Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 300
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Coco Mademoiselle eau de parfum според вас за kой сезон е най-подходящ? Знам, че се спряга зa всички, но все пак..

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 14:55 от marigold_

# 541
Ами за всички е, абсолютно унивирсален е за мен Coco Mademoiselle.

# 542
За мен е по-скоро за по-топлите месеци. За зимата ми идва твърде "хладен".

# 543
  • София
Според мен е  най- красив пролетта и при умерени температури. Нито в голяма жега, нито в студ се разгръщат добре всичките му нотки.

# 544
Чудя се откъде да се сдобия с Бианко Лате, май никъде го няма из бг сайтовете. Очаквам елинор да го пуснат по някое време отново и дебна.
Не искам клонинга му и други заместители.

# 545
Звъннете и във Висша козметика

# 546
  • Melmak
Здравейте, мили парфюмани, влизам обратно в темата! Не отварях парфюмните теми с месеци, целенасочено, защото се сложих на диета. Бях и много заета и съвсем не оставаше и време, но признавам, че не исках да се изкушавам. Буквално не съм влизала в парфюмерия почти, сакън да не се окажа с 2-3 парфюма на касата.

Есенните аромати лека-полека превзеха предния ред в чекмеджето!

Междувременно успях да се омъжа и сигурно откак планирах сватбата (отне 9 месеца) се чудех с кой парфюм да бъда. Исках да е нещо от моята колекция, не да купя ново. Исках да съм себе си, нещо да ме описва, да е част от мен и същевременно да остави хубав спомен, защото аз помня миризми. Спомените ми още като дете са много силно свързани с миризми. Примерно миризмата на хляба на татко.

Ии накрая нямаше време да мисля. В бързината в сватбения ден се оправяхме да тръгваме и действах много емоционално като грабнах dark purple. Не е за всеки нос, но го обожавам. Изпращах гостите в малките часове на нощта, когато приятелка ме прегърна и ме попита как миришеш толкова хубаво след толкова часове??? Напълни ми душата! 💜

За сватбеното пътешествие успях да мисля повече. Преди година бяхме в Куба и избрах nejma 7, която пасна със слънчевите плажове на Варадеро. Обаче една от вас ме посъветва да пробвам с crystal noir тогава. Не я послушах, бях взела само един парфюм. Нооо тогава една дама около нас беше точно с crystal noir. Нося този аромат само есента и зимата, не можех да повярвам как в това влажно и топло време ще нося този аромат? А така хубаво седеше на другата дама!

Е, пак отидохме на кариби, макар на друг остров ии нямах грам съмнение какво да взема! Моят приятел бе crystal noir edp, който ухаеше на карибски плаж. 🖤

Връщам се да ви чета назад. ❤

# 547
Привет отново ,мили хора Simple Smile
Изгубих последните теми ,къде умишлено и аз ,къде не 😁.
Драги парфюмни маниаци Simple Smile Търся си  ново попълнение , за скормната ми колекция Simple Smile
Поръчах скоро Armani Si-
Притежавам в момента :
Intense Cafe Montale(Ползвала съм и Oudmazing)
Lancome -La folie (Харесвам повечето на Ланком)
Mugler -Alien Goodess Supra florale (Обожавам Мюглер парфюмите)

JPG- La belle
Вечен любимец : Dior Addict,..

Ваниловите аромати са ми слабост 💕,.Харесвам парфюмни бомби 😁,така да кажа.

Парфюм който ви е оставил  "ароматен отпечатък Simple Smile"-ще се радвам да споделите .
Знам,че е индивидуално,но аз купувам на сляпо.Simple Smile Ходих в Дъглас-1 ,но имам проблем с обонянието и .. ми се омешват и малкото аромати,които успявам да тествам 😀. Благодаря .

# 548
  • The Evergreen State
hechicera_ много хубав пост. Честито радостно събитие, бъдете здрави и щастливи!

Честито на рождениците този месец, бъдете здрави и щастливи!

Black Candy, тествай Black Opium Over Red Yves Saint Laurent, много е хубав.

Парфюм за деня Woman by Ralph Lauren, идеално се вписа в неглижирания неделен есенно-дъждовен ден.

# 549

Парфюм който ви е оставил  "ароматен отпечатък Simple Smile"-ще се радвам да споделите .

В този случай не мога да не препоръчам Flowerbomb Nectar, особено за зимния сезон.
https://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Flowerbomb-Nectar-48062.html
Видях, че има нова Flowerbomb 2024, не съм я мяркала в парфюмериите.
https://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Flowerbomb-Froze … Flower-97239.html

При мен зимата дойде, и извадих любимия Armaf Club de Nuit Intense. Terra Mia я оставям за ранна пролет. Искам нещо плътно и дълбоко, а Аrmaf е точно в целта. Two Hearts

Hechicera, честито! Много години семейна хармония и любов ви желая!

# 550

Парфюм който ви е оставил  "ароматен отпечатък Simple Smile"-ще се радвам да споделите .

В този случай не мога да не препоръчам Flowerbomb Nectar, особено за зимния сезон.
https://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Flowerbomb-Nectar-48062.html
Видях, че има нова Flowerbomb 2024, не съм я мяркала в парфюмериите.
https://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Flowerbomb-Froze … Flower-97239.html

При мен зимата дойде, и извадих любимия Armaf Club de Nuit Intense. Terra Mia я оставям за ранна пролет. Искам нещо плътно и дълбоко, а Аrmaf е точно в целта. Two Hearts

Hechicera, честито! Много години семейна хармония и любов ви желая!

Ох,да знам го неко ❤💕. Ползвала съм обаче друг. на V&R -как е като трайност нектара? ❤

Редактирам,че забравих да спомена бюджет до 150 лв 😁

# 551
  • Бургас
И аз харесах Златното Чуу, защото не харесвам другите от серията, а този за мен е много различен от тях, много е женствен.Коко Мадмоазел едп го нося във всеки сезон без лятото, една още неотворена 100ца ме чака, но много бавно ми върви стария флакон понеже е много траен и излъчващ с няколко спрея.Кенди, от мен предложение да пробваш Angel Fantasm Mugler.Имам Бомбата ЕДП имах и Нектара и двата са с много добра трайност при мен.Линтерди Руж ми е по- дъвков и подправков от другия, интересен е, но не е за мен и бързо го продадох.Така и не ми хареса тази линия, новият Черен не прави изключение.

# 552
Дами, искам да пробвам нещо на Atelier des Ors. Кой от колекцията им бихте препоръчали?

Харесвам гормонд, но да не е съвсем буквален, да не е накъртващо сладък, да е подходящ повече като за този сезон или за пролет/есен, тоест да не е стриктно цитрус/летен. Унисекс е ок, но да не бие прекалено на мъжки.

Според нотите във Фрагрантика съм се спряла на Rouge Saray, Iris Fauve, Rose Omeyyade. Pink Me Up също звучи доста интересно.

# 553
Iris Fauve е чудесен парфюм. а ванилията им е еталон за мръсна разкошна неядлива. Другите по- горе не стават за мен.

# 554
Какво ще кажете за Jimmy Choo I Want Choo Le Parfum. Имам червения и черния, като черният ми харесва повече. Този доближава ли се до тях, как е като трайност?

Общи условия

Активация на акаунт