Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 372
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
Може ли да ми дадете идея за мъжки парфюм подходящ за сезона. ММ е свършил почти всички флакони и се чудя кой да му взема (аз му ги избирам, не е претенциозен). Имал е Dior Sauvage EDP и Elixir,  Montblanc Explorer и Legend Spirit, Dior Home EDT, Mancera Wind Wood, Versace Eros, Zadig and Voltaire This is Him, Azzaro Chrome. Носи ги всички, най- любим му е Еликсира. Ще съм благодарна ако ми препоръчате някой!
YSL La Nuit de L'Homme Bleu Electrique
Prada L'Homme Intense
D&G The One for Men EDP
Guerlain L'Homme Ideal Extreme
Nishane Kredo
Initio Blessed Baraka
JPG Le Male Le Parfum
Lalique White in Black
Dunhill Egyptian Smoke

# 361
Здравейте!
Оказа се, че Angel Nova не е никак лош и е много подходящ за този сезон. Също така е доста забелязващ се от околните. Думата, която ми идва на ум за него е "sparking", като искрящо
шампанско. Това е качеството, което търся в другите аромати, но рядко го намирам.
Аз наистина харесвам този парфюм. Носила съм го в ранна пролет.
А от размяна днес получих Crystal Noir EDP - версията, която познавам и харесвам. Когато нося тази комбинация от джинджифил и кокос, се чувствам като фина дама.

# 362
  • София
Имам няколко на които скоро ще видя дъното, но и аз си ги пестя, че хем не искам да взимам нови флакони, хем ми се иска да си имам малко количество като се затъжа за тях. Това са: Dior Addict Eau Friche,  Chloe Love story sensuall, Armani My way, Womanity, Lancôme Idole Nectar. От тези бих взела нов флакон само може би от Нектара.
Може ли да ми дадете идея за мъжки парфюм подходящ за сезона. ММ е свършил почти всички флакони и се чудя кой да му взема (аз му ги избирам, не е претенциозен). Имал е Dior Sauvage EDP и Elixir,  Montblanc Explorer и Legend Spirit, Dior Home EDT, Mancera Wind Wood, Versace Eros, Zadig and Voltaire This is Him, Azzaro Chrome. Носи ги всички, най- любим му е Еликсира. Ще съм благодарна ако ми препоръчате някой!

Привет ~Анджела~, бих заложил на Yves Saint Laurent  Y Eau de Parfum

https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Y-Eau-de-Parfum-50757.html

# 363
Стотици парфюми имам към момента, още колко съм изразходвала не броя. Досега парфюм не ми се е развалял. Как така се развалят парфюми? Неправилно съхранение?
А, развалят се и още как, Бел.
Do Son замириса на чубрица 4 години примерно след придобиването му във връхните и след година вече миришеше само на чубрица. Имам парфюми на над 30 години нищо им няма, но него го изхвърлих половината бутилка. Просто има парфюми по-природни, явно с по.малко консерванти и се развалят сериозно. Държа всичко в кутии, на тъмно и хладно. Никога не отливам и поради срамното количество, всички нови са ми пълни до-горе почти, а това ги правя по-трайни, защото не влиза въздух, да ги разваля.

# 364
  • София

А от размяна днес получих Crystal Noir EDP - версията, която познавам и харесвам.
Тук ли някой е разменял или във фб?
*Завижд*

Честит Flowers Hibiscus

# 365
Тук, в темата за размяна. Изрично писах, че търся точно него.

# 366
Имам Angel Nova, както много ми хареса, когато го купих, така си стои сега.
Парфюми са ми се разваляли, когато са стояли без кутия на светло или в банята.

# 367
Не тъгувам като видя дъно, напротив. Подновявам ако нещо наистина много ми е харесало. Но доста рядко, по-скоро гледам да не повтарям, ако не ми е наистина уау.

Не се презапасявам. Сега като се замисля имам една бутилка Angel Muse EDP, която би ми липсвала като свърши, но няма да хвана да го издирвам и да тъгувам.

Единственото, от което имам втора бутилка, e Moon Dance JHAG. За него знам, че е спрян, а за мен е буквално уникален.

Това, което купувам винаги когато видя тук или във фейсбук, е Madonna Truth or Dare Naked. Любимият на майка ми, от него презапасявам колкото може повече.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 17:58 от Jollie

# 368
  • София
Здравейте, някой да има пълнеща се бутилка Angel muse? пробвах с друг пулверизатор но не става добре и се дразня

# 369
Имам Angel Nova, както много ми хареса, когато го купих, така си стои сега.
Парфюми са ми се разваляли, когато са стояли без кутия на светло или в банята.
И моят стоеше така, дори го пуснах в размените, докато не го преоткрих.

# 370
  • София
Подновявам, а преди да купя следваща бройка, не изхабявам предния.

Може ли няколко думи за този?

https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/L-Interdit-Tubereus … -Noire-90200.html

# 371
  • София
Аз тази година занулих едно Уоманити, за щастие имам запаси.
Доволна съм от себе си като поддържам двуцифрена бройка с резервите.
Не кътам любими парфюми, докато се намират подновявам, ако са много любими и се запасявам, ако вече не се намират ще ги заместя с нова любов.
Въпреки че още си спомням с носталгия за Trouble например. Ликьореното Извънземно също ми липсва доста.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 19:48 от ~Étoile~

# 372
Aз точно това извънземно си пазя , имам още две подобни лимитирани по 30 мл и тях ги пръскам , но то ми е голяма любов и не напуска шкафа .😀

# 373
Здравейте,винaги съм се чудил защо Aventus Creed е толкова скъп? По-скъп дори и  от люксозните марки като Dior,Channel,Versace и др ?

# 374
Просто марката е нишова и много скъпа.

Общи условия

Активация на акаунт