynemli, Hazal Kaya

İçerde/Вътрешен човек (2016 - 2017)

Телевизионен сериал
Екшън, детективски и драматичен телевизионен сериал - Show TV
Режисьор - Uluç Bayraktar
Продуцент - Ay Yapım
Сценарист - Ertan Kurtulan,Toprak Karaoğlu, Volkan Sümbül

В главните роли - Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli

Çukur/Ямата (2017 - 2021)

Телевизионен сериал
Екшън и драма - Show TV
Режисьор - Sinan Öztürk
Продуцент - Kerem Çatay
Сценарист -    Gökhan Horzum, Damla Serim
Продуцентска компания - Ay Yapım

В главните роли - Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz

Deha/Гений (2024)

"Deha" ще бъде в Show tv всяка неделя от 20:00ч.          "Deha" ще бъде в Show tv всяка неделя от 20:00ч.             "Deha" ще бъде в Show tv всяка неделя от 20:00ч.

Телевизионен сериал
Екшън и драма - Show tv
Режисьор - Umut Aral
Продуцент - Kerem Çatay
Сценарист - Damla Serim
Продуцентска компания - Ay Yapım

В главните роли - Aras Bulut İynemli, Taner Ölmez, Uğur Polat, Ahsen Eroğlu, Melis Sezen и Onur Saylak.

"Deha"
Резюме

Девран, удивителен млад математик, се справя с предизвикателствата и триумфира в подхранването на изключителния си талант от детството.
Новият сериал на Show TV, Deha, ще представи на екраните дълбока история, в която всички ще се срещнат с баща и син, единият от които е гений в доброто, а другият в злото. История за отмъщението, която започва с конфронтация години по-късно.

Всеки на тази маса има сметка за уреждане 🔥
Готови ли сте да се изправите пред тях? 💥

Приятни минути в темата!

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 22:42 от YoanaIv.

# 1
Чудесна тема за Арас си ни направила, Ани!
Да я изпишем с удоволствие и с усмивка.
Арас заслужава да има отделна тема, в която да коментираме всичко, свързано с творчеството му. Невероятен актьор е!
Видях, че не си сложила на началната страница героите.
Започвам с тях, а после ще допълваме и с новите от днес:

Девран
Син на Искендер и Гюлче.
Братът на Ферман и Яман, по-големият брат на Боран и Джейлян. Първата любов на Есме. Двадесет и седем годишен, остър ум. Той проявява милост към всички, освен към баща си...
Готови ли сте за този сблъсък?🔥
Един баща, двама сина, различни съдби.
Има само една истина, която обединява Девран и Джесур: Не вярвай дори на баща си 💥

Искендер
Хитър и умен. Дяволът манипулира всички с перото си. Той не вижда нищо освен пари; животът му е лъжа. Единствената истина е Айсел.
„Ако лъжа, нека ме застрелят тук“, казва той. Един ден някой ще приеме това предизвикателство 🔥

Cesur
Син на Искендер и Айсел, полубрат на Девран. Урокът, който той е научил в живота е, че трябва да защитава тебе си от всеки, дори от баща си. Умен, див. Той трябва да опита всички начини, за да оцелее. Винаги нащрек.
На кого може да се довери някой, който е израснал с несигурност?

Софи
Тайнственият философ от квартала, наставник и водач на Девран.
Разказвачът на стари приказки и легенди никога не се отказва от истините, в които вярва.
Неговите учения ще бъдат най-великото ръководство за Девран, за да оформи съдбата му.

Имре
Страстна и със свободен дух. Тайна, която очарова всички със своята красота и интелигентност, но никой не може да я разгадае напълно.
Тя живее живота като игра и не се колебае да премине границите. Не оставя камък необърнат, за да постигне каквото си е наумила. Контролира емоциите си; Недостъпността й я прави още по-привлекателна.🔥

Есме
Есме, която се бори в рамките на потисническото си семейство, въпреки високата си интелигентност и способност за учене, е любимката на квартала с красотата си. Сърцето й обаче от детството й принадлежи само на Девран.
Жена, израснала в семейство без любов, е чиста, но има голяма сила в себе си.
Ето защо любовта е най-силният подслон срещу всяка болка♥️

Айсел
Опасна жена, която получава каквото пожелае със своята красота и мрачен чар. Майката на Джесур е както най-добрият поддръжник на Искендер, така и най-добрият му водач. Всяка стъпка е за повече власт и пари.
Тя не се интересува от никого, освен от собствените си интереси. 🔥

