Отговори
# 60
Здравейте отново Hug
надявам се вече да успея да ви пиша, като се хвана да ви пиша и после пак изоставам многооо.
Първо да ви честетя баба марта на патерца да сте весели и засмяни всички.
ние все още нямаме зъбчета
относно месото за сега ядем само пилешко, а попарка хапваме от 5 дена с сиренце ималко захар
(Татето вика да не и слагам захар) и шипков чай
нещо напоследък сме кисели и само да види лъжицата и неиска да яде , върти се и неиска
слагам я в шезлонга и едвам с баламосвания , песнички успяваме да изядем половин бурканче на хип, а иначе си го ядеше цялото.
мисля си от другия месец да я запиша на кухня, имали няко от вас вече даса записани

# 61
Здравейте мамчета и бебчовци:)
Пиша набързо-много сладка темичка и когато имам време ще чета
Болнички сме вече трети ден-изписаха ни антибиотик,за да не тръгне възпалението по-надолу от гърдичките.много е жално детето ти да е болно,даже като го цункам по нослето и му казвам"взимам тая гадна болест"-по добре аз , отколкото той.Заспива трудно от сополките,Събужда се от кашлицата, мъчат го забките и докато заспи пъха в устата и биба напряко и ръката и бибата от шишето.Таласъмче от 2 през нощта будуваме до към 4,5 часа.Говорим си,смеем се,плачкаме и така.
Целувки и честито на всички празнуващи!Да сте здрави-това е най-важно,другото може да си го купим

# 62
Днес най-накрая стигнахме до ортопеда. Гледа на ехограф тазобедрените стави- всичко е наред. Попитах и за вратлето скоето имахме проблеми,но каза че вече се е оправило и не се криви.
После докато се приберем и малко ни наваля дъжда или по скоро мен ме наваля,защото Тони беше завит с дъждобрана.
pepejeans дано по-бързо да оздравявате и да не се мъчите. Praynig
snejko нещо се загуби напоследък. Тук в Пловдив записват от 9 навършени месеца,но трябва да подадеш по-рано молба. И понеже аз се помотах ще почваме от 1.07. млечната кухня. Казаха ми че има и частни кухни и може би ще се запиша да вземам храна от там по-рано. newsm78
Ember забравих да запиша телефона на ортопеда,но ще се разходя тези дни до-там и ще ти пиша после на лични.

Ставам че плачем и ни е време за баня. Hug

# 63
Здравейте всичкииии!!!!
Не съм ви чела,но искам да се похваля,че Йоана днес се изправи сама в кошарката.Освен това вече пълзи,стои седнала без да се клатушка и играе непрекъснато. Simple Smile
Зъб обаче още няма.Макар че и това се очаква скоро.Осанита много и помага но пак има пробуждане нощем.Целувам ви и пак ще пиша.Просто нямах нет известно време.

# 64
  • Габрово
Здравейте и от мен.Първо да ви се оплача.За тодоров ден ни подариха лятна количка.До тук добре.Само че на първото излизане с нея и се извадиха колелата ooooh!/добре че съм се омъжила за майстор тричко че я поправи Mr. Green/То туй мойто един късмет...
snejko,ние от миналата седмица сме на детска кухня.За сега съм доволна-разнообразна храна и най-важното всичко си изяжда. eat

# 65
mаvi , каква ви е коли4ката?И аз запо4вам да се замислям за лятна, макар 4е моята не е тежка и летния й вариант ме устройва,но ...искам промянаааааааааааа Party
Ина4е- за детските кухни, май в София само се дърпат преди 10-и месец newsm78
cveta80 браво на твоята сладурка Hug.Абе- много пъргави тия деца.Дари седи седнала но понякога се килва настрани.А и дупето й тежи, та не можем да преодолеем гравитацията още Joy.Ина4е умира да седи права  в мен и да се друса или прикляква ooooh!>А моите ръце ще станат силни като на ПОпай ли дълги като на татко Барба Crazy
МОми4ета, аз съм тази ве4ер на работа до късно, така 4е раз4итам на компанията ви Wink

