Отговори
# 30
  • у дома
пак съм аз  Hug

и ние днес бяхме на голяяяяяяяма разходка, утре пак Wink а до преди малко Миташки ни беше на гости, по късно ще сложа и снимки в албумчето  Mr. Green  а пък след днешното клипче как хапва Ния, реших, че през ден, през два ще й правя нови клипчета  Mr. Green много е забавно, а и тя като ги гледа си се кефи страшно много  Joy  hahaha 

MimSss, ние сме пропуснали новините...  Cry

# 31
  • София
Здравейте момичета!

Влизам за секунди само да се похваля, че вече имам ВТОРО зъбчееееееееее newsm47
То затова толкова е плакало милото ми последните седмици, а лошата му майка му се сърдеше ooooh!
Сега спи и дано да е кротко тази нощ да поспим и ние с татито. Иначе днес цял ден бяхме по улиците. Голяма разходка направихме.
Дриймсче - не знам какво си пише мила на тези данъчни декларации ама журналистическото ми образование явно е крайно недостатъчно, за да попълня една такава. Направо се почувствах пълен профан smile3511 smile3514
Мамо Маргоооооооооо - ХЕЛПППП newsm51 newsm45
Хайде, че трябва да чета новините...Уф, сега видях, че трите бебета са починали...Горките душички... Cry

# 32
честита баба марта! благодарности на блу за хубавката нова темичка... и на адашчето за заглавието! Да сте живи и здрави всички - малки и големи!

# 33
Ох това за бебенцата много тежко  Cry Дано последното да оживее миличкото  Praynig
mmilena, като си казала да бъде имения ви ден... нека е така  Hug Мерси за вкусотийките, да сте живи и здрави bouquet
nana77, честито ви второ зъбче злато! Да са ви белички и здравички всичките  Heart Eyes

Нори, само ти мило ми каза за заешкото, май ще трябва пак моя подход да предприема .....  Joy

Нали си ме знаете че не си мълча затова пак ще ви питам   Mr. Green Който е хранил мъника си със зайче бърдже да ми каже на коя фирма има заешко освен на Хип и Ганчев???

blueeye®, какво направи това дете, чак искрено ви завидях как папка само....ей такова хранене е удоволствие - да си мълчите, да си слушате музичка и бебка да си отваря устата на всяка лъжичка  Party А ние то колко приказки изприказвам, то колко песни пея, то я паркирам пред ТВ-то уж да се занимава.... то на маймун съм заприличала   #Crazy ама файда йок  #Cussing out Не, ще и не ще.

Адашче, няма за какво да благодариш слънце, кажи сега ти Ники кво си прайка  Heart Eyes

Не помня друго какво исках да пиша, затова спирам  Embarassed
Лека нощ  Heart Eyes

# 34
Вал-Заешко има и на Гербер и на Семпер....
нана77-Честито ви 2-ро зъбче....Много да са здравички и белички!!!
Блу Ния е много сладка.........А това с клипчетата добре си го решила...Много са ценни особенно ,като мине малко време...Аз скоро разглеждах клипчетата на Марти от съвсем малко бебе и ми стана  много мило и свидно.....и ме хвана яд,че не съм и направила повече............
хайде лека..........

# 35
  • Някъде там...
mmilena честит ти именник Grinning 

val аз съм виждала в Била на Овко заешко Grinning

# 36
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ОТ НАС С НАДЯ !!! newsm51 smile3525

Какво сте направили за няколко дена ви изтървах и цялата тема сте изписали, че и нова сте започнали. Голям зор докато изчета всичко.
Да ви се похваля тази седмица татито ни заведе във Велинград. Имаше бридж турнир, покрай който си прикарахме чудесно - тати игра карти, бебка беше с баба си /нали тати води навсякъде с нас и тъщата/,баткото не излезе от басейна, а аз току си измислях нова глезотийка - масажче, басейнче, кафенца, козметик. голям кеф всички в къщи питаме за още.

За подаването на данъчните декларации, относно облекченията не се безпокойте няма срок.Минала година моята я подадох юни месец, а по нова година се вяснах да си получа парите.

Ember     и ние много харесваме дистанционни и телефони, но не правете грешка да купувате такива играчки, просто няма да им бъде обърнато никакво внимание, по-добре им дайте някакви неработещи такива, те повече ще свършат работа от играчките. Така беше при баткото,а и сега не е по-различно, да им се чудиш откъде разбират кое е истинко, кое играчка.

Eliona По повод таласъмията,това което са ти казали са врели некипели. Майка ми е с таласъмия и тя се предава по женска линия, ако я има при мъжа, тя се спира и не се предава по наследство . Характерно е за нея, че някоя пра-пра-пра и нататък баба е била болна и я предава на наследниците си, но при всеки следващ е все по-слабо изразена. При мен ми казаха , че единственото проявление, е че хемоглобина винаги ще ми е нисък и нищо повече. В тази връзка и на Надя Hg е 98 и педито искаше да ни изпише въпросните капки /чието име сега ми изкочи от главата/, но като и казах, че майка ми е с анемия, аз и баткото сме с нисък хемоглобин, тя се отказа и изпрати мен на изследвания, защото такива на децата се правят след 1,5 год.  Баткото като беше малък, докторите изрично ми казаха че анемия се "доказва" единствено след обстойни изследвание. Ако няма в рода "болни" няма от какво да се притесняваш.  Леле абе аз много съм знаела за тази таласъмия.