Гюлче
Работлива и всеотдайна майка, която поддържа семейството си в трудни условия. Единствената й мечта е да осигури на децата си почтено и чисто бъдеще. Силна и борбена жена, която рискува всяка жертва за семейството си.
Но сега тя трябва да се изправи пред най-големия си страх: Девран прилича на баща си... 💥

Ферман
Той е човек, който е започнал да бъде баща на семейството си от ранна възраст и е израснал с чувство за отговорност. Тихо, достойно и дистанцирано. Той носи бремето да бъде в сянката на Девран, но отдолу има голяма сила.
Вулкан, криещ силата и амбицията си, готов да изригне. ⚡

Яман
Най-тихият, най-малко забележим член на семейството. Той е далеч от дисциплината на Ферман и гения на Девран, но притежава таланти, които никой в ​​неговия свят не е виждал. Страстта му към автомобилите и любовта му към музиката са двете неща, които го карат да продължава.
Докато всички го смятат за „провал“, в Яман има съвсем различен свят, който чака да бъде открит.🔥

Джейлян
Най-малката и единствена сестра на Девран, сърцето й е отдадено на семейството. Близначката на Боран, най-ценната на Девран. Герой, който е верен на семейството си, но се бори с вътрешни конфликти.
Ще се прероди ли Джейлан от собствената си пепел? 🔥

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 20:34 от Emiliya

# 2
Мамa мияяя... Heart
Записвам се ама веднагически.
Успех на темата , а Деха го чакам! Арас за мен е един от най-добрите и най-сетне се сдоби със собствен двор.

# 3
Благодаря ви, момичета за подкрепата. И аз от много време исках да си имаме дворче за  Арас и цялото му творчество. Защото съм сигурна, че на това момче му предстоят още много успехи. Много е талантлив и много скромен.

Еми, продължавам с героите на Деха. После ще пуснем трейчета и ще си припомним някои от ролите на Арасче.

Боран.

Брат на Девран, близнак на Джейлан. Боран, който мечтае за богат живот, търси възможностите, предлагани от богатия свят на баща му, когото той никога не е виждал.

Той е в опасна игра, опитвайки се да си проправи път🔥

Джавидан.

Бабата на Девран неговите братя и сестри, майката на Искендер. Дори след като Искендер я напусна и избяга, тя не остави сина си нито за ден. Тя упорито и упорито чака сина си Искендер, който никога няма да се върне. От една страна, тя е напълно наясно, че живее в лъжа, но от друга, никога няма да се изправи пред истината, защото смята, че ако не повярва на тази лъжа, няма да може да се справи с нещастието, в което се намира.

Да мразиш Джавидан е толкова трудно, колкото и да я обичаш. 💥

Карга.

Той израства в сянката на баща си, Топал Ихсан, с жестоки правила. Безмилостен и твърд мъж, който черпи силата си от тъмнината. Носи следите на баща си във всяка крачка, градил е империята си с кръв. Той не проявява милост към никого и продължава пътя си без страх. В неговия свят гарваните никога не мълчат.

Ако искате да оцелеете в този свят, ще се страхувате от Карга! 💥

Хакъм.

Заклещен между баща си и брат си, той е наследник на тъмно минало. Той се откроява със своята безпощадност в битката за власт и сила. Всяка негова стъпка е оформена от гнева му към семейството и желанието му да се докаже.
Никой не е в безопасност в неговия мрачен свят. 💥

# 4
Нещо от сета  Heart

# 5
Цитат
Deha Dizi
ПОСЛЕДНИТЕ 2 ДНИ 💥
Остават само 48 часа за големи конфронтации, необратими стъпки и дълбоки сметки ⏳
#Deha Неделя, 22 септември от 20:00 ч. на Show tv!

# 6
На тази снимка, качена от Арас е тагнат и оператора Серкан Гюлгюлер/Serkan Gülgüler.
Който пък от своя страна е пуснал в стори

Музиката за сериала отново е в ръцете на гениалния Toygar lsikli.

Първи трей

"Не вярвай дори на баща си"

- Той вече те е забравил, синко. И ти го забрави. Човекът си замина. Той няма да се върне никога.

- Няма да се върне!

- Татко!

- Ще го накарам да съжалява за това, което направи.

- Таткооо!

-Бъди мъж!
Така ли те отгледах? Ти страхливец ли си?

-Аз съм умен. Защото ти така ме отгледа...татко.

- По дяволите, имаме баща билионер. Никой не му споменава даже името вкъщи. Искам това, което е мое по право. Този човек е наш баща.

- Сега, кажи ми, как е големият ти брат? Ферхан?

- ФерМан е добре.

-А по-големият?

-Ферман е най-големият ми брат.

-В света има 1001 начина. Какво казват? Не вярвай дори на баща си.