# 66
Здравейте! Днес с това преваляване не успях да изляза. До обяд имах тапи домакински задължения, а после - дъжд.
Днес за първи път дадох попарка на Маги. Изрязах коричките на хляба, надробих го, добавих сиренце, масло и малко захар, полях го с гореща вода, после го пасирах и това дете щеше да ми откъсне ръцете от дърпане към устата. Хареса й. Днес я хванах да бърка в контакта. Утре ще купуваме предпазители/капачки. За сега има залепено листче. Сега е в коридора и дърпа дрехите които са на простора. Ама ми писна постоянно да вървя и да вдигам, а тя да ги сваля. Днес огромно впечатление й направи епилатора - така му се смя. И посяга с ръчички към него. Любопитна е доста.
pepejeans , дано скоро отшумят всички проблеми.
Аз ще взема да се пробвам за детска кухня от следващия месец. Освен броколи и домати, май друго не остана което не съм й давала. Заешко месо също не съм давала, ама ще видим. Има време.
Хайде за сега толкова. Много целувки за всички бебоци.

# 67
  • София
Здравейте! CryДейвид падна от коша си на пода преди малко до като му правя вечерята без негов надзор.Как е паднал акъла не ми го побира.Най вероятно се е навел напред.Ама е високо-коша беше върху спалнята.Милото ми - плака малко,ама аз съм в стрес newsm45.Сега кой знае колко време ще съм под напрежение да не му е станало нещо.Най вече защото знам за един случай подобен на падане на бебе с лоши последствия.

# 68
Добър вечер на всички мами, може би и татита, и на малките незаспивковци, които компанират на форумците! newsm53
Драсвам по малко и скачам че тая вечер ще вилнея навън. само да се оплача пак...то навик ми стана. Значи и Даниел тази седмица падна на пода. Издрънча се по корем и голям рев беше. Изпаднах меко казано в паника... Ужас.
Другото - отказва да яде мляко с биберон. Въобще нито вечер, нито сутрин ядем мляко. незнам какво ще правя с него вече... Не мога с лъжица. С биберон поема само вода и някои сокчета. Абе ужас. Сега поне му харесва детската кухня, на която го записах.
И трето - голям мор са тия зъби. Ама голям. Няма сън, няма мир. рев и мрънкане, пък зъби никакви още нямаме. newsm78 Cry
Преди да драсна навън искам да ви попитам дали имате изграден режим за спането на малките? През 2 часа, през 3 часа или който когато му се спи да си заспива????

# 69
  • София
   Благодаря на всички който предложиха да ми намерят лекарството   bouquet  bouquet
   Успях вчера най-накрая да открия аптека в която всъщност това беше проблема да го забъркат. Таткото който асистираше на лекаря в разлепването вечерта се направи на лекар и разлепи това което беше слепнало отново. Сега я мажа и нямаме проблеми. Надявам се да не се случва отново.
   За буденето и ние се будехме доскоро сигурно на час, но последните две вечери Ваня спи поне малко повече. Аз лично само ставам взимам някое от бебетата или и двете и си лягам с тях като им давам да сучат. Те заспиват и ако се събудя ги оставям по леглата ако не спим заедно  Simple Smile
   VesiG това което си описала е едно към едно като при нас  Simple Smile Вечер хапваме по-начесто защото през деня има по интересни неща. Приспиваме се само на гърда, но засега не се оплаквам тъй като никога не съм ги разнасяла с часове за да заспят. Единствения проблем е че така често заспивам преди тях и реално спим заедно, но на мен обикновенно ми е и приятно  Simple Smile
    Декларацията за връщането на данъците и ние я подадохме и се надявам да не сме объркали при попълването . Ние също не сме женени и няма проблем за декларацията.
    elia_gg  ние също се кърмим по всякакви начини, но просто защото ги кърмя навсякъде и между другото а не защото се дърпат. Реално досега стачка не са ми правили, но ние още не сме всъщност захранени а и залъгалки не ползваме може би затова. Защо не пробваш методите които се предлагат при стачка, тоест на тихо и спокойно място или пък имаше с гердан на теб с който да си играе?  Радвам се че въпреки проблемите не се предаваш  Simple Smile

