Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 417
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
  • The Evergreen State
Минах през магазина на L'occitane наскоро. С изненада открих, че аромата на продуктите от линията Neroli & Orchidee е едно към едно с Ланкомския LVEB L'Eclat. Тук където живея този парфюм отдавна не се намира, споделям за който му липсва този аромат.

# 271
Момичета, нещо се очаровах от този Hermes

Взех си едни мъничета да ги пробвам и едно от тях беше този парфюм. И докато се чудих кефи ли ме или е странен, и че не е за този сезон, се озовах с една бутилка. И сега го разносвам и ми харесва, и ми е различен. Исках да си споделя кефа:) и да попитам кой друг от серията бихте препоръчали за душкане?

# 272
и да попитам кой друг от серията бихте препоръчали за душкане?

аз харесвам много Concentre d'Orange Verte

# 273
  • Чукарландия
Eau de Pamplemousse Rose Hermès и Eau de Mandarine Ambrée Hermès са моите любимци. 💖

# 274
Мен Барения ме побърква от кеф с няколко пръсвания. Много добре ми действа, успокоява ме.

И на мен така ми действа Barenia Simple Smile Направо е уникален. Искам да се пръскам още и още, за да го усещам постоянно. За есента съм си приготвила и един Chloe Nomade.

# 275
И аз след като го пробвах много го харесах и си взех една 60мл бутилчица. Типичен Hermes e, долавям и нещо от Galop в него.

# 276
След голямото търсене на "еклера"тези дни,реших да извадя отливката на Бианко Лате,която бях взела като излезе.Имах чувството,че съм била в кухнята на сладкарница.Освен ванилията и карамел се усеща и нещо мазно,което не ми допада.За капак вечерта отидох при приятелка и дойде едно младо момче.Докато влезе и каза "тук мирише на кекс".Определено няма да го ползвам повече.Blush

# 277
Днес си взех мострата на Nishane hundred silent ways и ми хареса 🥰
Но аз очевидно харесвам белоцветни и ванилия. Усщеам и лека цитрусна нотка. Ще разнося и ще помисля ако не за бутилка поне отливка.

# 278
Получих мостра на Earth (Loewe) и с изненада установих, че е почти копие на L'eau des merveilles (Hermes).

В описанието пише: круша, елеми, мимоза, виолетка.
Вероятно смолата дава този краен ефект.
Много ми допада, свеж, ободряващ, модерен, комфортен, идеално балансиран унисекс.

Проблемът е, че имам Водата на чудесата. Малко по-добра да беше цената на този, веднага щях да го взема.
Харесвам стилистиката на Loewe, много елегантна, спокойна и минималистична.

# 279
Нова любов от пръв мирис 😍

Круша, ирис, жасмин и роза!

За няколко дни разносване получих безброй комплименти от познати и непознати!

# 280
  • Sunshine state
След голямото търсене на "еклера"тези дни,реших да извадя отливката на Бианко Лате,която бях взела като излезе.Имах чувството,че съм била в кухнята на сладкарница.Освен ванилията и карамел се усеща и нещо мазно,което не ми допада.За капак вечерта отидох при приятелка и дойде едно младо момче.Докато влезе и каза "тук мирише на кекс".Определено няма да го ползвам повече.Blush
И моят мъж коментира от вратата "Да не си правила кекс?" първия път като го разносвах из нас. За мен обаче това беше комплимент, понеже аз бях в кухнята на другия край на огромния хол. Смятайте за каква сила говорим. Много ми харесват сладките,ядливи аромати, полудяла съм по тях напоследък. Щом си взех лимитка стик за подмишници с мирис на бисквитки и лосион от същата серия, смятайте.. Покрай колекцията ми тия дни човек може да хване диабет. 🤣😆 Обаче да отбележа, че ми харесват не синтетични, а реалистично ядливи нотки. Не плодови дори, а нещо пралинено, шоколад, кафе ей такива.
Най-обичам еклера да го съчетавам с линеарен кафе аромат. Мммм.. 🤤

# 281
  • Чукарландия
Нова любов от пръв мирис 😍

Круша, ирис, жасмин и роза!

За няколко дни разносване получих безброй комплименти от познати и непознати!
Не го намирам из Европата, а ме заинтригува. От къде е, ако не е тайна? 🤗

# 282
Дадоха ми пробичка! За флакон вероятно трябва да почакам (не съм в България).

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 08:36 от Princess Sissy

# 283
  • Washington,USA
Най-сетне помирисах Jimmy Choo - то червената кутия. Интересен аромат, но хич не е за покупка на сляпо. Голяма трайност иначе.

# 284
Здравейте! Искам да попитам любителите на Guerlain, по-точно за мъжки парфюм. Харесвам марката, но незнам обаче кой от тях да избера за подарък, като търся голяма трайност.

Общи условия

Активация на акаунт