Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 221
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia

Чакам да застудее още и ще извадя Nun

Аз съм го прибрала за лятото. Да го вадя ли за студеното? Моля те, сподели още малко как се държи в студа?

# 676
  • Бургас
Addictive Vibration е убийствен парфюм, да има нещичко общо с Елиън, но после стават съвсем различни.Азалея, доколкото помня, те един и два парфюма ли са ми приличаше на Жасмин ноар, мисля че Ковачева беше писала за него и тези прилики и я подкрепям, дано не бъркам парфюма, но мисля, че не го бъркам.НЕ зная защо никой друг не споменава тази прилика, но определено я има.

# 677
  • Враца

Днес съм с Carnal Flower - душ гел плюс парфюм, дрехите ми ухаят прекрасно.

Този Carnal Flower, как обостри желанието ми и носталгията за хубава тубероза...
Благодаря ти Heart

# 678
Здравейте, бих искала да направя подарък парфюм на 12годишно момиче.Какво бихте ми препоръчали цената е без значение?

# 679
  • Sofia
Докато разглеждах творенията на Мирослав Петков попаднах на тази бутилка и чух стон идващ от мен. Още веднъж като видях цената от 1300$. Обожавам танзанити.

# 680
  • София
Скрит текст:
Здравейте момичета. От много време Ви чета , и по ваши препоръки и отзиви тук, си купих много хубави парфюми. Сега търся хубав парфюм за моят син, който е над 40 год. Той ползва Том Форд омбре, Армани коде за други не се сещам за имената . Обръщам се към вас да ми препоръчате някой нов парфюм мъжки. За уточнение аз съм в Италия,ако може да ми препоръчате . Благодаря предварително!
Изненадан съм да видя препоръки за Ombré nomade на Вютон, защото поне за мен, той е доста специфичен и кожата в него е друг тип в сравнение с Омбре Ледър на Форд. В Омбре номад нещата са доста по-анималистични, сурови и груби, а и има изявени опушени нотки, като баланс пък дава локумена роза, която сама по себе си също не е от най-безрисковите. За моя вкус, днк-ато на Омбре Номад е страхотно и имам няколко такива парфюма, но далеч не смятам, че е подходящ избор за подарък. Намирам Омбре номад за аромат, до който човек сам трябва да достигне, в противен случай, риска е голям, поне според мен, а в допълнение е и бая скъп

Поръчах го за рождения ден на брат ми, който е след няколко дни. Той отдавна го искаше, но след като те прочетох Deetron мисля и аз да го тествам. Искам нещо сурово, първично, рязко, чисто инстинктивно, което би избутало съзнанието на заден план.

LesMacarons - разбира се, тествайте го. Ombré nomade е чудесен по своята същност, просто не е за всеки.
Може да опитате и Van Cleef & Arpels Oud Blanc, както и Ambre Impérial на същата марка, защото смятам, че излъчват прекарсни нюанси на мистика и загадъчност.

Все пак, не мисля, че който и да било парфюм или друга някава материална придобивка, биха избутали съзнанието назад. Успех ще имате за кратко и после отново ще трябва да търсите нещо ново за избутване. Съзнанието обикновенно е напрегнато, тревожно и вълнуващо се за какво ли не, затова вярвам, че вътрешния покой и по-смирен, духовен поглед към околния свят, могат да го укротят, а докато това се случи, усмивката и някоя друга нова покупка са задължителни Smiley

# 681
Здравейте, VK имат ли в момента промо кодове?
А някой може ли да сподели мнение за Blend Oud Zagar и Amouage Lineage. Искам да направя подарък, женствен нишов аромат, но за съжаление ще бъде на сляпо.
Благодаря предварително

# 682
  • русе
И аз съм от възползвалите се от намалението на Елинор, но поръчах тези двата без да ги познавам, може ли мнение, дали не сбърках.
New Notes Erotika Minimale
  https://www.fragrantica.com/perfume/New-Notes/Erotika-Minimale-87364.html
Tiziana Terenzi Delox
  https://www.fragrantica.com/perfume/Tiziana-Terenzi/Delox-44357.html

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 14:15 от mypi1975

# 683
  • Чукарландия
След една що-годе прилична парфюмна диета, за мен граничеща с аскетизъм (6 месеца и само 1 парфюм) 🤣, сега покрай разните черни петъци и още по-разоряващи съботи, не можах да се запрА и избухнах с тези две красоти! 💖

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 11:15 от BBeLLa

# 684
Здравейте, искам да попитам какво ви е мнението за този парфюм ? Ползвала съм Скандал на марката и много ми харесваше. Нотино надежден сайт ли е ? Не съм поръчвала от там.

