Отговори
# 75
  • варненка от София
Честит 3-ти Март на всички и от нас!

Днес беше прекрасен ден за разходки и го използвахме до дупка. За паданията ние имаме регистриране вече 2 от спалнята, класически стил, търкул, туп, рев и после радост, щото мама се лигави.
Ние все още караме на плодове и зеленчуци и все още не съм въвела месата, но в скоро време смятам да ги започна. За сметка на това сме опитали богат асортимент плодове и зеленчуци, като изключим бобовите, доматите и чушките, тях ще са чак на лято, да стигнем годинката.
Относно количките за сега не мисля да купувам нова, сегашната си я харесвам и ми е удобна.

Утре се надявам да е хубаво времето, защото смятаме да щипнем или към Златните и Дружба, или в морската на дълга разходка.

Иначе от 12.03 сме във София за около 2 седмици, младостките мами, да се готвят, ще ги притесняваме за разходки  Mr. Green

Сега обаче съм лека нощ, че татито чакааааааа  Blush

# 76
Честита половин годинка на Насето на ели 78

Последна редакция: сб, 03 мар 2007, 09:52 от eli_ym

# 77
Честита половин годинка  Hug.Ей- ама добра дата и за този празник Wink
eli_ym , ама  много хубаво подаръци раздаваш Wink
ЕЙ с тази царевица сега няма да мога да спя ooooh!.Аз на Дари от 2 седмици й давам каша ориз и царевица за да я захраня с нея, и в още 1-2 пюрета се е съдържала царевицата, но днес й дадох едно  пюре на Семпер- царевица с картоф Rolling Eyes- ама много цареви4но изглеждаше.Дано при нас да няма рекация, въпреки 4е е в този й по-груб вид.Ох- ве4е изперках Crazy.Отивам си да спяяяяяя.Лека нощ ви желая. ДО утре  bouquet

# 78
  • гр.София
Я, минало полунощ.
Честит национален празник и от мен!
Мамите на непаднали дечица да не решат,като ни четат нас,препатилите,че падането е задължително. По-добре без това бойно кръщение Naughty

Днес въведох карфиола, а София сякаш ме питаше,защо й причинявам такова нещо, определено не й хареса. Ние още нямаме заместено изцяло хранене.

Тази вечер много се забавлявах с "Мюзик айдъл". Някой гледа ли го?

pepejeans, бързичко оздравявайте Praynig

Eliona, София се давеше при вдишване, но не кашляше. А от хремата,се чуваше хриптене(секрет) в гърлото.

Много здраво и весело да ни е най-малкото августинче Наско!

Последна редакция: сб, 03 мар 2007, 01:11 от blanc

# 79
  • София
Честит празник!

Тази вечер много се забавлявах с "Мюзик айдъл". Някой гледа ли го?

Аз го гледах. Наистина е много забавно, Иван и Андрей са големи скици, а някои от участниците... няма такава излагация. Joy Joy Joy
Чудя се тези хора с какво самочувствие отиват  newsm78 при положение, че НЕ МОГАТ да пеят.
Ама той и Слави нали попита един от кандидатите дали се е чувал как пее  Joy , а на едно момиче, след като си изпя песента, никой нищо не й каза, той стана, подаде й палтенцето и чантичката и й показа вратата  hahaha
А еземпляра, който изпя песента за кокошките  nazemiata

# 80
  • гр.София
Песента за кокошките я има в Клюкарника , в темата за предаването Peace А утре от 18ч щели да дават повторение по Foxlife

# 81
Честито на Наско, последното ни половин годишно човече

ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ

mаviние от тема на тема чак тук да се видим
 ще те питам за кухнята в нашата тема да не пълня тази

а относно в софия знам че кунята е 9м поне така ми казаха и трябвало бележка от педито за кухнята и да имате зъбки.... newsm78 при нас май няма такива работи Sick и записват от 6м
дават пюренце за обяд и кремче за следобед

весело изкарване на трети март и лека разходка на тези които ще ходят на шипка Simple Smile

# 82
Добро утро, аз пак не мога да изгрея  Tired
Вики има ЗАПЕК.Ама такъв запек, че направо ме втресе... Тъкмо бяхме позабравили ежидневните дози Дуфалак и истеричните ревове докато се изака, и сега...
Откакто въведомхе зеленчуковите пюрета акото стана доста по- гъсто, но напоследък не ядеше с охота плодовите и явно се забуби баланса ooooh!
Правих кофти упражнения за изакване към 22, после към 00.30...
Не знам колко време спахме, ама със сигурност беше не повече от 4 часа  ooooh!
Сега тропам по клавиатурата, а малкото бесче вилнее с паяка наокло.
Вчера без да съм се канила се затирих във фитнес зала с една моя приятелка. Никога не съм била слаба, ама с тая бременност се докарах до страшни килограми. Като първа тренировка беше добре /очаквах да е много по- трагично положението/, ама явно съм заякнала в ръцете с това непрекъснато разнасяне на Виктор. bowuu
Лошото е, че от велоергометъра /така ли се пише?  newsm78/ задните чи части са СИНИ. Sick Много гадно нещо Blush
Днес трябва да се организирам и пак да ида за час, че иначе в понеделник и с танк няма да могат да ме затикат до там  Whistling
А-а-а, да се оплача и от кантара в залата... Много лошо ме погледна и показа астрономични стойности  Embarassed Моят, домашният- нали съм му симпатична- не ме шашка толкова  Flutter
   Айла, ние сме захранени, ама залъгалщито ИЗОБЩО не се признават. Вчера откри една забутана из играчките и я заразглежда с интереса на биолог, открил нов вид буболечка в Амазонската джунгла hahaha Това с яденето на тихо мяссто- просто не става, но благодаря за подкрепата. Не се отказвам- тепърва ще си мерим инатите с това мое бясно чедо Peace
Честит национален празник на всички!!!!!!!!!____________________________

