Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 460
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
Някой дали е ползвал/пробвал парфюмите на Бела Хадид? каква е трайността им?

# 46
Днес се запознах с новите LVEB и Barenia. Ами, никак не съм впечатлена. Според моите възприятия едното е бонбони теменужки, а другото - някакъв афтършейв.

# 47
Попадна ми мостра от https://www.fragrantica.de/Parfum/Guerlain/Rose-Amira-90836.html
Напомня ми нещо друго, но си има собствена красота. За съжаление върху мен е много нетраен, пръснах преди лягане на китката, сутринта нямаше и следа от него. А вечерта с едно мини-пръсване направи такъв облак около мен, изобщо не очаквах да изчезне така Confused

# 48
  • Sofia
На мен ми напомня на този Nina Ricci , който е безумно траен.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2024, 21:57 от Karen

# 49
Много харесвам  Wooden spoon и ползвам доста техни продукти, но политиката им определено е към много високи цени, които създават впечатление за нещо уникално и недостижимо. Един от маслените им елексири е на цена в сайта 180 лева и по Коледа излиза на промоция в кутия, заедно с крем за лице, пяна и май още нещо за около 50 лева общо. Реално сигурно струва под 20, защото едва ли биха го подарили,  а те продадоха стотици кутии.
Колкото и да са качествени като съставки парфюмите, цената е бомбастична и не знам, какво чудо трябва да са сътворили, за да я платя. Да, синтетичните парфюм имат доста недостатъци, но изцяло натуралните могат да направят немалко проблеми на алергичните към масла. Убедена съм в качеството на съставките, което обаче все още нищо не говори за аромата като цяло. Ще видим дали няма да се появят на някоя Коледна промоция.

# 50
Имам точно този маслен елексир от кутия/off topic/,ми..нищо уау,нищо…очаквам сега и Ина козметикс да изскочат с натюрлих фрагранс,предполагам ще наблегнат на лавандулата😂.
И по темата:Коко Мадмоазел днес ми навя много есенни спомени от преди 14г,когато бях бременна и открих бг мама,беше едно такова топло,блага есен,разходки и лениви следобедни кина..

# 51
Добро утро! Продължавам темата за новите ми парфюми. Имах очаквания за Barenia, които не се оправдаха. На моята кожа е много остър унисекс аромат. Всъщност към поръчката ми бяха пратили мостра точно от него. Самият флакон си стои неразопакован.
Новият LVEB не бих го нарекла впечатляващ, но поне е от типа парфюми, които по принцип харесвам, топъл и уютен. Усещам в него сладки виолетки и нещо ядково.

# 52
Добро утро!
Със сигурност останах само аз. Не съм пробвала нито един от новите парфюми, които коментирате напоследък. "Попих" вашите впечатления, съпреживях емоциите ви... Сега очаквам моите, с нетърпение. Харесах парфюм с роза и не е единствен. Днес ще съм с него: Carmina Creed (мостра).
https://www.fragrantica.com/perfume/Creed/Carmina-84206.html
Хубав ден на всички!https://

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 16:44 от Magda Dimitrova

# 53
  • Враца
Пък аз, преоткрих Febe! Бях го обявила за размяна, но се напръсках онзи ден, страхотно се разви , вчера пак, уникален е .
А толкова комплименти и въпроси от непознати, на какво мириша, отдавна не бях чувала.

# 54
И аз като теб, поради заливането отвсякъде с имитации и не само, бях сложила възможно най-отзад Alien.Ей така за майтап  и поради неофициалния повод го сложих...е, разсипаха ме от комплименти Flushed

# 55
Alien ми беше от забелязваните, особено от мъже. Но първата версия. Днес си взех любим мой Mon Guerlain edp 🥰🥰🥰 На работа много ми го забелязвят и казват, че малко мирише на кексче.

# 56
Аз влизам във фен клуба на Барения. За втори път го пробвам и безумно ми харесва. Най-хубавото му е, че е супер различен от повечето модерни в момента сладости, туберози, ванилии… да не говорим за Бакара подобните ментета, които искам да забранят със закон.
Само се чудя таз Барения дали ще става за зима или да я отложа за пролетта..

# 57
Аз влизам във фен клуба на Барения. За втори път го пробвам и безумно ми харесва. Най-хубавото му е, че е супер различен от повечето модерни в момента сладости, туберози, ванилии… да не говорим за Бакара подобните ментета, които искам да забранят със закон.
Само се чудя таз Барения дали ще става за зима или да я отложа за пролетта..

Може ли линк защото ме заинтритувахте?

# 58
# 59
Моето мнение за Барения може би е непопулярно, но аз смятам че е за топло време. В момента ми седи по-остро, нищо общо със сладкия мед, който показа на 30 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт