Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 190
  • 759
  •   1
Отговори
# 735
Някой има ли наблюдения над трайността на Goldfield and banks ?

Стандартна при мен. Тези, които имам седят близо до кожата. Но ако не ги познавате бих препоръчала проба.

# 736
Здравейте. Преди доста години ми беше подарен парфюм, който нито опаковката му пазя, нито името му помня, не знам дали е бил наливен или не, но имам сходна снимка на шишето (https://prikachi.net/image/Screenshot-2024-11-20-at-16.05.22.xlQ7). Някой ако се сеща като марка моля за съдействие.

# 737
  • София
По едно време Рефан имаха такава серия.

# 738
  • на последния етаж
За този парфюм какво мислите: Shalimar Souffle de Parfum Guerlain?
Чудя му се, не знам дали ще ми допадне.

# 739
  • София
Страхотен е, обаче все пак първо тест.

# 740
Здравейте. Преди доста години ми беше подарен парфюм, който нито опаковката му пазя, нито името му помня, не знам дали е бил наливен или не, но имам сходна снимка на шишето (https://prikachi.net/image/Screenshot-2024-11-20-at-16.05.22.xlQ7). Някой ако се сеща като марка моля за съдействие.

Като видях снимката се сетих за Comptoir Sud Pacifique. Те имат парфюми в такива метални флакони.

# 741
Страхотен е, но е лек и не много траен. Да не кажа, че е направо нетраен, а моята кожа държа много. В Дъглас го пробвах онзи ден с хубаво напръскване, за да го купя. Не го купих.

# 742
  • София
Скъпи дами, моля убедете ме, че между двата парфюма няма нищо общо:
https://www.fragrantica.com/perfume/Trussardi/Passeggiata-In-Gal … ele-II-59827.html

https://www.fragrantica.com/perfume/Giardini-Di-Toscana/Bianco-Latte-64757.html

Много искам Бианко Лате и се готвех да го поръчам на сляпо, ако излезе на изгодна цена в познатите сайтове, но моя позната ми сподели, че доста и напомнял първия аромат-на Трусарди, който тя притежава.
За мен, Разходката в Галерия Сан Виторио Емануеле е парфюм от който буквално ми се гади, мирише ми на прегоряло кафе лате и сладолед с шам фастък(тук е мястото да споделя, че не обичам сладолед Smile )
Не познавам това Trussardi, но имам Bianco Latte и ми е противен. Купен на сляпо разбира се. Усещам ужким вкусните нотки изкривени, пренапънати, парфюмът ми е прашен и синтетичен. Моят съвет е проба.

# 743
  • До сърцето...
Пробвайте Bianco Latte в магазин ALCHEMISTA (в Paradise Center), ако сте от София, разбира се.
На мен също не ми допадна, най-вече в развитието си, добре че не го стрелях на сляпо. Няма да се впускам в подробности, просто не е за моята кожа. Не го взимайте без проба.

# 744
  • Sunshine state
На мен Бианко Лате ми е в топ 5, обожавам го, но не в за покупка на сляпо. Задушливо сладък и много дълготраен, точно както на мен ми харесва. 👌🏻

# 745
Момичета, много се чудя дали ще ми допадне Chanel Chance eau Vive. Имайки предвид, че обожавам Tendre, супер много харесвам Fraiche, а класическия Chance по някакъв начин не ми е особено привлекателен. На косъм съм от "поръчай" цяла 100-ца, при положение че не намирам отливки по сайтовете.
(П.с. в Prettyshop не искам да ходя. Вече 2 пъти отивам на "разузнаване" без да купувам и ми е неудобно пак да ходя)
И дали ще бъде траен, защото е само EDT, а горепосочените са парфюми.

# 746
Купих си Khamrah и не съм силно впечатлен от силажа и издържливостта, не знам защо е така, въпреки че четох толкова много коментари, които го хвалят колко силен и издържлив парфюм е..

# 747
Момичета, много се чудя дали ще ми допадне Chanel Chance eau Vive...
Скрит текст:
Имайки предвид, че обожавам Tendre, супер много харесвам Fraiche, а класическия Chance по някакъв начин не ми е особено привлекателен. На косъм съм от "поръчай" цяла 100-ца, при положение че не намирам отливки по сайтовете.
(П.с. в Prettyshop не искам да ходя. Вече 2 пъти отивам на "разузнаване" без да купувам и ми е неудобно пак да ходя)
И дали ще бъде траен, защото е само EDT, а горепосочените са парфюми.
Няма нищо неудобно да отидете и да тествате. Това е магазин. Аз много го харесвам, но е доста различен от другите. Дали ще Ви допадне... Само Вие може да прецените. За мен е "безопасен", но това съвсем не е достатъчно. Трябва да е специален и "вашият". Каквото и да решите - успех! Допълвам се, че може да го пробвате в Sephfora. Моя приятелка го асоциира с аромат на бонбони. Аз не го възприемам така. За мен е нежен, фин, женствен, въздушен и много красив.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 06:56 от Magda Dimitrova

# 748
Имам всички Шансове на Шанел и за мен Vive е най- нежен и хубав.

# 749
  • София
Харесвам и имам Тендър и Фреш. О Вив не ми хареса до толкова, че да го купя. Права е Магдето - най-добре го пробвайте. Пробвайте и Cristalle Eau Verte, но той е летен. За мен е по-хубав от Vive.
Парфюм за деня: Black Opium Extreme 💕

Общи условия

Активация на акаунт