Отговори
# 15
момичета,
запитах аз в Майките дали са чували за индигови и кристални деца.
ама да запитам и вас? Wink
Чували ли сте?

# 16
  • гр.Добрич
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

Честито и на месечинковците.

Малкия снощи ми разказа играта. Цяла ощ мънка и се върти неспокоен. Сякъш отдавна не ми е било толкова криво. Сутринта направо бях като парцал.

Айла крема да не е такъв дето ги правят на място?

Ember и Ивчо не иска мляко. Трябва много да огладнее и да няма избор. Даже вечер баща му го храни и аз държа една пееща играчка и така. Много е трудно. Важното е че Вики е озравяла.

Дани песента е много хубава, но с моя нет почти нищо от тези клипчета, които пускате не мога да видя. Ивчо не и обърна внимание и препочете рекламите по ТВ. Ами мъже, няма романтика в тях. Laughing
Лек ден мацки.

# 17
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !ДА СТЕ ВЕСЕЛИ И ЗАСМЕНИ!
Честито и на всички ставащи на половингодинка!
Ех че хубава темичка!Дано само с хубави новини я напълним!
Валка шапка ти свалям страхотни са ти мартеничките! Hug newsm10
Васия и ние заспиваме само на гърда,ако аз съм вкъщи, Wink  иначе тати я приспива много бързо с леко подрусване на колене,а понякога си заспива съвсем сама ,когато е уморена. Суче през два часа нощем когато я болят венчетата,но когато ни се показаха и 2та долни резци спа цяла седмица от 22 до 6 сутринта!
Сега пак суче на често и се плюнчи и гледам че горните се оформят през венеца сигурно скоро ще се появят newsm78
Пепър бързо се оправяйте че се задава пролет и разходки и игри навън а защо не и съвместни разходки по парковете! Hug
Gvendolin не  Shocked,какво е това?

# 18
за да не повтарям ... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=169071.0 това е темата за кристалните и индигови деца

# 19
Честита баба Марта!!!!!!!!!!!!!!!!! На всички бебчета и на техните мами и татковци
Честити месечинки и на всички празнуващи днес!

# 20
  • София
Gvendolin като се зачетох първоначално в теничката ми стана весело, защото някак си много подхожда на ника ти  bouquet

не мога да кажа, че разбирам за какво става въпрос, но в общи линии ме заинтригува.Доста време ми отне докато по прехвърля темичките с

всички линкове и не съжалявам, но смятам че по- голям интерес би имал родител с подобни съмнения за детето си, а за сега аз нямам такива.

Като бях малка и аз имах разни способности, които постепенно с годините отшумяха...по- точно в пубертета.

пюрета със заешко месо има на Ганчев

Мисля че изследванията ни са добри  Grinning Hb е 124

Elwing ако нашите имаха такъв павилион щях да имам още 10 кг отгоре  Joy  Blush не се появихте с Ивчо, но разбрах, че много е мрънкал

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 09:05 от Нори

# 21
Честита Баба Марта на всички! Да сте бели и червени, румени, засмени! Честито и на всички месечинковци!
Аз пак набързо пиша, докато малкия заспива, хапвайки... Че бързам и да готвя, да правя  крем карамел ако успея, докато и двамата спят и после пак да излезем... А съм като парцал след снощното поредно 100-кратно ставане.  Tired Но нашето второ зъбче май е пробило днес, не съм много сигурна, но май боцка. Кажете ми да започвам ли да захранвам или да изчакам още малко, че се шашнах нещо??? Баткото ни го захраних по-рано, но сега не бързам. Само да не стане пък прекалено късно...?? Няма опасност да заслабнем като че ли, ама знам ли... Да видя и резултатите от изследванията и тогава да му мисля май...
Аila, дано успееш да намериш мехлемчето, че е неприятно всичко наново! Нещо специално ли е, че не могат да го приготвят?
Велмар, жалко за проблемите днес! Стискам палци днес да ти се случи нещо хубаво, че да ти разведри деня.. Все пак е 1.03. и на мен на този ден ми е едно пролетно вече..
dani777k мерси за песента!
blanc, дистанционните явно са слабост за бебоците. Нашето вече е надраскано от зъбчетата и на баткото и на бебчо. Татко им беше "очарован" след първите драскотинки, че тогава и ТВ беше нов.. Имай го предвид де...
Хайде, аз ставам. Ние вече втори ден спим 15 мин след обяд. Ето го, вече се е наспал и не ме пита как ще успея да готвя.. Сега и другия ако скочи и... Уффф.. Иде ми да се гръмна вече, вярвате ли ми?   #Crazy
Хайде, чао за сега!

# 22
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
Да сте румени, засмени, весели, здрави и щастливи, бебоците, мамите и татковците, и разбира се, ако има каки и батковци  bouquet

Аз отдавна не съм се включвала, но почти се завърнах на работа, а след месец и окончателно, така, че сега търсим детегледачка, умуваме, кое как, и се мъча да прекарам малкото останало ми време само с бебчо, че май не ми се оставя толкова малък на детегледачка, но няма начин.

Иначе, имаме си първо зъбче, , стои спокойно седнал, иска да стои повечко изправен, научил се е да се придвижва като се обръща по корем и по гръб много бързо. Вече сме 72 см и тежим 8.020кг. Започваме с попари.

