Парфюмни размисли и страсти - 292 тема

• 69 220
  • 759
  •   2
Отговори
# 690
  • 🌊
Здравейте, бих искала да направя подарък парфюм на 12годишно момиче.Какво бихте ми препоръчали цената е без значение?
На Ариана, който и да е от Облаците. И трите са приятни и подходящи.
На Сабрина Карпентър - само розовия шоколад, другите са някак "по-възрастни" и пиперливи
Ескада - подходящи са, там тежък нотен парфюм не съм срещала, всичко е плодове и вечно лято
Ако харесва теменужки Arome Arthes Secret
На Бритни Спиърс EDP са трайни и приятни също. В гимназията носих Circus Fantasy

# 691
cutesmallcat, в студа Nun е прелестен - чист, свеж и красив, но без да се натрапва. Хладен и стилен. Много любим, в топло време не ми допада как ми стои.

В студ харесвам и нося и Granada Salvia. В жега ми идва много сладък.

vmarinska 😘
Прелест нали 🤍

# 692
  • Бургас
Елирост, вижте Лалето на Байредо- https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/La-Tulipe-8441.html

# 693
Най- добрият чист аромат е
Musk Therapy Initio Parfums Prives
Изключително камество по всички линии вк. трае над 12 часа и излъчва чудно.
Никога не съм срещала някой да не го хареса, ако обича такива аромати.
https://www.fragrantica.com/perfume/Initio-Parfums-Prives/Musk-Therapy-66097.html

# 694
Лалето ту ми харесва, ту не ми харесва. Приятелка го има, по същия начин е и тя. Предложи ми да га взема да го ползвам, отказах. Нещо, нещо не ми пасва

# 695
Благодаря за препоръките, ще пробвам.
Досега от Байредо все не се изкушавам, но ще тествам този, пък кой знае.
Инишо ме изкушава много, но ми излиза летен аромат. Денси, някаква "по- студена" идея?

# 696
Не е летен аромат Терапията. Оставете какво пишат. 7 пръсвания и ме усещат на цял етаж в мола.
Иначе Парагон. Мирише на луксозен спа комплекс в Алпите и няма абсолютно нищо друго, което дори да наподобява на неговата миризма. Аз бях потресена като го пробвах и го купих веднага, а при моята колекция и идващи постоянно нови парфюми, това не се случва вече почти никога, особено голям флакон.
Рехаб също е интересен, но Парагон е по- хубав.
Пробвайте ги, това са парфюми за опознаване, за разучаване.

Леле, сега бях в новия магазин за нишова парфюмерия в Парадайз. Ще разкажа или покажа какво точно има.

# 697
Хубави парфюми с усещане за чистота и сапун, за мен, са:

Narciso Rodriguez Pure Musc
724 Maison Francis Kurkdjian
Jennifer Lopez Glow
Byredo Blanche
Maison Crivelli Fleur Diamantine
Chanel Les Exclusifs 1957

# 698
Densi, доверявам ти се напълно, ще тествам
Dewi, интересни предложения
Maison Crivelli ме привлече наскоро с Hibiscus Mahajád, основно заради Quentin Bisch. Имам за разносване, все още не съм стигнала до него, но ще пробвам сапунения. Не подозирах за този Шанел Kissing Face

# 699
Лалето ту ми харесва, ту не ми харесва. Приятелка го има, по същия начин е и тя. Предложи ми да га взема да го ползвам, отказах. Нещо, нещо не ми пасва
аз го имам и много ме радва, но трайността му (поне върху моята кожа) е обидно ниска

# 700
  • Враца
....
Иначе Парагон. Мирише на луксозен спа комплекс в Алпите и няма абсолютно нищо друго, което дори да наподобява на неговата миризма. ...

На мен Lineage Amouage ми мирише, на луксозно спа, на минерали, на чиста вода и чиста кожа.
Приличат ли си ?

# 701
Ще имат ли Нотино или парфюмо.бг скоро някакви по големи намаления?

# 702
Нямат абсолютно нищо общо и по- добре. Аз не понасям този Амуаж. Един от малкото от марката, от които ми става лошо и неприятно.

# 703
  • Враца
Нямат абсолютно нищо общо и по- добре. Аз не понасям този Амуаж. Един от малкото от марката, от които ми става лошо и неприятно.

Странно, на мен ми е чист и мокър аромат.
Още повече ми загриза любопитството Парагон..
Ама , как да стреляш наслапо с тези цени..

Но, така описан,  си го слагам в листата за проба , задължително!

# 704
За мен зимата започва кога замириша на Gucci Intense Oud!
Седма зима вече го използвам и не омръзва..

Общи условия

Активация на акаунт