Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 292
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
  • Mostly in my mind
Какво ще кажете за Jimmy Choo I Want Choo Le Parfum. Имам червения и черния, като черният ми харесва повече. Този доближава ли се до тях, как е като трайност?
На предната стр и аз питам. Simple Smile има отговор.

# 556
Дами, искам да пробвам нещо на Atelier des Ors. Кой от колекцията им бихте препоръчали?

Харесвам гормонд, но да не е съвсем буквален, да не е накъртващо сладък, да е подходящ повече като за този сезон или за пролет/есен, тоест да не е стриктно цитрус/летен. Унисекс е ок, но да не бие прекалено на мъжки.

Според нотите във Фрагрантика съм се спряла на Rouge Saray, Iris Fauve, Rose Omeyyade. Pink Me Up също звучи доста интересно.

Аз имам Lune Feline и много го харесвам, но също така добро впечатление ми направиха Rouge Sarây и Rose Omeyyade, намирам ги доста привлекателни и добре изпълнени парфюми. От свежата им серия харесах Choeur Des Anges, много приятен чаен аромат ми се стори. Но не съм ги тествала обстойно, само от повърхностни впечатления.

# 557
Здравейте, мили Момичета и Момчета!
Трябва да споделя нещо парфюмно, което ми се случи (за пореден път) с Angel Nova. Както вече ви бях казала, въпреки че го купих с голямо желание в някакъв момент дори го пуснах за размяна. После реших все пак да си го изпръскам и за мое учудване този парфюм ми носи много комплименти. Като се започне от колежката ми, която не обича парфюми, поне трима непознати и няколко други колеги и днес, пак колега каза: На какво мирише тук, много ми харесва. Каза, че много отдавна не му е правил такова впечатление парфюм и, че в последно време попадал все на "арабски бози". Ами, стана ми приятно, признавам. Дано и моят любимец Armani My Way Intense да предизвиква същите реакции у околните, както и Narciso Poudree.

# 558
Angel Nova е моята голяма парфюма любов ❣️
Винаги, когато не знам какво ми се носи посягам към него. Винаги, когато съм с него настроението ми се преповдига 🙂Обичам да деля парфюмите си на летни и зимни, но той си стои винаги на шкафчет, независимо от сезона. Събира много комплименти, наистина.

Вчера пък бях с друг любимец-Angel Fantasm 💙 С него още се опознаваме, но със сигурност е траен, присъствен и в него има вълшебен кокос 🥰

# 559
  • Sunshine state
Аз не го понасям Angel Nova, много ми напомня на Делина, който не харесвам също. Мирише ми на рози най-вече. Купих го покрай хайпа и после едва едва го изпръсках. Комплименти за него също не съм получавала за разлика от Angel Muse например.

# 560
И аз не харесвам изобщо Angel nova, но защото ми идва прекалено синтетичен.

# 561
  • Melmak
С angel nova съм в странна връзка - като “вкусно е, но не ми харесва”. 😁

Мириша го и е хубав, но не го искам. Не ме кара да се влюбя.

# 562
  • Sunshine state
И това едно на ръка - има си го синтетичното в плодовата нотка, но и на рози си бъзди яко.

# 563
здравейте, моя близка иска да  открие парфюм, който максимално да се доблжава до любим на съпруга и, но спрян парфюм -
https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Rush-for-Men-693 … DiHuEm5XtTHJmcNjA.

Ще съм благодарна, ако може да ми посочите близък до него парфюм.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 20:31 от aglikaY

# 564
  • Melmak
Линкът не е кликабъл.

# 565
И това едно на ръка - има си го синтетичното в плодовата нотка, но и на рози си бъзди яко.
Колко различни могат да бъдат усещанията и съответно възприятията на различните хора 🙂

Роза е последното нещо, което регистрирам у Angel nova.Определям го като "Малинова лимонада", която ми носи супер свежото усещане 🥰

# 566
Рози с малини е. Доста химичен. От по- слабите издания на марката.
Но Фантазмът е приказка!

# 567
  • Sunshine state
Така е, различни сме. Аз надушвам розата навсякъде,  защото не я харесвам като нотка, дори да е скрита, но тази си е много явна в случая и ми дразни носа много. 🤷♀ Тя си е и описана и е много присъствена, но се подведох по ревютата и поръчах онлайн тогава.

# 568
И аз не харесвам роза и ме дразни в парфюми , има ли роза веднага усещам .
 Единственият парфюм , който наистина искам много силно си остава Ambre Nargile , толкова ми е влязъл под кожата ..

# 569
  • Melmak
Аз обичам рози, но не всяка роза в парфюм е комбинирана така, че да ми харесва. А и различните усещания са си фактор.

Общи условия

Активация на акаунт