Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 332
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Farah , може би един от най-любимите ми парфюми въобще ❤
За мъжки -Brecourt Subversif, аз също го ползвах и ми харесва и върху мен .

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 23:58 от Candy_girl

# 586
  • Sunshine state
Пристигна ми Бианко Лате. ❤ Както писах и в темата за имитациите, за мен е абсолютно идентичен с Еклера на Латафа. Аз не намирам разлика. Не съм тествала като трайност още Бианкото, но Еклерът на мен е много траен, а обикновено в тоя департамент имам проблеми, та мисля да си кътам за сега оригинала. Чакам тия дни да дойде и Камра Кауа, защото първата Камра много ми харесва, особено преди сън ми е много уютна. Надявам се тази да оправдае очакванията ми. 👌🏻

# 587
Честит , много хуабви емоции да ти носи ! ❤
Пиши все пак като го разходиш , аз имам Еклера , но нешо много ми хареса последно време , та се чудя и на този 💖

# 588
  • Стара Загора
Здравейте, на всички. Аз не съм от колекционерите, но от желание да пробвам различни парфюми се оказах с над 25 броя неусетно. Това за мен е много и съм решила да изпръсквам тези, които са ми на превършване. На ред е Номада, който обожавам за този сезон , но му търся заместител. Нещо хем подобно, хем различно 😀. Търся такъв тип дързък ежедневен парфюм, който излъчва свобода и независимост. Освен него в момента за през деня нося Mon Guerlain, Omnia Amethyste. Когато искам да се почувствам секси слагам  D&G The One, Narciso Rodriguez For Her или Monsera Roses Vanille. От този тип съм си набелязала Валентино Donna Born In Roma много ми хареса и скоро ще си го поръчам. Но те са ми по- следобедно-вечерни. Търся дневен парфюм.
Моля за предложения, благодаря!

# 589
  • Чукарландия
Много хора го поръчаха, но не е дошъл.
Обожавам рози! Особено ми харесват на Булгари този месец.

Ооо, и аз съм в кюпа с розите!!! Страст! 🤣
Денс, за кой парфюм на Булгари говориш? Сподели, моля те!, 🤗

# 590
  • на терасата
Не помня дали сме писали за това, бутилката на кой парфюм считаме за най-красива, всеки според усещанията си, разбира се.
Аз не пазя празни бутилчета от парфюми и не съм се разделила само с Guerlain Idylle EDP. Сърце не ми дава да го изхвърля, защото считам, че дизайнът и изпълнението на флакона са шедьовър.
Споделете, ако имате желание.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 13:11 от рак-щрак

# 591
За мен това е един от най-красивите флакони, които съм виждала - Mariah Carey Forever:

# 592
На мен ми е жал да хвърля една празна бутилка от Soleil orchid , но към други бутилки нямам сантимент .

# 593
Аз не пазя празни флакони. Като цяло не обичам излишни вещи около себе си.

# 594
Аз нямам много употребени парфюми, така че за сега нямам проблем с празни бутилки. Имам една LPRN и съм я сложила в чекмеджето с бельото. Като спре да излъчва аромат, ще я изхвърля.
От бутилките, които имам, ще ми е трудно да се разделя с тези двете и мисля да си ги запазя с по няколко капки на дъното.

# 595
  • Sofia
Една от най-красивите бутилки, които имам в колекцията е тази на Soleil Vibrant Lalique. На живо е разкош, тежко, масивно стъкло и фина изработка, красота! Ароматът също  страхотен, много по-хубав вариант от оригинала.

# 596
Мили дами,
Моля, посъветвайте ме от къде да купя парфюмен календар. Дъщеря ми много иска да й купя, а и определено го е заслужила. Много искам да я зарадвам.
Моля, извинете ме, ако темата вече е обсъждана.

В Амазон съм попадала на такива календари, ето един пример: https://www.amazon.com.be/-/en/Jean-Pierre-Sand-Calendar-Perfect … mas/dp/B0CHC59NRV

Не знам дали е стойностен откъм съдържание, но отдолу има прилични ревюта.

# 597
  • Melmak
Винаги съм харесвала бутилките на Лалик, много са изпипани. За жалост парфюмите им не са за моя нос и не притежавам нито един.

# 598
И аз не пазя празни бутилки с изключение на един отдавна спрян парфюм, има три капки на дъното и си го пазя от години. Харесвам семпли бутилки, ако нещо е твърде джиджано по-скоро ще ме отблъсне.

# 599
Повечето празни бутилки си пазя с количество вътре за спомени и сравнения. Имам невероятно красиви от старите. От новите очаквано нямам празни.

Общи условия

Активация на акаунт