Арас Булут Ийнемли – преди, сега и в бъдеще * Приятели и колеги * – Тема № 1

• 10 729
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Ив, добре дошла. Ще се радвам, когато имащ  свободно време да наминаваш🌹

Пипи, надявам се да измислят нещо наистина за онлайн гледане. Аз руски много не разбирам, но ще разчитам на вас. А аз мога да си накарам живия превод (мъжО) да гледа с мен😆

"Моят любим Арас - усмихнат Арас🌞💛"

# 16
  • Дубай
Когато съм насреща, радвам се, че Арас си има дом...Заслужава  го човекът, който изигра великия Кемал Ататюрк...сега чакаме и Деха,как и историята на Девран.

# 17
Привет! Hug Честито ни нова темичка! Ани благодаря! Винаги съм харесвала Арас, блесна в "Ичерде", но се затвърди в "Чукур". "Чукур" го гледах от-до онлайн на руски. Улкер го превеждаше тогава безплатно. Дано има някоя добра подруга да превежда и "Гений" доброволно, в открит достъп.  Heart

Така е блесна в "Ичерде" и се затвърди в "Чукур".

Вие оформяйте карето и тестето за онлайн, че не съм от най редовните в това.

# 18
# 19
Абсолютно го заслужава! Очакват го още много проекти и успехи, така че се надявам да му е уютно тук и да ги гледаме заедно😀

Ататюрк също няма да го пропуснем. За него повече утре мисля да качим. Сега толкоз неща съм запазвала в архива с Деха, че ще трябва да ги поизчистя тях😀

Кратък откъс:

Цял живот ще ви нося на гърба си

- Ей, кълна се, от сега всичко е само документация. След като има покана, визата и тези неща, ще бъде лесно така или иначе.

-Сине, ти не мисли за нас. Ние си имаме всичко, ясно? Добре, какво ни липсва?
Не се смейте.
   - Ами не знам, мамо...
   -Добре, не се смейте. Това момче работи здраво през живота си. Работи здраво и успя. Трябва ли да носи цялото семейство на гърба си също?

-Е, майко, ти? Аз? Това дете? Хайде, да включим и пенсията на баба? Не носим ли това семейство на гърба си? Не разбирам. Каква е различното в Г-н Девран? Милионер ли е?

-Какво е това, което казваш, братко? Не си ли заложихме ръцете за тази отговорност от години? Каквото сме правили вчера, няма ли да го правим и утре?

-Попитах майка ни, Паша.

-Добре, аз ти отговарям.

-Попитах майка.

-А аз отговорих.
Ако ми позволиш, стига да можех щях да поема всички ви на гърба си до живот. Ако е за парите, ще ги поделим. Всъщност, въпросът не е само в парите. Това ще бъде една врата. Така де, врата за всеки, който го поиска да премине.

# 20
Кратък откъс:

Скрит текст:
    Цял живот ще ви нося на гърба си

- Ей, кълна се, от сега всичко е само документация. След като има покана, визата и тези неща, ще бъде лесно така или иначе.

-Сине, ти не мисли за нас. Ние си имаме всичко, ясно? Добре, какво ни липсва?
Не се смейте.
   - Ами не знам, мамо...
   -Добре, не се смейте. Това момче работи здраво през живота си. Работи здраво и успя. Трябва ли да носи цялото семейство на гърба си също?

-Е, майко, ти? Аз? Това дете? Хайде, да включим и пенсията на баба? Не носим ли това семейство на гърба си? Не разбирам. Каква е различното в Г-н Девран? Милионер ли е?

-Какво е това, което казваш, братко? Не си ли заложихме ръцете за тази отговорност от години? Каквото сме правили вчера, няма ли да го правим и утре?

-Попитах майка ни, Паша.

-Добре, аз ти отговарям.

-Попитах майка.

-А аз отговорих.
Ако ми позволиш, стига да можех щях да поема всички ви на гърба си до живот. Ако е за парите, ще ги поделим. Всъщност, въпросът не е само в парите. Това ще бъде една врата. Така де, врата за всеки, който го поиска да премине.