# 70
Ронкис, сега да ти кажа набързо- Ако си е паднал на 4елото - не се притеснявай ,защото това им е най-твърдата 4аст Peace.Наблюдавай го за прекомерно повръщане или отпадналост-да си знаеш п опринцип.Разбирам те напълно, тъй като и Дари неотдавна падна от същата висо4ина оставена за малко без надзор, само 4е от шезлонга ooooh!,който я беше захлупил.Представи си какъв шок изживях и аз като отидох да я видя и не я виждах #Crazy.Сега ТИ се успокой.Нагушкай мъни4ето и не мисли за лошите неща Hug.Вси4ки знаем 4е паданията тепърва предстоят, но като се слу4и  .... Rolling Eyes
Karim, пробвай с 4аша да даваш млякото.Дари понякога пие вода с нея Shocked( а тя не лизваше въобще Naughty)
И...приятно изкарване на ве4ерта.......... Wink Party

# 71
Докато изчетаааа, изпих 3 чащи бира и  се омотах. Дано малкия спи до сутринта

Ние сме от 1 седм. на детска кухня тук в София. Вярно, че се дърпат малко, не сме официално, от 10 мес. ще подаваме необход. документи. Жената от кухнята и с бурканчета ме уреди!!!
 Само следобедното(кисела) не давам, предпочитам плодовите пюрета или каши

По повод проблемното хранене, не сме от проблемните, но явно губи интерес по някое време . Под столчето имам кош и играчки и подавам една по една, така го баламосвам. Другото е, вдигам нова поредна играчка нависоко- той зяпа да я гледа и атакувам с лъжицата

Само да добавя- изпитвам ужас от такива падания на бебета от спалня. Нашата е висока и долу е теракот. Направих му кът на земята с килимчето за гимнастика, играчки а по стената възглавници и като ми се наложи дори за 1 мин. го оставям да се търкаля там. И ние обезопасихме контактите!

Лека и спокойна нощ от нас!

# 72
  • Габрово
mаvi , каква ви е коли4ката?И аз запо4вам да се замислям за лятна, макар 4е моята не е тежка и летния й вариант ме устройва,но ...искам промянаааааааааааа Party
Mисля,че марката беше Galaxy или нещо подобно/към 80 лв./.Като цяло количката е много лека и удобна,не е като комбинираната,но колелата/задните са единични и неподвижни/ се държат на едни тънки пласмаски и задължително трябва да се преправят/чувала съм и от други майки за падащи колела,но не ми се беше случвало/.

# 73
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ !!!

# 74
Честито на Наско, последното ни половин годишно човече

ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ

Ужасно много пишете, браво на вас!
Елиона, може и да е от царевицата, на Нети Ивчо получи алергия и от това, та сега доста внимават със захранването. Ама тези малчугани какво почнаха да падат като круши, явно да чакам и аз всеки момент, макар че не сме от най-подвижните. Летни колички и аз почнах да избирам. Но съм доста колеблива, та не знам. Искам да е лека, това знам със сигурност. Днес дадох спанак и сметана на малката и май й харесва, но пък и аз проядох спанаци и лапади чак през бременността си, така че може и да има връзка. Май доста бързо почнах да въвеждам новите храни  newsm78 Елеонора вече яде пюрета около 20-тина дни, но все още смуче лъжичката и езичето го слага над лъжицата. Кога ли ще се научи? Хайде лека нощ, че най-сетне се приспа.

Общи условия

Активация на акаунт