Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 450
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
Писали сме ревюта по назад в темата за Жасмин Шалимар.
Мерси. Търсих с търсачката преди да попитам и нищо не ми извади. Ще ровя пак.

# 241
Здравейте, има ли пробвали новата версия Intense на Dolce ang gabbana devotion?

# 242
Здравейте, има ли пробвали новата версия Intense на Dolce ang gabbana devotion?
Аз, днес. И се влюбих! 😍
Не харесвам първообраза, някак плосък ми е, обаче Интенз е много, много вкусен.😋
Началото е просто божествено - ядково, сладко, карамелено, солено, маслено... ох, огладнявам само душейки си китките.
Утихва до много приятна суха, дървесна, лимонена ванилия.
На мен не ми се вижда чак толкова интензивен, обаче. По-скоро тих. Въздушен и пухкав.
Ако цената тук не беше £88 за 30 мл, веднага щях да го взема.

# 243
И аз харесах Интенз версията. За мен и моят вкус е много по-носима от оригинала. Ако го намеря на добра цена бих се сдобила с 30 мл Simple Smile

# 244
  • София, Лагера
Мили дами, носи ми се нещо шоколадово, ванилиено, бисквитено. Имате ли идеи? Със сигурност ми се иска да мога да го тествам, преди да го купя, че доста неуспешни покупки от ревюта имам.

А имате ли идея къде мога да тествам на живо Theodoros Kalotinis Velvet Chocolate?

# 245
  • Sofia
А имате ли идея къде мога да тествам на живо Theodoros Kalotinis Velvet Chocolate?

В шоурума на Елинор.

# 246
  • The Evergreen State
Сигурно вече сте видяли във Фрагрантика статията за новата кампания на Шанел No 5 с Марго Роби, много ми допада рекламното видео, заповядайте

# 247
На Марго Роби никак не и отива този Шанел 5, една реклама на Диор с рокля на цветя, доста повече щеше да и тича.

# 248
Мили дами, носи ми се нещо шоколадово, ванилиено, бисквитено. Имате ли идеи? Със сигурност ми се иска да мога да го тествам, преди да го купя, че доста неуспешни покупки от ревюта имам.

Eclair на Lattafa е точно такъв сладкарски Simple Smile - бисквитено- карамелено-ванилен. И е траен.

# 249
  • Бургас
Аз пък изобщо не харесах devotion Интенз за мен си прилича на първия, много са ми плоски и двата скука голяма, много шум за нищо, усещам и доста от Лайт Блу в тях, твърдо не от мен по- добре първо пробвайте.

# 250
  • Враца
Само да кажа, кооолко си ги обичам! Heart

# 251
Марго Роби Heart с Шанел No 5 са трудно достижими. Най-любимата ми реклама на Шанел е с Кийра Найтли, Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense.
Парфюм за деня Ex Nihilo Sweet Morphine
https://www.fragrantica.com/perfume/Ex-Nihilo/Sweet-Morphine-33574.html

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 18:02 от Ralitsa_

# 252
Обожавам Марго Роби, обичам и нося и 5-цата.
Много ми харесва и рекламата.

# 253
Мили момичета и момчета, да кажете нещо за Lalique le parfum? Проверих вече в предишни теми, но имам нужда от още малко мнения. Помирисах го и ми хареса и все пак ако можете да споделите и вие.

# 254
Много обикновена водниста ванилия. За цената си е ок, но нищо особено. Не бих го избрала никога.

Общи условия

Активация на акаунт