Като се по окопитя малко, се надявам отново да влизам по-честичко при вас, и сега трябва да се опитам да изчета каквото сте написали..... Laughing

А да, има ни в списание "Моето бебе и аз" - една снимка озъглавена Коко и Митко. Изрязавме я и си я слагаме в албумчето за спомен

# 23
  • Sofia
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ!
ЧЕСТИТО И НА ШУШКОВЦИТЕ, КОИТО СТАВАТ НА ПОЛОВИН ГОДИНКА!

Поздравът е и за всички,  за които февруари беше малък месец и не успяха да празнуват точно на датата!
Бланк, и Димана има слабост към дистанционни и телефони. Аз и ги давам, естествено не всички.
Дани, песента е много готина, пък и тескта е  newsm10
Довечера ще накарам мъжа ми да подаде декларация за помощи, въпреки, че знам какво ще ми отговори, ама аз ще се запъна да не ги оставяме тези пари на държавата. Ей, това колко текили са само
Пеперче, сега като сте болни, кучето ли ще ви разхожда?  Twisted Evil
Pouh, видях снимката в списанието – супер сладки!
Така като ви чета, май почти всички бибоци ги мъчат зъбите. Направо не мога да сипозная детето, вече не мога да й викам Добринка.Тази нощ за първи път ме държа будна от 4 до 6 сутринта. Май доста неща ми се случиха за първи път тези дни Mr. Green Майтапа на страна, ама много ме свива сърцето като я чуя че плаче., тя когато бяха коликите не плачеше така. Ох, дано приключи бързо този период. А бе има няма все до две години ще им израстнат зъбите Joy

# 24
  • у дома
ето нещо забавно ЦЪК   Mr. Green  Joy

# 25
Здравейте отново моми4ета Hug.ние днес бяхме цял селдобед в парка.
Пух, 4естито ви зъб4е Grinning Дани, мерси за песента- много е готина Peace А ина4е аз се отказах да купувам игра4ки , защото всъщност като се замисля ги купувам заради себе си...Дари се радва и тя на дистанционни и телефони...Ама такава радост 4е не може 4овек да се докопа и раговор да проведе ooooh! Ина4е ние току що се прибрахме от дългата разходка  и като бях на въздух с много мами и беб4ета с е по4увствах наистина по-добре.Сега отивам да й правя каша, 4е порпуснахме с разходката и после ще  пиша Peace

# 26

Хайде да почерпя за Именният ден на Марти.......Сега реших,че днес ще и го празнуваме официално.......но от другата година... Mr. Green По принцип бях чела,че е на 14-ти април ,ама това никой не го знае........така че празнуваме днес....
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА МАРТИН

ДНЕС СЪМ МНОГО ДОВОЛНА,НАШИЯТ ТАТИ СЕ СМИЛИ НАД МЕН И ИЗВЕДЕ САМ МАРТИ НА РАЗХОДКА И АЗ ПОСПАХ 3 ЧАСА,сега отиде да купи китайско за вечеря....... Embarassed

# 27
Здравейте Simple Smile
как сте днес?
Аз съм много хепи. Изхитрих се много яко днес и направих така, че хем детето да е доволно (т.е. да спи на чист въздух), хем аз да сън на кеф (т.е. да прекарам целия ден пред компа). Ето я и тайната на успеха: изкарах столчето за хранене на Дари на балкона и я сложих да спи там. Взех си лаптопа и се изнесох и аз на балкона. Опънах се на шезлонга и прекарах страхотни 4 часа. Дето спинка, аз си цъкам нета, идилия....Сега обаче малката е будна и в разцвета на силите си. Крещи тук, подмята някакви играчки, пръхти... забавлява се . Аз от време на време се обръщам към нея , оплезвам й се и пада такова хилене.... Не знам дали е от пиърсинга на езика ми или самата ми физиономия докато се плезя, но на последък това й е супер забавно.
В духа на темата за неспящите съкровиша и аз ще се включа: Дари уж спи , ама промрънква нощем. Налага се 2-3 пъти на нощ да пускам сешоара.
Бубченце, алергията ни си е все така алергична. Чудя се като се изчисти от пъпчиците дали да не пробвам да й дам попара и вътре да има сирене. По силно доказателство от това няма как да си дам.
Dreams, някой ден може и аз да направя някоя темичка. Но за сега мисля  да пасувам. Вкарвам си креативната мисъл в правене на сайта на Дари. Бях го почнала много оптдавна, направих го, пуснах го и не ми хареса. Последва втори- твърде лигав, според мъжО, и сега сме на 3ти опит с картите на късмета Simple Smile Надявам се скоро да е готов, но нещо не мога да подкарам скрипта с блога й...Опа отплеснах се.
Хайде целувам ви и до скороооооооооо

# 28
  • Някъде там...
Здравейте и от нас в този слънчев ден днес!
Току що се прибрахме, цял ден навън , направо се размазах от кафета Sunglasses

Току що чух по новините, че от четиризнаците от Добрич е останало само едно живо  Cry. Толкова мъчно ми стана......
Дано последното се оправи baby_neutral baby_neutral baby_neutral.
Нямам думи просто......

# 29
  • варненка от София
Честита Баба Марта и от нас!
Здрави, весели, засмени, много послушни и много надарени!
Hug

Общи условия

Активация на акаунт