Последна редакция: сб, 03 мар 2007, 08:32 от elia_gg

# 83
я да ви питам вас как е по прявилно да се храни първо мялкото + после пюрето или обратното.
аз първо давам пюрето и после млякото, а други ми казват че трябвало обратното, защото нямала да си изяде млякото(а моята си хапва и млякото е изпива 50гр, но мисля че е достатъчно след като е хапнала 120гр бурканче без три лъжички и с малко рев от време на време).
замислям се дали пък така няма да вземе да прояде ако ги обърна newsm78

# 84
  • София
Добро утро мами и Честит национален празник!

snejko - аз също давам първо пюрето после млякото и нямам никакви проблеми. Изяжда си ги и двете.

Сега да се похваля, че тази нощ ставах само 1 път, но за сметка на това Калоян стана в 6.30 ч. Сега пак спи, а татито ми прави палачинки, защото много съм слушкала hahaha

Хайде аз да сложа кафенцето тази сутрин

Като гледам времето ще е супер, та ви пожелавам приятни разходки! Hug

# 85
Това малко джереме не се спира.Пълзи,седи сама,а от вчера се и изправи сама в креватчето.Някой знае ли проходилка от кой месец може да се използва.А относно храненето сме на 5 кратно.На обед пюре от зеленчуци,следобед каша,кисел или пук и правя каша от мляко,нишасте и обикновени бисквити.Скоро мисля да вкарам и попарката.Много съм доволна от лъжичките на nuby.С тях прояде детето Simple Smile
Вече вкъщи е тотален бърдак.не мога да я оставя за миг сама,че ще вземе да избяга нанякъде както е тръгнало  Laughing Давам и и флуор ама не всеки ден и не по 4 капки.
За пропълзяването мога да ви посъветвам да тренирата с GSM-a с пусната музика.Голям мерак имат тия бебоци към такива техники Simple Smile
Ох хайде да пооправя малко тука!!!

# 86
  • София
Добър ден! Честит ви 3ти март! Честита половин годинка на Насето! А и месечинки на останалите сладури! Защо се честити до 6м? newsm78
Ние още нямаме падане, но то е защото хич не се върти. Thinking Има ли още такива? Освен това и не седи стабилно сам, въобще - мързел като майка си. Blush
Мюзик айдъл и аз го следя, стува ми се някои са отишли ей така - за бъзик или да се подиграят с журито. Водещите на моменти малко прекаляват, но общо взето е забавно. Peace
blanc , ние с Нори май повече се разбираме да се видим, отколкото се виждаме Joy Но ще се радвам да е по-често, както и на твоята компания! Wink Hug
elia_gg и марулка, страшно ми харесва чувството ви за хумор! Heart Eyes
Ще ставам, после пак Wink

# 87
velmar ето един подарък и за Дари

# 88
Честит 3-ти март[/color]!!![/size]
Честита месечинка на Насето....
Аз снощи ставах към 1000 пъти..,а бебка ми се хили от леглото и иска да си играем.......... #Crazy
Елфче и ние не се въртим (преди 1 месец се обърна няколко пъти,и от тогава НЕ-мързи я явно),не правим опити да се изправяме,не подскачаме в ръцете.........абе голям мързел.........
Велмар не се шашкай за царевицата...Марти яде и зеленчуковото на Нестле с царевицата,която едоста едра.........нищо и няма.....,при всеки е различно...
И аз гледам Мюзик айдъл,ама ми се струват доста нагли и гадни цялата комисия (може би Дони не ).Държат се ужасно унизително,нагло и нахално с кандидатите.......Ако на мен така ми подадат палтенцето без 1 дума - не знам какво ще направя,но със сигурност няма да го излъчат по ТВ #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 89
Добро утро мами!Честита половин годинка на Насето и на всички бебоци ,които съм изпуснала!Да са ви здрави,весели и щастливи!Елиона може да е от царевицата а може и от някой друг зеленчук,който е яла в близките дни,сигурно знаеш но да те предупредя че адвантан е много силен кортикостероид и повече от два три дни не е хубово да се маже и под лекарско наблюдение.Има адвантан мляко,то е малко по разредено от крема,аз бих ти препоръчала да пробваш с exomega на A-derma,малко е скъпичък но е без вредни съставки и ако не ти помогне тогава да чак да използваш адвантан.Dani777 при всяко дете алергията се проявява различно най-често обрив и суха лющеща кожа,а при някои слуз и кръв в акото,помисли дали не си въвеждала нещо ново тия дни.Марио  никога не е отказвал цица нито пюре слава богу с изключение на карфиола,още нямаме зъби,върти се като пумпал,седи вече стабилно пълзи назад абе не мога за секунда да го оставя #Crazy.И ние имаме няколко падания,затова вчера си купихме много дебел килим в хола и съм му сложила активната гимнастика на пода,че пода ни е гранитогрес ,сега съм по спокойна.Направих изследванията всичко е наред само хемоглобина ни е малко нисък 103,но засега няма да въвеждам месо само ще наблегна на спанака.Приятен ден на всички,изглежда супер за разходки!

Общи условия

Активация на акаунт