Как да контролирам мислите си

• 3 658
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Ти си на 26, така че като "ученическа любов", предполагам, че е на твоята възраст. 26 годишен мъж просто най-вероятно се е светнал, че не му се занимава с жена с дете. Или някой го е светнал.  Ако искаш да го забравиш, най-добре го блокирай навсякъде, така няма да ти излизат съобщения и новини от него.

# 31
И аз мисля че е възможно причина да е детенцето, все пак са на по 26 години. Авторката може също да го покани да излязат на кафе, в случай че откаже значи е решил да се отдръпне и е с пълното си право.
А на авторката бих препоръчала да бъде търпелива с времето, всичко се забравя, но наистина си трябва време. Не става от днес за утре, да си гледа работата, детето, ангажиментите. Успех.

# 32
Здравейте. Аз съм жена на 26, разведена с едно дете. Разделих се с мъжът ми и известно време бях сама, появи се една стара, неизживяна ученическа любов. Той започна да ми пише, кани на срещи. Доста пъти му отказвах за среща , защото имах страх да не бъда наранена. Може би месец след писане аз се съгласих. Излязохме, видяхме се беше много приятно (не го бях виждала повече от 10г), след което той отново ме потърси и срещите зачестяха, комуникацията вървеше доста добре, но изведнъж връзката прекъсна. Той изчезна. Спря да ме търси. Мина над седмица аз го потърсих  , дори се видяхме и питах на какво се дължи това поведение, изчезване и отговорът беше - не знам. В крайна сметка аз усетих, че той няма вече интерес и реших да се отдръпна. Само да споделя - не съм спала с него. И така минаха няколко месеца, аз съм си свободна, търсят ме и други момчета, но стигнах до положение, че аз не допускам и не желая да допусна никой до себе си. Давам си сметка, че времето върви и не е лошо да започна да излизам на срещи. Правя го - но през цялото време аз мисля  за "моята ученическа любов" и не ми се получава с други. Аз си искам него, понякога ми става тъжно, пиша му  той винаги отговаря. Съвсем общи неща от рода на как я караш, какво правиш, но видимо няма интерес към мен.... Как да спра да мисля за него. Гледам постоянно да бъда ангажирана - работя, спортувам, гледам си детето, но просто не ми излиза от ума...
Как да спреш да мислиш за него - като продължиш да излизаш по срещи, а и да се виждаш с приятелки. Може би покрай детето да си се поизолирала и това подновено познанство затова да те е грабнало толкова.
Не е писано, както казват старите хора. Било е само една илюзия.  Като ученици не се е получило, сега отново, значи не сте един за друг с този човек. Хубаво, опитали сте - не става. Наистина, добра е идеята да го блокираш отвсякъде, за да спреш да се фокусираш върху тези безперспективни отношения и да си влезеш в реалността.

# 33
Вариантите са следните:
1. Преценил е, че не иска по-сериозни отношения с теб и се е изтеглил за да не ти губи времето;
2. Осъзнал е, че не те желае;
3. Харесва те, би искал да е с теб, но се е притеснил, не е вдигнал самолета, още повече се е притеснил, помислил е че се е изложил и е изчезнал;
4. Има друга, по-привлекателна/по-подходяща в неговите очи опция.
Каквато и да е причината за изчезването, той не иска ти да я знаеш.
Какво да правиш?
Не го търси, не му звъни, не му пиши.
Да вкарваш зорлем в живота ви с детето друг мъж само и само да го забравиш или да не си сама също не е добро решение.
Просто се успокой......само на 26 си.
А, мъж да се хвали с креватни умения ми звучи точно като жена да изтъква колко е красива.

# 34
Само да споделя - не съм спала с него.

Защо не си спала с него, след като очевидно сте имали взаимно желание за това !?
Нямам обяснение и за това. Времето когато се виждахме и пишехме, той се изкарваше като "бог". Беше идвал вкъщи. Лежахме - и с пръст не ме докосна.

Интересно - изкарва се като "Бог", отивате у Вас, и не те докосва.... това е напълно нормално, ако сте на по 13-15.... ама за хора на по 26 години.... Аргумента, че някой му е подшушнал да не се занимава, защото имаш дете, е нелеп - той идва у Вас, това от мъжка гледна точка, като изключим мъже на по 13-15, не отиваш в дома на жена за да пиете кафе.... Макар че знае ли човек, може в обстановката да е видял неща, свързани с детето и това да го е отблъснало.... ама и за това има решение, има хотели и т.н. Моя съвет - спри да гледаш на него, а и на когото и да било, по приказки/спомени от едно време, а гледай действия - действията на един човек, в частност мъж, показват много за това какъв човек е, какъв характер е и т.н. Никой истински мъж няма да се хвали сам себе си - това е нелепо. Успех!

# 35
  • Paris, France
Беше идвал вкъщи. Лежахме - и с пръст не ме докосна.

Не вярвам в зодии, но: Зодия Лъв ли е?

# 36
  • София
Животът ме научи никога да не чакам никой. Няма какво да мисля, да анализирам и да обръщам нещата така, че да оправдавам нечие поведение, за да ми олеква. Когато някой не ме търси, не търся и аз. Когато някой ви иска това много си личи, но когато не ви иска, това още повече си личи. Нямаме място там, където не ни засвидетелстват уважение и внимание. Всичко останало е патология, "несподелената любов" сама по себе си е патология, мазохизъм и ниска самооценка. Не ви търсят, значи не ви искат. Точка! Продължавате напред. А защо сте се фиксирала именно в него, това сама можете да си го отговорите

Общи условия

Активация на акаунт