🌴 Островът на 100-те гривни - екстремно риалити за 300 000 лв. - тема 1 (22.09 - 29.09)

• 34 504
  • 758
  •   1
Отговори
# 375
Очаквам, че над половината от настоящите главни герои няма и да го докарат до втора фаза. Твърде рано ще прегорят и тези, които са на бекграунда ще са останали с някакви сили.

# 376
Според мен, отбор 3 играе индивидуално още от самото начало и вчера се видя много ясно. Не разбирам защо Александър е наричан страхливец...Загуби първата игра (не мога да преценя дали нарочно или не, всеки ще види това, което си мисли), но втората я спечели с разлика. Не мисля, че мишкува, просто не иска да си слага твърде рано мишена на гърба и е прав. Според мен се ориентира по-добре в играта от доста алфа мъжкари и някои блейки в отбора си. Ще видим какво ще се случи, на мен ми е интересен играч. Смятам, че Мая ще се наиграе в даден момент. И вероятно няма да е никак далеч във времето това.

# 377
Не бих нарекъл Мая грозновата, но в предаването няма нито една ослепителна красавица, каквото е имало в ИВ (да речем Ива). Гимнастичките не са моя тип - прекалено кльощави са ми, а Бистра е и висока, но те не са отишли, за да стават модели. Ако оценявахме хората по външния вид трябваше Кирил да е много напред.
Грозденка на външен вид не е лоша, но като си отвори устата...леле мале.

Не бих нарекъл Мая злобна, но съвсем определено си играе нейната игра и в това няма нищо лошо. Видя че повечето мързеливици се ръководят по Мимо, видя че Нина е част от дежурния му антураж съвсем естествено иска да ги разкара. Не го наричам хитрост, а практичност. човек ако не мисли практично няма да оцелее дълго в такава игра.

В този смисъл не съдя Гогов, че преписа. Не са забранили, получил е възможност - преписал . Не съдя и Бистра че се възползва от подсказванията. Подсказваха на всички, тя се ориентира най-добре. Освен това за да има кой да ти подсказва трябва да се сдобиеш със съюзници, това пак изисква практично мислене. Ако трябва да посоча злобен типаж - това е Кирил.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 11:51 от Лорд Сняг

# 378
  • Разпиляна във въображението
Правиталата са такива да, преписване, подсказване. Ако не беше последното Бистра можеше и да не я огрее победата. Затова е хубаво да не се биеш много в гърдите, когато победата ти не е изцяло твоя заслуга. Нешка и Илияна пък съвсем.

Не вярвам в нагласяване на колелото .

# 379
Правилата са доста свободни. Често ги критикуваме, но поне се знае, че са едни за всички - това ми допада. Може би с канчето беше фал, но пък там никой не се сети да ползва шишето, така че грешката си е на Джулияна и Кирил.

Бистра е само на 26 години, вероятно вярва че не е свършила тотално със спорта, при всеки повод рекламира, че са я тренирали Нешка и Илияна. Не съм чул от Мая такава самореклама, но разликата им е 10 години.

Това "мениджър събития" ми е много смешно. Какво прави един "мениджър събития"? Вероятно стана дума за аниматор в хотел или детски кът.

# 380
  • София
Иска ми се разказването на историята да е по-стегнато и структурирано.
Много ми липсват отличителни знаци на лагерите-по една бандана щеше да е напълно достатъчно.
Аз мернах един участник да си хапва банан,но нито го запомних кой е,нито разбрах въпросният банан от кой сорт е  Изглеждаше си супер и се втурнах да ям и аз Simple Smile
Не разбрах Гроздето каква кръв проливаше.
Липсват ми субтитри! Продукцията,моля ви!
Втората игра страшно ми хареса!

# 381
Порязала си пръста.  Ако я слуша човек ще помисли, че са ѝ източили 2 литра кръв.

# 382
  • Враца
Явно е в цикъл.

# 383
Това "мениджър събития" ми е много смешно. Какво прави един "мениджър събития"? Вероятно стана дума за аниматор в хотел или детски кът.

"Мениджър събития" може да е доста разтегливо понятие. Реално може да включва много работа и координация или почти никаква такава. Зависи от размера и бюджета на събитията.
Един организатор на сватби или концерти също би могъл да се нарече мениджър събития. Например за някой фестивал или концерт - каниш или уреждаш групи да свирят, оправяш им настаняване, път, поръчваш декори, може би дори определяш цени на билети/вход,... Като цяло не е кой знае колко сложно но изисква стройна организация, координация и работа с хора в къси срокове - все качества, които могат да са полезни в едно риалити.

# 384
Иска ми се разказването на историята да е по-стегнато и структурирано.
Много ми липсват отличителни знаци на лагерите-по една бандана щеше да е напълно достатъчно.
Аз мернах един участник да си хапва банан,но нито го запомних кой е,нито разбрах въпросният банан от кой сорт е  Изглеждаше си супер и се втурнах да ям и аз Simple Smile
Не разбрах Гроздето каква кръв проливаше.
Липсват ми субтитри! Продукцията,моля ви!
Втората игра страшно ми хареса!

Лагерите са условни, те определят територия, няма отборно прилежание.

