Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 321
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
И аз извадих Amore caffe тези дни и веднага получих комплименти и ме питаха с какво съм. 🥰
Чакам с нетърпение да стане още по-студено, мисля че ще е прекрасен. При мен се усеща ванилия и амарето. Страшно ми е гушлив. Точно като за златната есен в момента.

# 406
Здравейте!
Да попитам и тук някой може ли да ми каже парфюм ухаещ на крем. Много харесвам Ноа на Кашарел ,търся подобен. А ако има парфюм ,който е пудрен крем ,ще е перфектно.
Благодаря предварително! ☺️

# 407
  • София
Чебурашка, моите дъщери имат Sweet Tooth карамел и много му се радват. Казват, че има много добра трайност, аз не съм го тествала още☺иначе, ухае страхотно!

# 408
Aз лятото тествах amore caffe , май ще чу дам шанс и сега .

# 409
  • на терасата
Здравейте!
Да попитам и тук някой може ли да ми каже парфюм ухаещ на крем. Много харесвам Ноа на Кашарел ,търся подобен. А ако има парфюм ,който е пудрен крем ,ще е перфектно.
Пробвайте парфюмите на Нарцисо Родригес.
 И това Nivea Creme Eau de Toilette

# 410
Много ми се набиват в погледа Maison Crivelli и Frederic Malle.

Абсолютно нищо тяхно не познавам, но пък отзивите и ревютата до такава степен будят любопитството ми, че бих рискувала на сляпо, даже. Но, не знам къде да се ориентирам точно.
Два от най- интересните, прекрасни, различни и хубави нишови бранда. Имат невероятни парфюми, а опознаването им те вкарва доста навътре в истинското парфюмно изкуство. Имат неповторими неща, а Мал и парфюми, по които всички се равнят. За съжаление това качество има и своята много висока цена. И в двата бранда се откриват парфюми, които пълнят зали и траят седмица буквално.
Започни полека с проби и малки отливки, носи и опознавай.

# 411
Много ми се набиват в погледа Maison Crivelli и Frederic Malle......
от вторите бих могла да ти пратя проба от Carnal Flower.
На мен ми е много любим, обожавам го в това време на годината, правят ми комплименти, но като им дам шишенцето да се пръснат и 9 от 10 човека припадат и се ужасяват Grinning

# 412
  • София
На мен също ми е страшно любим. Калин от Салон Олфалактив  ми е разказвал, че много мъже искат да го купуват за подарък за жените си, но дамите като го пробват изпадат в потрес . Grinning

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 18:13 от ~Étoile~

# 413
Скрит текст:
Здравейте!
Никой не е подобен на Noa Cacharel, но на крем, ухае Nivea EdT.
https://www.fragrantica.com/perfume/Nivea/Nivea-Eau-de-Toilette-32132.html
Кремав и пудрен, за мен е Narciso Rodriguez Poudree.
https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Poudree-36679.html

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 18:14 от Magda Dimitrova

# 414
  • Враца
Уааауууу, в него има камфор!!! Simple Smile Много ми е любопитно, как може камфор, да се вложи в парфюм? Simple Smile

# 415
А той камфорът на този, му е най- малък проблем. Това е най- мощният класически туберозно белоцветен парфюм на света. Не е за теб.

# 416
Денси, за Carnal Flower ли говориш?

# 417
  • София
Мъжете сигурно го избират, защото е плътска тубероза, която за много хора обаче е главоболна.
Дори аз не го долюбвам.

# 418
Al, наистина има камфор в Carnal Flower. Знам, че ти е любим и съм убедена, че ти стои прекрасно. Той е еталон за парфюм с тубероза, но не е за всеки. Да, по някаква причина, е много харесван от мъжете.

# 419
  • Враца
Аз, харесвам тубероза.

Общи условия

Активация на акаунт