# 7
Мелис Heart

Големи критики имаше към Ахсенка ,че няма да си ходят.Супер са според мен ЕсДев Wink

# 8
Момичета, пак сме тук☺️

ЕсДев са хит навсякъде из Туитър☺️

Деха. Трей 2

- Той ме обича, казвайки ми "гордост и лъв". Очите му се изпълват, гледайки ме.

- Виж, има голяма измама под всичко това. Ще бъдеш наранен, скъпи мой.

- Семейството е единственото нещо, което не можеш да откъснеш, дори и да ти стиска гърлото.

- Виж, ако искаш справедливост, трябва да знаеш законите. Какво ще правиш? Какъв ти е планът?

- Не искам отмъщение за себе си. Искам справедливост за семейството си.

- Хайде, започвай. Има много работа вътре.

- Не дойдох тук да чистя.

-Спряла си чистенето, значи, а? Гюлче....

- Не си се променила. Ти не си просто жена. Майка си.

- Важното е не кой вижда пръв нещо. Но кой го иска повече.

- Отмъщението, стига да е спроведливо, е човешко нещо.

# 9
Честита нова тема на Арас!

Ани:blush: , прекрасна тема знам колко искаше това кътче. Тук може да се пише за всичко около Арас и всичките му проекти и колеги и приятели.

# 10

"Deha"
 Епизод 1, Резюме

Докато Девран се опитва да държи семейството си далеч от Искендер, той не може да попречи на най-малкия си брат Боран да го обича. Когато Боран влиза в света на Искендер, плановете на Девран са принудени да се променят.

Математическият гений Девран, след като представи новаторска теорема в докторската си дисертация, планира да получи стипендия от университета и да замине за Америка с любимата си от детството Есме. Но той иска само един човек да чуе за този успех, за който всички говорят: баща му Искендер, който изостави него и семейството му преди години.

Въпреки себе си, Девран се опитва да държи семейството си далеч от Искендер, но не може да попречи на най-малкия си брат Боран да го обича. Искендер има друга цел за сина си Боран, който се появява пред него години по-късно. Когато Боран влиза в света на Искендер, плановете на Девран са принудени да се променят.

# 11
Благодаря ти, Феми. Исках я да. Знаете, бях по писала тооолкова пъти😀 За съжаление май малко късно, но е факт😉

Режисьор и оператор в очакване на Deha😍

@Umut__Aral чрез IG ✨️
Започнахме чисто ново пътешествие...
Новият ни проект "#Деха" (известен още като Геният) среща публиката в неделя от 20:00 ч. по Show TV.
Нека пътят ни е чист 🙏

#ArasBulutİynemli | #Деха 🎬  

Трейлър 3

- Девран. Подиумът е твой.

- За да спреш атаката му, първо го разсей. Накарай го да загуби баланс. Увери се, че изпитва много болка.

- Браво. Изключителен!

- Хлъзгавият под е винаги предимство. Останалото остави на гравитацията.

- 17 875,42. Това е, което дължиш.

- Г-н Девран. Поздравления. Постигнахте голям успех. Интересът към математиката от семейството ви ли дойде?

- От баща ми.

- Баща му ме измами, сега синът му ме преследва. Той носи кръвта на баща си във вените си.

- Имаш възможност "веднъж в живота". Имаш го в главата си.

- Ако не го накарам да си плати за това, което ми причини, ще съжалявам до края на живота си.

- Тогава нека направим така. Ще ми донесеш тези камъни, за които не знаеш къде са. А аз ще оставя теб и семейството ти живи.

- Ти не можеш да изгубиш, любов моя. Никой не може да те съди. Когато всички паднат, ти стоиш изправен.
- Аз съм единственият, който може да се справи с него. Тесте карти е достатъчно. Поне за сега!

И един невероятен Ямач Кочовалъ❤️

# 12
Привет! Hug Честито ни нова темичка! Ани благодаря! Винаги съм харесвала Арас, блесна в "Ичерде", но се затвърди в "Чукур". "Чукур" го гледах от-до онлайн на руски. Улкер го превеждаше тогава безплатно. Дано има някоя добра подруга да превежда и "Гений" доброволно, в открит достъп.  Heart

# 13
  • Дубай
А, здравейте! Дидко, виждам твоя почерк,ще разписвам от време на време... Да знаете!
Йоана, благодаря за темата!
Чукуровци

# 14
Deha
Епизод 1, Трейлър 2

Очаквайте скоро по SHOW TV!

Пипи, I.V,    радвам се, че и тук сме заедно.
Май ще успеем да оформим карето за онлайн гледане.

Общи условия

Активация на акаунт