# 385
  • Другата България
Според мен, отбор 3 играе индивидуално още от самото начало и вчера се видя много ясно. Не разбирам защо Александър е наричан страхливец...Загуби първата игра (не мога да преценя дали нарочно или не, всеки ще види това, което си мисли), но втората я спечели с разлика. Не мисля, че мишкува, просто не иска да си слага твърде рано мишена на гърба и е прав. Според мен се ориентира по-добре в играта от доста алфа мъжкари и някои блейки в отбора си. Ще видим какво ще се случи, на мен ми е интересен играч. Смятам, че Мая ще се наиграе в даден момент. И вероятно няма да е никак далеч във времето това.
Понеже и аз го нарекох страхливец, да се обоснова.
Първоначалната ми реакция всъщност беше и доста емоционална - писала съм, че не го харесвам, ама изобщо не го харесвам. Но - не мога да му отрека, че играе стратегически, и си права с написаното. А първата игра я загуби съвсем целенасочено - то си пролича, че се бави умишлено, от една страна, от друга - той си го каза - че не му се играе за златната гривна. Не е длъжен, така е, но е въпрос на чест да се включи в играта довечера, която той ще пропусне /вероятно/. И с оглед стратегическа игра ще е прав, както си написала - твърде рано е да си слага мишена, не само на гърба. И да, доста добре се ориентира в играта, схванал е, че тя е индивидуална, не е отборна, което е голям плюс с оглед все още продължаващото разделение на “кемпове“ от другите играчи.
Точно заради това привличането на двамата силни мъже в Лагер 3 беше добър стратегически ход, защото както се видя, всички останали “алфи“ веднага насочиха вниманието си към тях, и съответно планове за тяхната елиминация, което прави наш Сашко още по-незабележим. И докато никой не го слага в никакви сметки, той ще си върви напред.
Но, аз продължавам да не го харесвам.
Не помня - той “за“, или “против“ оставането на Миро и Иван в техния лагер беше?

# 386
  • София
Аз гледам малко напред във времето, но очаквам фаза 2 да е много интересна, защото тогава вече би трябвало да могат да залагат всичките си гривни и някой рязко да забогатява или обратното, да 'фалира' Как точно ще стане и какво ще се случи тепърва ще ни обяснят. Ясно е, че няма как само да си залагат по 1 гривна, защото така играта ще се играе цяла година...
Не знам дали е така по оригинала, някой който е гледал австралийците да каже, защото те са следвали мота мот оригиналния замисъл и било доста по-зле от нашето разбрах. Докато ние сме променили не малко неща, за да се получи по-интересна игра.
В смисъл там при австралийците във фаза 2 какво се случва?
Знам, че там на старта още започват само с 1 гривна. 100 човека, всеки с 1 гривна и винаги се залага ол ин всичко май. И няма допълнителни гривни.

Изчислил съм, че остават още 6 цикъла до края на фаза 1. Гривни 91, 92 и 93 вече бяха използвани, така че остават само още 6 допълнителни гривни (6 ТВ седмици) с което ще приключи фаза 1 от сезона. След това всички 100 гривни ще са в играта и реално би трябвало да минем в по-динамичната фаза 2 (ама участниците не го знаят това според мен), където да е 'ол ин' или нещо подобно, не знам как точно са го измислили. Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 12:27 от Diavolo

# 387

П.С. Сега разбрах че в лагер 1 имало лесбийка (Петя), в лагер 3 пък има гей (Мимо) . Като добавим разни нумероложки, супермайки и фенове на чалгата, комбинарин с разни "батки" се създава наистина представителна извадка на нашето общество.

Няма как да е "представителна извадка", защото сигурно 90% от хората нямат нищо общо с нито един от подобните типажи.
Във всяко реалити в България тежко се злоупотребява с фразата "представителна извадка", когато са събрани основно хора с различни от традиционните/нетипични житейски пътища и избори. Но очевидно никой не иска да гледа комшията от долния етаж сис сценаристите се спират на различните като по-гледаеми.

# 388
  • София
И аз не харесвам нито Александър, нито Кънчо, но не мога да отрека, че добре лавират, имат и изказ и са интересни типажи. Винаги отдавам нужното на всеки според това което е показал. Внимание и към двамата, имат и свои хора в другите лагери, особено Кънчо. А и наистина не са в радара на повечето по-силно изразени фигури.

На въпроса, принципно са против двамата нови, но не го заявяват открито, а някак си се измъкват. Абе доста са хлъзгави, но в такъв формат това е важно качество.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 13:49 от Diavolo

# 389
  • Другата България
И аз не харесвам нито Александър, нито Кънчо, но не мога да отрека, че добре лавират, имат и изказ и са интересни типажи. Винаги отдавам нужното на всеки според това което е показал. Внимание и към двамата, имат и свои хора в другите лагери, особено Кънчо. А и наистина не са в радара на повечето по-силно изразени фигури.

На въпроса, принципно са против двамата нови, но не го заявяват открито ами някак си се измъкват. Абе доста са хлъзгави, но в такъв формат това е важно качество.
Именно.
И това ме кара да не ги харесвам.
Освен всичко останало, за което съм писала. Но пък е плюс в играта, така е.
И да, като играчи заслужават внимание.
Не би трябвало да са против двамата нови, след като видно са избрали стратегията на “снишаване“. Това е идеален начин да са в миманса, докато има други за “пушечно месо“.
За момента Мая и Бистра доста добре се справят в тази роля.
Но, колкото повече - толкова повече.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 12:50 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт