Как да контролирам мислите си

• 3 658
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
  • Out of the Mix
Първи свалки, дни, седмици, първо мачкане на чаршафите, да лежите и да не се докосвате? Rolling Eyes
Ако не сте се харесвали изобщо, да не се е стигало до усамотяване, без значение къде - у вас, у тях, на хотел.
Аз не мога да си представя да съм в такава ситуация, и да седя като пирон, или пък жената като райска звезда Nature Starпо гръб със свити крака и скръстени ръце. People No Good
Поне да се бяхте опипали и помачкали, разгледали, огледали...SmilePeople Eyes

# 16
Не му става, не те е пипнал. Не съжалявай.

# 17
Да не би да има проблем с оборудването? Да не вдига самолета и за тва да бяга? Много странно наистина

# 18
Ми импотент. Не е загуба. Не го мисли, няма смисъл.

# 19
Никога нямаше да се сетиш и да пририташ баш за него, ако не беше ти пуснал мухата и изчезнал. Свали го от пиедестала, на който си го сложила, припомни си недостатъците му. Причината да не се получи, каквато и да е тя, вероятно си е в него - затова не се оценявай спрямо неговото внимание и благоразположение към теб. И не го търси. Колкото и да ти е трудно в началото, бързо ще се усетиш по-силна и доволна от себе си, ако се въздържиш.

# 20
Нямам обяснение и за това. Времето когато се виждахме и пишехме, той се изкарваше като "бог". Беше идвал вкъщи. Лежахме - и с пръст не ме докосна.
Тоя е с някакво психическо отклонение, честно! Не е нормално за здрав мъж.

Авторке, за какво ти е такъв?!?

Да сте женени от 20 години, разбирам, ама да сте на по 20 и нещо и да си кротува до теб?!!

Не ти трябва такъв. Добре се е отдръпнал. Не го търси, само си създаваш някакви фантазии, които не са реалност.

# 21
  • Сф
Това ,че мъжа не се е възползвал от ситуацията го прави импотентен? Интересно. Други щяха да са приказките, ако беше спал с нея и я зареже след това.
Все тая , нито и дължи обяснение нито нещо се е случило ,  за да има драма за 26 годишната авторка. Като гледам как се е лепнала без нищо за него, спасил се е човека. Може пък в течение на срещите да е решил, че не му трябва на баир лозе.
Авторке , млада си много. С някои ще се получи, с други не. Един интерес, един секс , не е заявка за сериозни отношения та чак да не може да погледнеш други и да се тръшкаш. Не се е получило с този ,чак обяснения да му търсиш " защо, какво", не е много ок.

# 22
Не знам дали е импотентен, но определено не е нормално 26-годишен просто да си лежи до жена, която харесва или поне се предполага, че харесва.
Ако се колебае, просто не се поставя в такава ситуация, т.е. не ѝ ходи на гости, не ляга до нея без нищо....и те така.

# 23
  • Сф
Не знам дали е импотентен, но определено не е нормално 26-годишен просто да си лежи до жена, която харесва или поне се предполага, че харесва.
Ако се колебае, просто не се поставя в такава ситуация, т.е. не ѝ ходи на гости, не ляга до нея без нищо....и те така.
Напротив , те се знаят от преди " ученическа несподелена любов. "според авторката.
Както и да е. Не мисля , че момчето е гей или импотентен, просто явно не иска връзка и секс. Не с всеки , с който излизаш и се опознаваш си лягаш, нали ? Плюс това в един момент е зачезнал. Нормално, не се вижда там.

# 24
Не с всеки , с който излизаш и се опознаваш си лягаш, нали ?

Ами, именно...той си е легнал с нея. И дотам....

Все тая де, сигурно не е импотентен или гей. Просто е тъпо от негова страна. Като не искаш секс или се колебаеш, не се поставяш в подобна ситуация.

# 25
А може като стар приятел просто да я е потърсил.
А това че имал друг интерес /любовен, сексуален/ към нея да е само в главата на авторката.
Това обяснява защо не са стигнали до секс, а само до кафе и раздумка.

Имаме все пак само едната гледна точка.

Все пак е постъпил добре, като не е спал.

# 26
По принцип е по-добре, че се е отдръпнал в този момент. Ще боли, но ще го преживееш и забравиш. Фокусирай се върху себе си, а пък любовта ще дойде сама! Насила хубост не става!!

# 27
Най-вероятно е лежал и чакал ти да поемеш инициативата да му вдигнеш самолета. След като е останал разочарован е спрял да те търси. Има и такива мъже ...

# 28
Според мен го е притеснило това, че си с дете. Твърде е възможно междувременно някой негов близък да му е подшушнал някой "мъдър" съвет в тази насока и затова така внезапно да е стопирал отношенията. Хората все още страдат от предразсъдъци. Каквото и да си говорим - жена с дете си е жена с дете.

# 29
Няма какво да го мислиш. Ако мъж те иска наистина, ще те вземе.
Знае защо е зачезнал, ама не иска да ти каже. И честно казано не ти и трябва. Не задавай въпроси, на които не искаш да чуеш отговора.

Общи условия

Активация на акаунт