Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 367
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
Единият е Trеsor Midnight Rose на Lancоme също Divine Vanille на Essential Parfums и Cafе Rose (2023) на Tom Ford и Jimmy Choo Fever.

# 391
Шалимар Жасмин има ли го някъде в София за проба?

Dez, Terra Mia не застава ли мъжки?

# 392

Dez, Terra Mia не застава ли мъжки?
Върху мен не, лешниците силно компенсират горчивинага на кафето.

# 393
Shalimar Souffle да не би да е спрян? Не го откривам никъде в познатите сайтове?
Какви са впечатленията ви за Amore Caffe на Mancera? Най-голямата ми любов от тази марка е Oud Orchid, поне 3 пъти съм го купувала, но го харесвам повече пролет и лято.
И последно от къде мога да се сдобия с Tenue de soirée на Аник Гутал?

# 394
# 395
  • София

Въпреки че още си спомням с носталгия за Trouble например. Ликьореното Извънземно също ми липсва доста.

Би ли казала няколко думи за Trouble Boucheron? Flowers Hibiscus
Много ми е трудно, защото съм го имала преди 10 години. Ако познаваш Роша Абсолю, носят сходно усещане без да са двойници. Много топъл, сгряващ парфюм. Свързвам го с уютна вила в планината с голяма камина, а навън преспи бял непокътнат сняг ( точно в една конкретна къща за гости в Солища са ми най- силните спомени с него). Не мога да раздробявам парфюмите на съставки, но тук помня много красива комбинация от топъл амбър и бели цветя, хем не е секси парфюм, хем е ужасно женствен.

# 396
  • Чукарландия
Аз толкова го издирвах Hilary Duff With Love и то безуспешно. А Dez изскача тука с две преполовени стотици! 😁
Бива ли така? 😜

# 397
  • Sunshine state
Връщам се от Сефора. Императрисата на Долче и Габана ме вчечатли, много приятен аромат, различен от всичко, което съм подушвала напоследък. Жалко, че съм на сладка вълна и имам прекалено много неща, иначе щях да го грабна. Учудващо - новият парфюм на Ариана Гранде Lovenotes Pink Woods ми хареса много! Сладък, вкусен и някак ми навя на Еклера, но не съвсем. Саня Пекич парфюмеристът зад аромата е право в целта при мен. Жалко, че са толкова нетрайни (на мен поне) тия нейните парфюми, много ми допадна.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 23:55 от Pupitka

# 398
А аз днес си открих мострата на Tom ford cafe rose. Май ще заобичам рози 🌹

# 399
Този парфюм на Том Форд е жесток.

# 400
Аз пък не го харесах и го продадох. Първо не ми беше траен. Второ ми беше едно към едно с Bvlgari  Rose Essential.

# 401
  • София
И за мен се доближава.
Като цяло, след спирането на Noir, Sahara Noir и Santal blush ТФ е с много посредствена колекция в моите очи, нос.

Кътам един Жасмин, но той пък ми идва прекалено понякога.

# 402
  • Sunshine state
След като изгледах няколко ревюта, поръчах Mancera Amore Caffee. Чакам го да дойде да го видя, че ми звучи точно на моето. 😍
Също и два лосиона - единият Бианко Лате оригиналния и един имитация на същия. Да видим дали е добър.

# 403
  • Враца
Много ми се набиват в погледа Maison Crivelli и Frederic Malle.

Абсолютно нищо тяхно не познавам, но пък отзивите и ревютата до такава степен будят любопитството ми, че бих рискувала на сляпо, даже. Но, не знам къде да се ориентирам точно.

# 404
vmarinska,
парфюмите на Maison Crivelli и Frederic Malle, наистина са много любопитни, различни и специални, всеки от тях. Но и никак не са лесни. Рискът да се купят на сляпо, е доста голям, според мен.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 18:04 от Magda Dimitrova

Общи условия

Активация на акаунт