Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 371
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Помня го този Pink ......... На Ейвън ..... наистина беше много хубав !
Сега спряха Treeselle..... А аз съм изпръскала половината ми и набързо се сдобих от съфорумка с още един .....

# 376
  • The Evergreen State
На американсия сайт на Костко има няколко парфюма Creed, изключително изгодно. Споделям за тези които могат да пазаруват от тях или чрез някой познат. Костко си заслужава да се проверява от време на време, изпадат ниш марки на много добра цена.

# 377

Въпреки че още си спомням с носталгия за Trouble например. Ликьореното Извънземно също ми липсва доста.

Би ли казала няколко думи за Trouble Boucheron? Flowers Hibiscus

# 378
  • Sunshine state
Поръчах си две мостри - на Бианко Лате да сравня с Еклера, който към момента ми е един от любимците(и на тийнейджърката също), и една мостра на Мансера Чоко Вайълет. Иска ми се нещо по-комплексно шоколадово, освен арабския вариант на Al Rehab-  Choco Musc, който ползвам за топър, понеже е много линеарен. Ще дам отзив като дойдат. 👌🏻

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 01:26 от Pupitka

# 379
  • 🌊
Скрит текст:
Да дам мнение за двата Sweet Tooth-а след като събрах смелост да го отворя и пробвам.
Личи си, че са от една серия определено, но съм впечатлена каква огромна разлика прави присъствието на пачули и сандалово дърво в другия.
Оригиналния е сладък аромат, който все още се боря да разбера колко издържа. Просто е толкова непретенциозен, че няма нещо, което да ми подразни носа и да направи впечатление. Най-много усещам "белите" съставки като колоса, сметаната и захарта.
Карамелът е на същата основа, но има толкова повече характер. По-горчив е, но не прекалено. Отделно със сигурност има стабилна трайност.

# 380
И аз поръчах мостра на Montale chocolate greedy обаче. Също и на Sweet vanilla и Roses vanille на Mancera.
Не съм най-големия любител на рози, но преди имах Dark purple който си бях казала, че няма да подновявам, но нещо ми долипсва 😹 и познайте - пак си го поръчах
Толкова се радвам, че стана студено и мога да си нося парфюмноте бомби 🥰

# 381
  • Sunshine state
Много ми се иска да пробвам Sweet Tooth и дори се бях засилила да го взимам, че е на добра цена, обаче всеки казва, че трайността е ужасна и се отказах.
Джули, кажи после как е Монтала. Аз гледах сравнения между двата и избрах Мансера, но ще ми е интересно да прочета дали ти е допаднал Монтала. 👌🏻😋

# 382
Писах преди няколко дни коментар, ама нещо стана и не се изпрати и нямах време да пиша пак. Чудех се някъде в София може ли да се тества LATTAFA Eclaire и подобните му, които изброихте.
Както бях доста години във парфюмно въздържание с максимум 3-4 налични парфюми, последните месеци накупих над 10. Чудех се на Sweet tooth-a, напомня ми по някакъв начин на Trussardi Inside, но не се стърпях и го забърсах.

# 383
Между sweet vannila и рози и ванилия бих избрала втория

# 384
В Дъглас може да си тества.

# 385
Честит нов месец, ароматни!
Избрах Великолепната петорка за първата 10дневка на ноември.
Избрах Terra Mia като "нов" аромат, защото е почти неносен.
Този път ме изненада с пяната си от лешници. Мисля, че го купих в по-топло време, и не можах да го оценя подобаващо, да не говорим колко разочарована бях от приликата му с Монталското Intense Cafe.
Две години след покупката го възприемам като самостоятелен аромат, и ще го разнося подобаващо.
Hilary Duff With Love е изваден от дълбокия долап стар любимец, от който незнайно защо са ми останали 2 преполовени 100ци.
С Dolce Amalfi вероянто ще си вземем засега сбогом, но е кандидат за голяма бутилка догодина.
Angel Muse обичам страшно много, в топла есен е божествен.
И сбогом на флоралната ванилия на I want Choo.
Нашата любопитка одобри селекцията. ❤

Фреш, адмирации за дългогодишното ароматно въздържание!
Ще правя ротации, за да си обърна внимание на наличностите.

# 386
Aз искам да си взема нов аромат , но се колебая между три 😀не мога да реша , моля за помощ🫶🏻
hermes l'ambre des merveilles , Nishane tuberoza или the merchant of Venice -Arabesque.

# 387
Последният е чудесен, първият ежедневен, Туберозата не ти трябва.

# 388
Аз пак се включвам с още малко впечатления от Шалимар Жасмин. Все повече се катери в класацията ми. Драйдауна е направо опияняващ. Сладка ванилия, но красива, не накъртваща, от която ти изпазат зъбите. Трайност отлична. Определено съм доволна, че му дадох шанс. Много бързо се реабилитира от първоначалното представяне.
Имам няколко парфюма, които помирисани от шишето не са нищо особено, но в драйдауна стават силни любимци.

# 389
  • на терасата
Имам няколко парфюма, които помирисани от шишето не са нищо особено, но в драйдауна стават силни любимци.

Бихте ли споделила кои са те?

Общи условия

Активация на акаунт