# 685
Здравейте, искам да попитам какво ви е мнението за този парфюм ? Ползвала съм Скандал на марката и много ми харесваше. Нотино надежден сайт ли е ? Не съм поръчвала от там.
Нитино са добър сайт. Има и промоции. Дивин на JPG е топъл, сладък, траен, красив парфюм.

# 686
  • София
Без Khamrah не може! В момента му отминава хайпа, което е чудесно, защото аз лично го нося заради самия него. Все повече и повече започвам да понасям канела в парфюми, което е странно за мен.

# 687
  • Sunshine state
А в Khamrah Qahwa при мен канелата е още повече. 😍
Здравейте, бих искала да направя подарък парфюм на 12годишно момиче.Какво бихте ми препоръчали цената е без значение?
Нещо леко и сладко - Billie Eilish Eilish. Има нотка какао и стои близо до кожата. Sol de Jeneiro 62 - моята госпожица на 13г. ги харесва и двата. Може също нещо на Ариана Гранде или Сабрина Карпентър, тяхните са сладки и тийновете ги харесват. 👌🏻

# 688
Скрит текст:
Здравейте момичета. От много време Ви чета , и по ваши препоръки и отзиви тук, си купих много хубави парфюми. Сега търся хубав парфюм за моят син, който е над 40 год. Той ползва Том Форд омбре, Армани коде за други не се сещам за имената . Обръщам се към вас да ми препоръчате някой нов парфюм мъжки. За уточнение аз съм в Италия,ако може да ми препоръчате . Благодаря предварително!
Изненадан съм да видя препоръки за Ombré nomade на Вютон, защото поне за мен, той е доста специфичен и кожата в него е друг тип в сравнение с Омбре Ледър на Форд. В Омбре номад нещата са доста по-анималистични, сурови и груби, а и има изявени опушени нотки, като баланс пък дава локумена роза, която сама по себе си също не е от най-безрисковите. За моя вкус, днк-ато на Омбре Номад е страхотно и имам няколко такива парфюма, но далеч не смятам, че е подходящ избор за подарък. Намирам Омбре номад за аромат, до който човек сам трябва да достигне, в противен случай, риска е голям, поне според мен, а в допълнение е и бая скъп

Поръчах го за рождения ден на брат ми, който е след няколко дни. Той отдавна го искаше, но след като те прочетох Deetron мисля и аз да го тествам. Искам нещо сурово, първично, рязко, чисто инстинктивно, което би избутало съзнанието на заден план.

LesMacarons - разбира се, тествайте го. Ombré nomade е чудесен по своята същност, просто не е за всеки.
Може да опитате и Van Cleef & Arpels Oud Blanc, както и Ambre Impérial на същата марка, защото смятам, че излъчват прекарсни нюанси на мистика и загадъчност.

Все пак, не мисля, че който и да било парфюм или друга някава материална придобивка, биха избутали съзнанието назад. Успех ще имате за кратко и после отново ще трябва да търсите нещо ново за избутване. Съзнанието обикновенно е напрегнато, тревожно и вълнуващо се за какво ли не, затова вярвам, че вътрешния покой и по-смирен, духовен поглед към околния свят, могат да го укротят, а докато това се случи, усмивката и някоя друга нова покупка са задължителни Smiley

Благодаря Deetron 🤗. Имах много скапана година и тъй като вече не се практикува лоботомия се оглеждам за алтернативи. VC определено ще пробвам, един от любимците ми е. Сега нося Moonlight Patchouli както и Opera на Xerjoff, който ми беше подарък за РД.  Ако Фантома на Операта имаше парфюм, това според мен би било точно Opera. Създава ми усещане за огромни полилеи, тежки завеси и кожени кресла.

# 689
Молба за идеи, моля Kissing FaceKissing Face
Много, много ми се носи сапунено- чист аромат за студените месеци. Може и нещо по нестандартно, харесвам "интересни" аромати. Отдавна тази идея ми отлежава, но нещо не намирам.

p.s. Много ми е желан LV Ombré nomade, прекрасен за мен

Общи условия

Активация на акаунт