Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 310
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
  • Sunshine state
А аз една роза на Том Форд, ама не помня  името. Душих я ей така пътьом вървейки в Сефора скоро и ми направи добро впечатление като да не повярваш.
Някой с отзиви за новото Pistachio на Калотинис? Моля да каже дали е трайно, понеже го заглеждам. Знам, че е раничко за отзиви, но може някой да го е поръчал от Елинор и да сподели. Simple Smile

# 571
Много хора го поръчаха, но не е дошъл.
Обожавам рози! Особено ми харесват на Булгари този месец.

# 572
здравейте, моя близка иска да  открие парфюм, който максимално да се доблжава до любим на съпруга и, но спрян парфюм -https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Rush-for-Men-693.html?fbclid=IwY2xjawGgSy9leHRuA2FlbQIxMAABHWw4wwkp5mIRoYQ7OyHCI_VOSJbjfbmJxNKWTB2LsKcfGSolnma1Xlmk9A_aem_ePX9lDiHuEm5XtTHJmcNjA.

Ще съм благодарна, ако може да ми посочите близък до него парфюм.

Не го познавам, но във Fragrantica посочват Azzaro Visit. За жалост и той не се намира лесно - миналата година го купих от Makeup.

Виждам, че сега го има тук - https://www.starcorp.bg/azzaro-visit-eau-de-toilette-for-men

# 573
Някой пробвал ли е новия крем Брюле на Калотинис? Отзиви?

# 574
  • София
Мили дами,
Моля, посъветвайте ме от къде да купя парфюмен календар. Дъщеря ми много иска да й купя, а и определено го е заслужила. Много искам да я зарадвам.
Моля, извинете ме, ако темата вече е обсъждана.

# 575
интересно...
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Teriaq-Intense-99586.html

Цитат
Top Notes: Bergamot, Saffron
Middle Notes: Plum Liquor, Cinnamon
Base Notes: Tonka Bean, Amber, Benzoin

# 576
Мили дами,
Моля, посъветвайте ме от къде да купя парфюмен календар. Дъщеря ми много иска да й купя, а и определено го е заслужила. Много искам да я зарадвам.
Няма хубав и стойностен.

# 577
  • The Evergreen State
Цитат
... от къде да купя парфюмен календар.

За advent calendar ли става дума? Диор и Герлен имат на сайтовете си, Ланкомския и на Ести Лаудер са на доста по-прилична цена. Иначе Л'оцитан и Кларинс също се сещам че имат, но всички които съм споменала са комбинация от предимно козметика плюс парфюмчета. Аз ги харесвам за подарък. Може да проверите на Сефора или другите козметични вериги в мола какво имат, успех!

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 19:16 от Athena

# 578
Според мен не купувай на една марка, нали идеята е да опознае повече различни неща. Все още има време да поръчаш различни минита и да направиш календара сама.

# 579
  • Washington,USA
Много ме ядосаха днес. Двама човека ме питаха с какъв бебешки парфюм съм се пръснала, а аз носих Jimmy choo forever. 🙄🙄
Как до обясниш на хора, които не разбират.

# 580
Имаше много хубав във френската Сефора .Сега погледнах,няма го вече.Беше сборен,на различни марки.

# 581
Аз прочетох бабешки и се сетих , че един приятел ми го беше казал за coco mademoiselle

# 582
Аз не го понасям Angel Nova, много ми напомня на Делина, който не харесвам също. Мирише ми на рози най-вече. Купих го покрай хайпа и после едва едва го изпръсках. Комплименти за него също не съм получавала за разлика от Angel Muse например.
Angel Muse е един от най-любимите ми парфюми, но за мое съжаление комплименти за него съм получавала много по-малко, отколкото за Angel Nova. Да го кажа така - аз не го харесвам чак толкова (Angel Nova), колкото хората около мен. Признавам, в този случай ползвам парфюма, защото е много харесван от околните и това ми влияе.

# 583
Мили дами,
В parfium.bg, в elfragrance.bg и Starcorp.bg има миниатюрки. Може да купите тези, които ви харесват и сама да ѝ направите адвент календар.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 22:24 от лорелай

# 584
Здравейте! Ще се радвам ако някой от вас е ползвал нишовите парфюми Brecourt, за да даде мнение кой от тях е най-предпочитан от дамите. В момента съм в изпитателен срок на l'amoreuse, но все още незнам дали го искам или не. А ми е любопитно вие към кои сте се насочили. Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт