Какво ви е мнението за сексуалната освободеност?

• 1 400
  • 32
  •   1
Отговори
Не говорим за определена възраст, а за всички. С известни граници и правила, разбира се. Без мамене на партньора и излишни рискове.

# 1
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Миии, дупе да им е яко на сексуално освободените 😃

# 2
  • София
Какво значи "сексуално освободен/а"?

# 3
  • Пловдив
Говори ми в цифри 😏

# 4
# 5
Да игрем на думи и наречем нещата с истинските им имена!

ку _ _ _ л _к

# 6
  • here and now
Не говорим за определена възраст, а за всички. С известни граници и правила, разбира се. Без мамене на партньора и излишни рискове.
Каква освободеност с толкова много условия?!?!
Иначе мнението ми е "Всеки да си гледа неговата паница, или каквото там в случая"...

# 7
За отворена връзка ли говориш?
За суингове ли, за тройки ли, за четворка за белот ли😀

# 8

На мен ми прилича на промискуитет, но може и да бъркам... Кажете си мнението де, не се плашете Simple Smile))

# 9
  • Down south
Някакви параметри все пак.
Жени, мъже, животни и т.н. Close

ПП Пак ли се започна със събирането на някакви точки Rolling Eyes

# 10
  • София
Не става ясно тази освободеност с партньора ли само се демонстрира или навсякъде и по всяко време.
С приказки, с действия или и трите?

# 11
  • София
Кой какво прави в спалнята си, си е лично негова работа.
А пък хора, които не могат и един въпрос да зададат като хората.....

# 12
Мисля, че е доста ретро, ако се отнася до многобройни партньори. Беше модерна преди десетилетия. Сега по-скоро трябва да си охраняваш органа и да не даваш достъп на всеки закъсал.

# 13
  • София

На мен ми прилича на промискуитет, но може и да бъркам... Кажете си мнението де, не се плашете Simple Smile))
Мнението ми е, че чуждият сексуален живот е личен избор и не влиза в работата на другите. Накратко – грам не ме интересува. Стига да няма нарушение на закона.

# 14
  • София
Доколкото мога да сглобя въпроса от авторката, става дума за сексуална освободеност с партньор след 55. Ами вероятно ще се наложи включване на някои инструменти, ама това не е освободеност, а нужда. 😜

Общи условия

Активация на акаунт