# 21
🥰

Сладурчета😍

Последни 2 дни💥

Лекичка, момичета🫶

# 22
Тано с децата Heart

Направо броим дни и часове за Деха. Определено ме грабнаха промотата ,но беше нещо което със сигурност и щях и да гледам заради Арас който още с запалката в Заманкито крещейки като Мете:"След малко ще се срещнем в смъртта капитан Али!"
Настръхваш още тогава и си казваш това ще стане голям талант от него. Заманкито съм го гледала само заради него и Салих Б който беше другата причина да следя сериал имало едно време. В Чукур пък няма да забравя как едновременно съм гледала с Залим и ставах бърлива в понеделниците. Арас беше и този който ми е....фамилията на сцената на смъртта на Сена която аз не харесвах като персонаж и намирах за безлична ,но много красива Дилян там нямам лаф.Ама ЕфЯм форевър...Даже бях правила гифки в началото ще се разровя из архивите по късно.
Ичерде също съм гледала и Марал също и те ми харесаха.Марал също се пишеше от Хорзум някой може с пушка да ме гони ,но за мен Арас е най-добрия партньор на Хазал Кая.Спойките с Кека и сие в Чукур и с Ча в Ичерде пък са нещо много рядко срещано.

Ив душата ми сгря да те видя тук.Heart

# 23
  • Дубай
Морнинг момичета - кокичета!Ден без усмивка е загубен ден! Да вземем пример от Арас и започнем деня си с усмивка.
Yeni/14.09

Стори от show tv and Aras
Някои проблеми са в главата ми чакат решения!

# 24
Добро утро, момичета☕️
Макар и съботно, с 2 часа време назад от вас, аз днес съм кукуряк рано рано😆 Арасджим ще да ме е викал явно😜

От сторито на Rutkay ÖZİŞ- стилист и оператор

Краткият откъс от 1ви епизод на Деха е тренд и в Youtube

От Х
"Ahsen Eroğlu & Aras Bulut İynemli са толкова красиви. Мисля, че трябва да оставим настрана предразсъдъците и да дадем шанс на тази двойка в първия епизод. Лично аз вече обичам тази двойка. 😍"

Уур Полат, когото ще видим като Искендер, а някои от нас вече познават и от сериала Присъда/Yargi

"Есме: много интелигентен, но своенравен герой..
Девран е единственият човек, който ще даде на Есме малко глътка въздух и ще я направи щастлива в затворения й живот
Най-голямата й мечта е да изгради бъдеще с него
Вече се очаква с любопитство какво ще преживее с Девран."

Мемо- Чудото в 7ма килия😍

# 25
Добро утро! Heart

# 26
Здравейте, момичета!

С удоволствие скачам при вас. Приятните поздрави, ведрата атмосфера ме привличат неудържимо.
Обожавам усмихнатите и искрени хора. Дано този дух се съхрани и Арас да бъде обединяващото ни звено.
С него съм гледала само "Времето лети", "Вътрешен човек" и няколко епизода от "Ямата".
В "İçerde" обаче усетих цялата сила на таланта му. Като Мерт ме спечели завинаги. Играе като звяр, раздава се на макс и гради сложни и противоречиви образи.
Надявам се, че и в "Deha" ще ни остави безмълвни.

Пожелавам ви прекрасен уикенд!

# 27
Програмата на премиерите в идващите дни

💥График ️ПРЕМИЕРИ 🎬

📆21 септември (събота) - Сериал "Сляпо петно/Kör Nokta"👀 по канал ATV

📆22 септември (неделя) - “Геният/Deha”👨‍🎓 по Show TV channel

📆23 септември (понеделник) - „Земя на красивата любов/Güzel Aşklar Diyarı”🏞 по телевизионния канал Kanal D

📆23 септември (понеделник) - “Черна черница/Кара дут” ⚫ по канал ATV

💥Преди много години Толга Саръташ  И Арас Булут Ийнемли бяха конкуренти в понеделник благодарение на телевизионни сериали  "Обещание" и "Чукур". Сега отново се състезават, но в неделя с нови проекти - „Разузнаване” и „Гений”.

EsDev Vs EfYam

Cukur Vs Deha

Taner Olmez- Cesur- полубрат на Девран:

Арас и Мелис Сезен

Вътре/ Icerde и незабравимите братя Йелмаз

# 28
Цитат
Ahsen Eroğlu & #umutaral Instagram story 🦋⚡

# 29
Мелис и Арас от сета
https://x.com/dizianaIiz/status/1836120903375294647?t=eZWv-l1SDTlz84QlEfOsXQ&s=19

Баръш Ардуч и Арас- Ямач и Арък Бьоке- врагове в Чукур, приятели в живота😍

Ахсенче с екранната си майка от Деха- актрисата Hicran Şimşek

Общи условия

Активация на акаунт