Стига толкова от мен че доста дълго се получи Heart Eyes

# 37
Много ми стана мъчно за бебоците наистина!Горките душици!Дано последното се окаже силно и оцелее! Praynig
Нана ,заповядайте на гости утре до към 14ч сме си вкъщи !После ще пътуваме но може да се уговорим и за другата седмица!Да ви видим новите зъбчета най сетне!
Честито зъбче и на Пух!  bouquet
mmilena честита ти именничка!Да ти е жива и здрава с бузки като мартенички! Hug

Divas няма незахранени деца  Wink,не се тревожи,но според мен може би е време да го захраниш ако седи стабилно,проявява жив интерес към твоята храна и се опитва да си вземе,има много схеми за захранване в подфорума,хващаш една за ушите и действаш! Hug Целувки на двамата немирници!Честито ново зъбче и на вас!  bouquet

# 38
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, ДА СТЕ РУМЕНИ ЗАСМЕНИ!

Айла, до нас има аптека, която прави всякакви лекарства по рецепта. Намира се на Стамболийски след Константин Величков. Ако не намериш по-близо до вас препиши ми рецептата на ЛС и ще ти го поръчам.

# 39
  • София
Хайде добро утро!
Оцеляхме и тази нощ hahaha

Младежът продължава с ревовете вечер и се буди доста начесто. Два пъти става и тази нощ, но бе сравнително по-спокоен.
Лошото е, че и тези зъби ни се отразяват на апетита към обедното меню и почти всеки ден ми се мръщи на пюретата, а са Нестле и ги ядеше с удоволствие.  newsm78
Добре поне, че сутрин кашите не ми отказва.
Мамо Марго - писах ти на лични!   bouquet
Хайде до писанееееее

# 40
 Tired Добро утро... Мен ако ме питате вече е добър обяд, че пак сме будни от 5, ама това е друга тема.
Кърменето се превърна в акробатично изпълнение, но-о, няма да се дам. На тази възраст баткото се отби поради никнещи зъби и прогресивно нарастваща проклетия  Laughing А сега- не на мене тия!!!
Ще ревем, ще крещим, ще се храним ходейки из целия апартамент, ама ще се кърмим! Хау! Аз казах!  newsm48

# 41
Добро утро,моми4ета HugИпратихме татито на работя и денят запо4ва с пълна сила.Дари ве4е мрънка- май й се доспива.
Валка- заешко има и на Гербер и Овко. Аз от Гербер съм доволна.И пуешкото и пилешкото,което дадох за 1-ви път беше на ГЕрбер.
elia_gg ,много ми е интерсно какви са ви акробати4ните номера Joy
Хайде- отивам да я приспивам- после пак ще пиша на спокойствие( надявам се)

# 42
velmar, само на челна стойка не съм го кърмила ooooh! Седнала, легнала, права, крачеща, подрускваща, полюляваща... на леглото, на столчето на батко, подпрян на таблата на неговото легло, сложен на кухненската маса, лазещ покрай мен съм го изненадвала с цица в устата- белким захапе... Приемам още идеи от препатили мами... Сега се кърмим мно-о-ого пъти вечер и през нощта /отказах да се прибирам за обедно кърмене, при което изсуква 2 милилитра и половина/ , та като се прибера след работа гърдите ми са  bombs
Страшен бяс ви казвам #Cussing out
Да ми е живо и здраво детето, ще е диво като майка си  Crazy

# 43
  • софия
Добро утро,мацки  Hug!
Тази нощ поспах,като хората,защото майка ми е вкъщи и са прекарали ноща с Найа  Mr. Green!Аз в 10.30 умрях от раз и се събудих в 6.45  Grinning!
На Найа от известно време и се появиха дребни пъпчици на бузките,като от претопляне-такиваедни сухички,чак ми се струват,че са такива с беличко накрая,но не гной.
И започвам да се чудя дали няма алергия...Тя принципни и ми повръща,още от както се е родила,но за това бях престанала да се тревожа,ама сега и на два пъти,като видях,че има и малко слуз в акито,бузките са и такива сухички...
Някой знае ли,какви са симптомите,за алергия към белтъка?
Обърквация,на вас как ви откриха алергията?
Днес може да заминем за уикенда малко извън Софето,но не сигурно  Close,каза татито.
Вчера ходих да си избирам,подарък за 8,но с този широк гъз в нищо не се харесах,и накрая си изнамерих в Есприт и си взех два панталона,мой стил-кежал  Joy.На Найа и взех жестоки маратонки от Фокс  Laughing и на нея за 8-ми.Ако днес не заминем,ще обиколя и днес за нещо друго,може би,ще се завлека до Сити центъра.

# 44
  • София
Elwing  Heart Eyes пълна ти е кутията  Hug въобще не се притеснявай   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт